Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مدير کل اتباع تأمين اجتماعي گفت: ماموران ديپلماتيک، کنسولي،کارکنان و کارشناسان سازمان ملل متحد و سازمان هاي وابسته مي توانند تحت پوشش خدمات بيمه اي تأمين اجتماعي قرار گيرند.
به گزارش خبرگزاري آريا، احمدرضا خزاعي، مدير کل اتباع تأمين اجتماعي درباره بيمه تأمين اجتماعي خبرنگاران خارجي گفت:خبرنگاران خارجي مقيم ايران مي توانند بيمه تامين اجتماعي شوند و شرط اصلي آن داشتن کارت خبرنگاري از وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: خبرنگاران خارجي مقيم ايران که داراي کارت خبرنگاري از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي هستند، ديگر نيازي به داشتن پروانه کار از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي نيستند و مي توانند از خدمات بيمه اي تامين اجتماعي بهره مند شوند.
خزاعي تصريح کرد: کارت خبرنگاري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به منزله پروانه کار براي اين خبرنگاران محسوب مي شود که با استناد به آن مي توانند از بيمه اجباري تامين اجتماعي استفاده کنند.طبق ماده 5 قانون تامين اجتماعي اين خبرنگاران خارجي از تمام خدمات بيمه اي و درماني بدون پرداخت هيچ فرانشيزي بهره مند مي شوند.
مديرکل اتباع تامين اجتماعي اظهار داشت: ماموران ديپلماتيک، کنسولي، کارکنان و کارشناسان سازمان ملل متحد و سازمان هاي وابسته به آن نيز مي توانند تحت پوشش خدمات بيمه اي تامين اجتماعي قرار گيرند.
خزاعي تصريح کرد: به استناد بند «الف و ب» تبصره ماده 120 قانون کار، اين افراد مشمول دريافت پروانه کار نيستند و با تاييديه وزارت امور خارجه مي توانند در ايران اشتغال داشته باشند که بر اساس ماده 5 قانون تامين اجتماعي چنانچه طبق قانون و مقررات مربوطه در ايران فعاليت داشته باشند تابع مقررات اين قانون خواهند بود. مگر در مواردي که کشور متبوع آنان با دولت جمهوري اسلامي ايران داراي موافقت نامه تامين اجتماعي باشند که در اين صورت طبق موافقت نامه عمل خواهد شد.
مديرکل اتباع سازمان تامين اجتماعي گفت: هرگاه اتباع خارجي که در خدمت ماموريت هاي ديپلماتيک و کنسولي هستند و همچنين کارکنان و کارشناسان سازمان ملل متحد و سازمان هاي وابسته به اين سازمان در ايران، طبق گواهي مقامات صالح دولت خود در مدت فعاليت در ايران، در کشور خود يا ساير کشورها بيمه شده باشند، در اين صورت از شمول مقررات تامين اجتماعي ايران معاف هستند.
وي تصريح کرد: چنانچه کشور آنان از کشورهاي ملحق شده به مقاوله نامه شماره 19 سازمان بين المللي کار باشد، مشمول بيمه حوادث ناشي از کار بوده و کارفرما (سفارتخانه، کنسولگري و دفتر سازمان ملل متحد يا سازمان هاي وابسته) بايد حق بيمه متعلقه را برابر با سه درصد از حقوق دريافتي ماهانه آنان کسر و طي فهرست جداگانه به سازمان تامين اجتماعي پرداخت کند.
خزاعي اظهار داشت: تمام اتباع خارجي مي توانند با ارائه گذرنامه معتبر و تاييديه وزارت امور خارجه نسبت به گرفتن شماره تامين اجتماعي (ssn) و بيمه پردازي اقدام و از تمام تعهدات قانوني تامين اجتماعي به استثناي بيمه بيکاري برخوردار شوند.
مديرکل اتباع سازمان تامين اجتماعي گفت: در حال حاضر حدود 12 هزار طلبه خارجي در جامعه المصطفي در استان قم درس طلبگي مي خوانند که هيچ کدام از اين افراد بيمه نيستند؛ به همين منظور رايزني براي بيمه اين افراد هم با مسئولان اين مرکز فرهنگي انجام شده است.
به گزارش تسنيم، وي تصريح کرد: سازمان تامين اجتماعي آمادگي دارد که اين افراد را تحت پوشش بيمه قرار دهد، البته اقدامات اين سازمان در حد مذاکره است که اميدواريم بتوانيم براي بيمه شدن آنان برنامه ريزي جدي داشته باشيم.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۷۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد چکشیان در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه کرج ضمن تبریک هفته کار و کارگر با اشاره به دیدار ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از کارگران سراسر کشور با رهبر معظم انقلاب گفت: مقام معظم رهبری در جمع کارگران به تمایز نگاه اسلام با نگاه‌های موجود و رایج در دنیا به کارگر اشاره کردند و فرمودند که اسلام برای کار و کارگر ارزش ذاتی قائل است.

وی با اشاره به اینکه پیامبر اکرم (ص) بر دستان کارگران بوسه می‌زدند و این نمادی در فرهنگ اسلامی است که ارزش و جایگاه کارگر را نشان می‌دهد، مطرح کرد: یکی از موضوعات مورد اشاره در این دیدار نقش کارگران در تحقق شعار سال بود که در این رابطه مقام معظم رهبری فرمودند که جهش تولید با مشارکت مردم امکان پذیر است تا شاهد رشد اقتصاد باشیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه طبق فرمایش مقام معظم رهبری مهمترین راهبرد برای حل مسائل اقتصادی کشور جهش و رشد تولید است، عنوان کرد: با جهش تولید، ثروت تولید و توزیع و موجب برقراری عدالت می‌شود و این دو مورد عوامل اصلی حل مسائل اقتصادی جامعه هستند اما بدون مشارکت مردم، جهش تولید محقق نمی‌شود.

چکشیان با اشاره به نقش مردم و کارگران در ارزش آفرینی و تلاش و مشارکت در تولید بیان کرد: طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب، جامعه کارگری حدود ۱۴ میلیون نفر جمعیت دارد که با احتساب خانواده‌های آنها، این جامعه حدود ۵۰ درصد جمعیت ایران را تشکیل می‌دهند و اگر حال این جامعه خوب باشد، بی شک حال و اوضاع کشور خوب می‌شود.

وی تأمین امنیت شغلی کارگران، پوشش بیمه‌ای آنها، تأمین ایمنی نیروی کار، ارتقای مهارت‌های شغلی و کشف استعدادهای درخشان جامعه کار و تولید را از جمله محورهای مورد مطالبه و توصیه رهبر به مسؤولان دانست و خاطرنشان کرد: ایشان به جامعه کار و تولید توصیه کردند که قدر کار خود را بدانند و ضمن امانت دانستن کار، در این مسیر اتقان کاری داشته باشند.

تحویل ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اقدامات این وزارتخانه و سازمان‌های تابعه در دولت سیزدهم از تسویه بدهی ۱۰۶ هزار میلیارد تومانی سازمان تأمین اجتماعی به شبکه بانکی پس از سال‌ها و بخشودگی حدود ۷۵ هزار مورد جرایم ناشی از بدهی‌های بیمه‌ای بنگاه‌های اقتصادی در راستای حمایت از تولید و حفظ و ایجاد اشتغال خبر داد.

چکشیان با اشاره به اضافه شدن ۱۳ داروی جدید در پوشش بیمه‌ای و راه اندازی حدود ۲۱۲ کلینیک دیابت و فشار خون اظهار کرد: در دولت سیزدهم درمان زوج‌های نابارور به صورت صددرصد تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار گرفت و با هوشمندسازی بخش درمان سازمان تأمین اجتماعی، نسخه نویسی الکترونیک از ۵۲ درصد به ۹۸ درصد تا پایان سال گذشته ارتقا یافت.

وی افزایش حدود ۴۰ درصدی ضریب پوشش بیمه اجتماعی زنان روستایی و عشایر را از دیگر اقدامات انجام شده برشمرد و با تاکید بر ضرورت معرفی، تبیین و روایت هنرمندانه این اقدامات به منظور امیدآفرینی در جامعه بیان کرد: تأمین حداقل معاش ۴۰ هزار خانواده دارای فرزند چند قلو و ۲۷۷ هزار بانوی سرپرست خانوار در پوشش سازمان بهزیستی از دیگر اقدامات است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تحویل ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی خبر داد و مطرح کرد: در دولت سیزدهم بیش از دو و نیم میلیون فرصت شغلی ایجاد شده و نرخ بیکاری در کشور یک و نیم درصد کاهش یافته است. از دیگر اقدامات انجام شده در این دولت می‌توان به صدور آنی ۹۵ درصد مجوزهای مشاغل خانگی اشاره کرد.

کد خبر 6089052

دیگر خبرها

  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • هوش اجتماعی مدیران چیست؟!