Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@21:04:19 GMT

2نیروگاه خوزستان تا پایان سال 98 وارد مدار می شوند

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۴۰۶۹۲

2نیروگاه خوزستان تا پایان سال 98 وارد مدار می شوند

به گزارش ایرنا محسن طرزطلب شامگاه جمعه در شورای پایایی منطقه ای برق خوزستان در استانداری ادامه داد: واحد گاز نیروگاه اندیمشک پس از پیک مصرف سال آینده وارد مدار می شود همچنین واحد گاز نیروگاه غرب کارون نیز در سال 98 آماده بهره برداری است.
وی ادامه داد: تمهیدات لازم برای آغاز عملیات اجرایی نیروگاه ویس نیز انجام شده، این نیروگاه دارای 2 واحد گاز و یک واحد بخار جمعا به ظرفیت 900 مگاوات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طرز طلب یادآور شد: سرمایه گذار بخش خصوصی نیروگاه امیدیه نتوانست وثایق مورد نیاز را تامین کند از همین رو ال سی برای این پروژه گشایش نیافت.
وی درخصوص نیروگاه منطقه آبادان نیز یادآور شد: امیدواریم مشکلات فاینانس خارجی نیروگاه منطقه آزاد آبادان حل و به بخش خصوصی واگذار شود.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی با اشاره به ادغام نیروگاه های یک و 2 دزفول تصریح کرد: ستاد اجرایی مجوز پیشین ساخت این نیروگاه را خریداری کرد و اکنون به دنبال شروع عملیات آن هستیم.
وی با بیان اینکه نیروگاه تولید برق اندیمشک 2 نیز به بخش خصوصی واگذار شده است افزود: تجربه ناموفقی از راه اندازی نیروگاه های موبایل (نیروگاه های سیار) داشتیم زیرا درکنار هزینه های بالا راندمان کمتری داشت از همین رو در دستور کار قرار ندارند.

**کاهش 3.6 درصدی مصرف برق خوزستان
همچنین در این نشست مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان گفت: در تابستان 97 ، 7 هزار و 917 مگاوات برق مصرف شده که نسبت به سال نود و شش3.6 درصد کاهش پیک داشته ایم.
محمود دشت بزرگ عبور از پیک تابستان 98 را نیازمند همکاری وزارت نیرو در تامین اعتبارات مورد نیاز دانست و ادامه داد: 9 هزار و 573 مگاوات تولید برق نیروگاهی در استان مصوب است که از این رقم 2 هزار و 372 مگاوات در دست اجراست.
به گفته وی اگر مبنای رشد 4.6 درصدی را برای سال 98 بدون در نظر گرفتن مدیریت مصرف در نظر بگیریم نیازمند 8 هزار و 944 مگاوات هستیم.
دشت بزرگ با اشاره به اینکه هسته مرکزی مصرف برق استان کلانشهر اهواز است گفت: باید در شهر اهواز نیروگاه های حرارتی به ظرفیت یکهزار و 200 مگاوات راه اندازی شود تا مشکل بار این شهر را برطرف کنیم.
وی ادامه داد: امیدواریم که مشکلات مربوط به احداث واحدهای نیروگاه های سیار 25 مگاواتی شمال استان و نیروگاه های زیر 10 مگاوات در شهر اهواز برطرف شود تا بتوانیم در قسمت هایی که لازم است از این ظرفیت استفاده کنیم.
استاندار خوزستان تابستان امسال به دلیل گرمای هوا و به منظور جلوگیری از قطعی احتمالی برق و رعایت حال شهروندان ساعات کاری ادارات را از 6:30 دقیقه تا 12:30 دقیقه اعلام کرده بود.
پارسال حدود هشت هزار و 400 مگاوات برق در خوزستان مصرف شد و این استان در مصرف برق پس از تهران در جایگاه دوم قرار دارد.
به گفته استاندار خوزستان میانگین قطعی برق خوزستان برای هر نفر هزار دقیقه در سال است در حالی که این عدد در خراسان رضوی 72 دقیقه است که این امر نشان می دهد در دهه های گذشته برای زیرساخت برق خوزستان سرمایه گذاری نشده است.
9887/6002
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی برق خراسان رضوی سرمایه گذاری گاز وزارت نیرو راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۰۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروگاه مفتح همدان: نقشی در ایجاد فروچاله‌ها نداریم

مدیرعامل نیرو‌گاه حرارتی یک هزار‌مگاواتی شهید مفتح همدان با نپذیرفتن نقش نیرو‌گاه در ایجاد فرو‌چاله‌ها گفت: نیرو‌گاه با بهره‌مندی از پساب فاضلاب تصفیه‌خانه همدان نقش موثری در  کاهش مصرف آب از چاه‌ها داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، عبدالمجید دیناروند امروز در نشست خبری با نمایندگان رسانه‌های جمعی با تاکید بر این که، نیرو‌گاه شهید مفتح همدان افزون بر تامین نیاز برق استان، نقش موثری در پایداری و ثبات برق غرب کشور دارد، افزود: موفقیت تولید 7 میلیارد کیلو‌وات ساعت برق در یک سال، برای سومین سال پیاپی با کمترین تریپ بود و امسال هدفگذاری برای گذار از رکورد 7 میلیارد کیلو وات ساعت است.

وی با توضیح این‌که اگر هر واحد نیرو‌گاهی در کشور 8 تریپ داشته باشد این نیرو‌گاه برای هر 4 واحد 250 مگاواتی خود 5 تریپ داشت، افزود: برای افزایش این ظرفیت نیز 27 نیروی نخبه بومی جذب شدند.

دیناروند گفت: هر تریپ برای نیرو‌گاه به معنای آن است که باید آن واحد نیرو‌گاه با هزینه سرسا‌م‌آور تعمیر از چرخه تولید خارج و مجدد با صرف زمان زیاد و هزینه فراوان تعمیر به مدار تولید برگردد که در راندمان تولید نیرو‌گاه تاثیر منفی خواهد داشت. هزینه هر تریپ بیش از یک میلیارد‌تومان است.

وی با نپذیرفتن نقش نیرو‌گاه در ایجاد فرو‌چاله‌ها گفت: نیرو‌گاه با بهره‌مندی از پساب فاضلاب تصفیه‌خانه همدان نقش موثری در  کاهش مصرف آب از چاه‌ها داشته است و مقدار برداشت آب غیر‌مجاز از چاه‌های اطراف نیرو‌گاه توسط کشاورزان مؤید آن است که کف‌شکنی غیر‌مجاز چاه و ریزش خاک زیرسطحی محل برداشت غیر‌مجاز، دلیل ایجاد فرو‌چاله‌ است.

دیناروند تاکید کرد: نیرو‌گاه در اوج مصرف ساعتی 1700 متر‌مکعب آب پساب برای تولیدبرق استفاده کرده است و اکنون فقط چاه آب برای  تأمین آب مقطر و مصارف بهداشتی است و بقیه‌ها چاه‌های نیرو‌گاه پلمب شدند. برای افزایش ذخیره آب  چاه‌های اطراف طرح تغدیه مصنوعی اجرا شد حتی با بهبود سامانه تولید برق نیرو‌گاه مقدار مصرف پسآب نیز کمتر شده است.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر توان مقابله نیرو‌گاه در مقابل حملات سایبری، گفت: فرایند ساختاری و سازه‌ای نیرو‌گاه‌ها به شکلی طراحی شدند که نیرو‌گاه‌ها بالاترین توان مقابله با حملات سایبری دارند، نیرو‌گاه شهید مفتح همدان نیز، از این توان بالقوه برخوردار است و حتی در مرحله‌ای برای ارزیابی توان نیرو‌گاه در مقابل حملات فیزیکی مغناطیسی، رزمایشی برگزار و این توانایی نیز تایید شد.

مدیرعامل نیرو‌گاه حرارتی یک هزار‌مگاواتی شهید مفتح همدان، ادامه داد: نیرو‌گاه فقط در حوزه تولید برق کوشا نبوده و برای حفظ محیط‌زیست منطقه قدم‌هایی مانند کاشت برداشته است پارسال 13هزار درخت و امسال 200 هزار درخت را در روز دختکاری خواهد کاشت، برای ترویح فرهنگ این سنت حسنه بین اهالی روستا‌های مجاور 40 هزار نهال خانه به خانه توزیع شد که نهال بیشتر از ارقام صنوبر، بید و سنجد بوده است حتی در محوطه نیرو‌کاه گل‌محمدی و انواع گیاهان دارویی و غیر‌دارویی نیز کاشته است.

وی با اشاره بر این که نشا درختان کاشته شده از تولید گل‌و گیاه مجموعه نیرو‌گاه است، ادامه داد: از آب پساب موجود در پیرامون نیرو‌گاه دریاچه‌هایی ایجاد و با انتقال آب به این محیط، فضای مفرحی تشکیل و ماهی آب‌سرد کپور در آن پرورش دادیم.

دیناروند در پاسخ به این سئوال که برج خشک شماره2 نیرو‌گاه کی بهر‌ه‌برداری خواهد شد، گفت: برج خشک شماره یک نیرو‌گاه سال‌‌های قبل بهره‌برداری و مقدار مصرف آب نیرو‌گاه کاهش داد در آن زمان نیرو‌گاه حدود 10 میلیون‌مترمکعب مصرف آب داشت که بهر‌ه‌برداری از این برج موجب کاهش 25 درصدی این مصرف شد، نیرو‌گاه بهره‌بردار است و سازنده برج نیست هر زمان آماده شود تحویل نیرو‌گاه خواهد شد.

وی با یاد‌آوری اجرای 3400 ساعت تعمیرات نهایی و اساسی در نیرو‌گاه شهید مفتح همدان از آمادگی کامل نیرو‌گاه برای تولید برق با تمام توان در اوج مصرف برق امسال خبر داد و افزود: مقدار مصرف سوخت دوگانه نیرو‌گاه گاز و مازوت به برنامه‌ دیسپاچینگ ارتباط دارد و نیرو‌گاه با استفاده از 2 نوع پسماند یکی مازوت و دیگری پساب انرژی تولید کرده  است. اولویت آخر استفاده از مازوت است.

مدیرعامل نیرو‌گاه حرارتی یک هزار‌مگاواتی شهید مفتح همدان اظهار کرد: هماهنگی کاملی بین صنعت و نیرو‌گاه در استان وجود دارد و در این عرصه از توان متخصصان دانشگاهی همدان بر‌ای ساخت پرینتر سه بعدی 30 در 30 و ربات کاوشگر عیوب سامانه نیرو‌گاهی استفاده کردیم و اکنون از این سامانه‌ها در نیرو‌گاه استفاده شده است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • پروژه‌های تامین آب مشهد وارد مدار می‌شوند
  • نیروگاه مفتح همدان: نقشی در ایجاد فروچاله‌ها نداریم
  • وارد مدار شدن خط انتقال مجتمع آبرسانی حسین زائری دشتی
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیروگاه شهید مفتح
  • مشترکان بد مصرف برق هزینه ۵ برابری تولید را باید بپردازند
  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • جزئیات افزایش ۹ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور
  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • تابستان منهای خاموشی
  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود