Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان -ایرنا - نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: بودجه اختصاصی در 6 ماه اول امسال برای کاهش بدهی بیمه سلامت بخشی از مشکلات را برطرف کرد اما زیان های انباشته این سازمان به سال های گذشته بر می گردد.

دکتر مرتضی خاتمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به زیان انباشته سازمان بیمه سلامت وضعیت پرداختی ها تا خرداد سال جاری برای داروخانه ها و پزشکان در وضعیت قابل قبولی قرار گرفته و تلاش می شود روند بهتری بوجود آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: در مجموع می توان گفت با ساز و کارهای طراحی شده در سال جاری پرداختی های بیمه سلامت به مراکز طرف قرار داد وضعیت مناسبی دارد که همکاری های بین بخشی در برطرف شدن مشکلات باقی مانده بسیار مهم است.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اختصاص اوراق مشارکت برای پرداخت بدهی های سازمان بیمه سلامت افزود: مراکز عمده دریافت اوراق، بابت طلب دانشگاه علوم پزشکی است و در این میان کمیسیون بهداشت و درمان نیز طی نیز طی جلسه ای برگزار شده با سازمان و برنامه بودجه به این موضوع تاکید داشت که سهم بیمه سلامت بصورت نقدی پرداخت شود تا مشکلات کاهش یابد.
نماینده مردم ماهنشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: بنابراین با در نظر گرفتن زیان انباشته های سازمان بیمه سلامت در سال های گذشته، منابع کنونی نیز جوابگوی رفع مشکلات نخواهد بود و حتی این سازمان با کسری منابع نیز مواجه خواهد شد.

وی بیان کرد: سازمان بیمه سلامت در مقایسه با تامین اجتماعی منابع مورد نظر خود را از طریق سهم بیمه ای و کمک حال تامین و این موضوع به نوبه خود شرایط دشواری را فراهم می کند.
به گزارش ایرنا، بنا بر اعلام مدیر کل سازمان بیمه سلامت کشور،دولت در حدود 4 هزار و 500 میلیارد تومان تحت عنوان اوراق مشارکت برای پرداخت بدهی های سال گذشته به این سازمان اختصاص داد که این مبلغ بابت طلب دانشگاه های علوم پزشکی و داروخانه های بخش خصوصی پرداخت می شود.
طاهر موهبی خاطر نشان کرده بود : متاسفانه به دلیل اوراق بودن سالی 8 درصد قدرت خرید را کاهش می دهد و عمل باید با منابع سه هزار و 500 میلیارد تومان بخشی از بدهی خود را پرداخت کرد.
9646/8068

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهداشت پرداخت بدهي بيمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۷۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته

شرکت گازپروم روسیه در پی کاهش صادرات ناشی از تحریم‌های غرب، اولین ضرر سالانه خود از سال ۱۹۹۹ را گزارش کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، شرکت گازپروم روسیه در پی کاهش صادرات ناشی از تحریم‌های غرب، اولین ضرر سالانه خود از سال 1999 را روز پنجشنبه گزارش داد.

بر اساس گزارش درآمد گروه گازپروم، این شرکت دولتی روسیه در سال 2023 زیان خالص 629 میلیارد روبلی (6.7 میلیارد دلاری) را ثبت کرد که اولین زیان سالانه آن در 25 سال گذشته است. این نتیجه برخلاف سود خالص 13.2 میلیارد دلاری در سال 2022 گزارش شده است.

کل درآمد این شرکت از 126 میلیارد دلار در سال قبل به 92 میلیارد دلار در سال 2023 کاهش یافت.

گازپروم روسیه: اتحادیه اروپا با کمبود گاز مواجه می‌شودآلمان شرکت تابعه غول انرژی روسیه را مصادره می‌کند

در گزارش گازپروم آمده است که درآمد حاصل از فروش گاز با 40 درصد کاهش به 47.4 میلیارد دلار رسیده در حالی که درآمد حاصل از تجارت نفت با افزایش 4 درصدی به 38 میلیارد دلار رسیده است. فروش در کسب و کار برق این شرکت نیز نزدیک به 9 درصد افزایش یافت و به 6.6 میلیارد دلار رسید.

پس از گزارش درآمد روز پنجشنبه، سهام گازپروم بیش از 4 درصد سقوط کرد.

صادرات گاز روسیه به بازارهای سنتی خود در اتحادیه اروپا به دلیل تحریم‌های مربوط به جنگ اوکراین و خرابکاری در خطوط لوله نورد استریم، که قبلا مسیر اصلی گاز روسیه به این منطقه بود، کاهش یافته است.

بر اساس محاسبات رویترز، عرضه گاز طبیعی گازپروم به اروپا در سال 2023 با 55.6 درصد کاهش به 28.3 میلیارد متر مکعب رسید.

طبق برآورد آژانس بین المللی انرژی، این صادرات به پایین ترین سطح خود از اوایل دهه 1970 کاهش یافت.

با این حال، گازپروم مقصد تجارت انرژی خود را به سمت آسیا تغییر داده است و چین به یکی از بزرگترین خریداران این شرکت تبدیل شده است.

در صورت بهره برداری کامل از خط لوله قدرت سیبری، حجم صادرات گاز روسیه به چین می تواند به 100 میلیارد متر مکعب در سال برسد.

به گفته گازپروم، هنگامی که این اتفاق بیفتد، چین به طور کامل جایگزین اتحادیه اروپا از نظر واردات گاز روسیه خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار است
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  •  پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت