Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان گفت: حجم کالاهای صادراتی بخش صنعت و معدن استان سمنان به ۱۷۷ هزار تن رسید. ۲۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۲ استانها سمنان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، بهروز اسودی در آستانه روز ملی صادرات در جمع خبرنگاران اظهارداشت: این میزان صادرات در 6 ماهه نخست امسال انجام شده و 81 میلیون و 500 هزار دلار ارزآوری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مقاصد صادراتی کالاهای بخش صنعت و معدن استان سمنان گفت: کالاهای این بخش به بیش از 39 کشور دنیا صادر می‌شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان افزود: کشورهای افغانستان، پاکستان، چین، هنگ کنگ ، عراق، ترکیه، امارات، آذربایجان، هند، ارمنستان عمده مقاصد صادراتی کالاهای بخش صنعت و معدن استان سمنان به شمار می‌روند.

اسودی با بیان اینکه کالاهای بخش صنعت و معدن استان سمنان به برخی از کشورهای اروپایی نیز صادر می‌شود تصریح کرد: انگلستان ، کرواسی ، صربستان ، ایتالیا در شمار این کشورها هستند.

وی خاطرنشان کرد: سودسوزآور، هیدرو کربن سبک، پودرهای شوینده، سرب، کولر آبی، ظروف یکبار مصرف و آلایش غیر خوراکی دام بیشترین کالاهای صادراتی استان سمنان است.

ارزش وزنی واردات به استان سمنان 36 درصد کاهش یافت

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از کاهش ارزش وزنی میزان واردات به این استان خبر داد و گفت: ارزش وزنی واردات به استان سمنان در مدت 6 ماهه نخست امسال 36درصدی کاهش یافته است.

اسودی گفت: از ابتدای امسال تا پایان مهرماه هفت هزار و 141 تن کالا به ارزش 18میلیون دلار به استان وارد شده است.

وی خاطرنشان کرد: مواد اولیه کارخانجات، شامل ماشین آلات خط تولید و اجزا و قطعات، اجزا قطعات ترانسفورماتورها، ماشین های تزریق، ، قطعات منفصله برای تولید اتومبیل از عمده کالاهای وارداتی به استان سمنان به شمار می‌رود.

انتهای پیام/ ع

R41366/P1494/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۵۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در تولید خودروهای کشنده و اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم، بلکه در تولید این خودروها نیازمند زمان و تامین هزینه‌ها هستیم.

به گزارش ایسنا، عباس علی آبادی اظهار کرد: گاهی به بهانه تامین مالی و گاهی به بهانه زمان اینکه خودرو فوری مورد نیاز است واردات انجام می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در حال حاضر یکی از بهانه‌ها این است که تامین کنندگان خارجی مایل به تامین مالی هستند، تصریح کرد: باید این بهانه را از بین ببریم و روش‌هایی را برای تامین مالی و مشارکت دادن مردم در این امر پیدا کنیم تا به این بهانه‌ها به سمت خارجی‌ها نرویم. یکی دیگر از عوامل واردات نیازهای فوری است، اما اگر از قبل این نیازها اعلام شود، تولیدکنندگان توان تامین آن را دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سند آمایش و نقشه راه معادن مازندران تدوین شود
  • وجود ۲۰۰ معدن فعال در کردستان
  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم / لیتیوم می‌تواند صنعت استان را به نحو چشمگیری ارتقا دهد
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی