Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 - گزارش مؤسسات رهگیری خطوط نفتکش‌ها نشان می‌دهد در حال حاضر ۲۲ میلیون بشکه نفت ایران در مسیر رسیدن به بندر دالیان چین است.

بنا به اطلاعات ارائه‌شده توسط شرکت‌های رهگیری خطوط کشتیرانی بین‌المللی هم‌اکنون ۲۲ میلیون بشکه نفت ایران در نفتکش‌های بین‌المللی در مسیر رسیدن به بندر دالیان چین قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این آمار نشان می‌دهد در حالی که کشورهایی نظیر ژاپن و کره جنوبی خرید نفت خود از ایران را کاهش داده‌اند، چین واردات نفت خود از این کشور خاورمیانه را به میزان قابل توجهی افزایش داده است.

ژاپن و کره جنوبی اوایل ماه جاری اعلام کردند که واردات نفت از ایران را در راستای تحریم‌های آمریکا به طور کامل متوقف می‌کنند.

دالیان یکی از بزرگ‌ترین مراکز توزیع نفت خام در چین محسوب می‌شود و ایران در دور قبلی تحریم‌ها از این بندر برای ذخیره نفت استفاده کرده است.

دیوید شپارد، کارشناس فایننشیال تایمز، می‌گوید برخلاف گزارش رسانه‌ها صادرات نفت ایران از ماه اکتبر کاهش جدی نداشته است و احتمالاً از ۲.۵ میلیون بشکه در روز در ماه آوریل به ۲.۲ میلیون بشکه در ماه اکتبر رسیده است.

چین همواره اعلام کرده است به خرید نفت ایران ادامه خواهد داد و تنها در یک مورد با آمریکایی‌ها توافق کرد تا واردات از ایران را افزایش ندهد اما از آن زمان به بعد اختلافات تجاری بین آمریکا و چین افزایش یافته و بر پایبند بودن چینی‌ها به چنین توافقی سایه افکنده است.

منبع:فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ایران و چین نفت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۰۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکتشافات جهانی نفت و گاز سقوط کرد

اکتشافات جهانی نفت و گاز در سال میلادی گذشته، به معادل ۵ میلیارد بشکه نفت کاهش و همزمان، هزینه‌های اکتشاف نزدیک به دو برابر افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، گزارش مجمع کشورهای صادرکننده گاز (GECF) که توسط خبرگزاری آنادولو نقل شده است، نشان می‌دهد ۶۰ درصد از پنج میلیارد بشکه، اکتشاف نفتی جدید و مابقی آن، اکتشافات گازی بوده است.

این پنج میلیارد بشکه در مقایسه با معادل ۱۰.۵ میلیارد بشکه نفت اکتشاف شده در سال ۲۰۲۲، کاهش نشان می‌دهد و استدلال‌های اوپک را تائید می‌کند که با وجود رشد تقاضا، صنعت نفت و گاز به میزان کافی در تولید، سرمایه گذاری نمی‌کند. اوپک، علت این روند را دلسردی سرمایه‌گذاری از مواضع آژانس‌های پیش‌بینی‌کننده و دولت‌های حامی گذار انرژی، می‌داند.

مشکل هزینه هم احتمالا در کاهش نرخ سرمایه گذاری موثر بوده است. مجمع کشورهای صادرکننده گاز گزارش کرد هزینه اکتشاف معادل هر بشکه نفت در سال ۲۰۲۳ برای گاز طبیعی، به ۵.۳۰ دلار در مقایسه با ۲.۶۰ دلار در سال ۲۰۲۲، افزایش یافت.

طبق گزارش  این گروه، هزینه‌های اکتشاف برای نفت هم به طور قابل توجهی افزایش یافته و از ۳.۵۰ دلار معادل هر بشکه نفت در سال ۲۰۲۲، به ۸.۸۰ دلار معادل هر بشکه نفت صعود کرده است که می‌تواند به دلیل انجام بیشتر اکتشافات جدید در بلوک‌های فراساحلی در آب‌های عمیق باشد.

اطلاعات مجمع کشورهای صادرکننده گاز نشان می‌دهد ۴۱ درصد از اکتشافات جدید در سال میلادی گذشته، در آب‌های فوق عمیق و ۳۰ درصد دیگر در قسمت آب‌های عمیق انجام شده است.

از نظر توزیع جغرافیایی اکتشافات جدید، بزرگترین بخش از اکتشافات جدید در سال ۲۰۲۳، در آسیا با ۳۲ درصد انجام شد و پس از آن آمریکای لاتین (۲۱ درصد) در جایگاه دوم و اروپا و آفریقا هر کدام با ۱۱ درصد، مشترکا در رتبه سوم قرار گرفتند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، افزایش هزینه‌های اکتشاف و چالش‌های موجود در یافتن منابع جدید نفت و گاز، ممکن است باعث کاهش رشد سرمایه‌گذاری در این بخش شود و نگرانی‌هایی را که اکنون به طور منظم توسط اوپک از کسری ساختاری در حال ظهور در بازارهای نفت ابراز می‌شود، تشدید کند، در حالی که تقاضا برای نفت همچنان در مسیر رشد قرار دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اوجی: تولید نفت ایران امسال جهش می‌کند
  • زهر چشمی که ایران در حمله به «نواتیم» از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود
  • اکتشافات جهانی نفت و گاز سقوط کرد
  • الکلاسیکوی برگشت ایران بدون 5 بازیکن مشترک
  • اعتراض دانشجویان حامی فلسطین به دانشگاه «سوربن» رسید
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • دیدنی های امروز؛ توفان اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین از آمریکا تا اروپا