Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@03:35:56 GMT

130 بیمارستان موقوفه در کشور فعال است

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۴۸۰۸۰

130 بیمارستان موقوفه در کشور فعال است

تهران- ایرنا- رئیس پیشین سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: بیش از 130 بیمارستان و درمانگاه و 1400 مدرسه موقوفه در سراسر کشور به مردم خدمات می دهند اما کسی از موقوفه بودن آنها اطلاع ندارد؛ درحالی که اگر ثمرات وقف ملموس باشد، وقف کردن برای مردم علاقه ایجاد می کند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، حجت الاسلام علی محمدی روز شنبه در آئین تودیع خود از ریاست سازمان اوقاف و امور خیریه اظهار داشت: در حال حاضر 20 هزار درمانگاه موقوفه با یک سوم هزینه های دیگر مراکز درمانی به مردم خدمات ارائه می دهند؛ مهمترین موضوع این است که مردم از خدمات موقوفات آگاه باشند و بدانند وقف چقدر می تواند برطرف کننده نیاز جامعه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به فعالیت‌های سازمان اوقاف در حوزه تبلیغ و ترویج فرهنگ قرآنی گفت: یکی از مهمترین فعالیت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه توجه به قرآن و بودن در کنار جامعه قرآنی است.
رئیس سابق سازمان اوقاف تاکید کرد: بیشتر دستگاه‌ها به سازمان اوقاف بدهکار هستند؛ همه نهاد‌ها به هر شکلی موقوفات دارند و با وقف در ارتباط هستند، اما دریغ از یک کلمه‌ که از وقف بگویند و در ترویج وقف سهیم باشند.
وی خطاب به حجت الاسلام والمسلمین خاموشی رئیس جدید سازمان اوقاف تصریح کرد: برنامه‌ها و خدمات نیمه کاره را به سرانجام برسانید که از جمله آنها می‌توان به اسکن اسناد، ثبت و ضبط دقیق اسناد بقاع و رقبه‌ها، اجرای نیات واقفان تا نقطه پایان، استفاده از مدیران جوان، مومن و متدین اشاره کرد.
رئیس سابق سازمان اوقاف و امور خیریه تاکید کرد: سازمان اوقاف دو سرمایه عمده دارد که یکی املاک و دیگری اموال نقدی است که خیلی ها سعی دارند با نفوذ در مدیریت این وقف ها سوءاستفاده کنند اما ما سعی کردیم راه نفوذ را ببندیم و در این مسائل گاها از سوی شخصیت های مختلف مورد غضب قرار گرفتیم اما سعی کردیم آنچه مورد نظر امام راحل و رهبری در راستا وقف بود، پیاده سازی کنیم.
حجت الاسلام محمدی یادآور شد: تبلیغ و‌ ترویج فرهنگ وقف و موضوع زیارت یکی دیگر از اقدامات سازمان اوقاف است؛ ورود ما در خدمات فرهنگی نیز جزو کارهای شاخصی است که انجام داده ایم و می توان به طرح آرامش بهاری در این زمینه اشاره کرد.
وی افزود: اطلاع رسانی به نخبگان در مورد خدمات وقف، ‌از مسائلی بود که در نظر گرفتیم؛ ایجاد یک هیات اندیشه ورز از دیگر اقدامات این سازمان بود زیرا بسیاری از نخبگان از نوع وقف ها غافل بودند و معتقد بودند که اطلاعی ندارند.
حجت الاسلام محمدی با اشاره به مراسم اربعین نیز گفت: پنجاه موکب را در مراسم اربعین امسال از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه در نظر گرفتیم تا به زائران خدمات ارائه دهند؛ سه رکن سازمان اوقاف، وقف، قرآن و اهل بیت (ع) و بقاع متبرکه و امامزادگان است.
مراسم تودیع حجت الاسلام علی محمدی و معارفه حجت الاسلام سیدمهدی خاموشی به عنوان روسای سابق و جدید سازمان اوقاف و امور خیریه، صبح امروز با حضور حجت‌الاسلام محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر مقام معظم رهبری، مسئولان کشوری و لشکری و معاونان و مدیران کل ستادی و استانی سازمان اوقاف در محل این سازمان برگزار شد.
اجتمام*3377*1834

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي اوقاف بيمارستان موقوفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۸۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی یادآور شد: اگر بخواهیم بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی شوند، باید سنت و سیره اهل بیت (ع) در آنها اجرا و ترویج شود. - اخبار فرهنگی -

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد نوروزپور، مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: هشت هزار و 767 بقعه داریم که 33 بقعه متعلق به پیامبران است و 39 پیامبر در آنها دفن است.

نوروزپور با بیان اینکه در حال حاضر شش هزار امامزاده در کشور هستند و بقیه بقاع متبرکه افراد شاخص و علما هستند‌‌، گفت: امامزادگان در دین باوری مردم نقش برجسته‌ای داشتند؛ با تبلیغ دین اسلام مردم آموزه‌های دینی را از آنها یاد گرفتند.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف تصریح کرد: امامان معصوم علیهم السلام و فرزندان آنها در زمان حیات مبلغان شریعت، مروجان دین و مفسران قرآن بودند؛ اکنون نیز که در قید حیات نیستند، همین سنت به شکل دیگری در بقاع متبرکه آنها انجام می‌شود.

افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور

او ادامه داد: در زمان کرونا بیش از دو میلیون و 500 هزار بسته معیشتی توسط اوقاف در میان خانواده های کم برخوردار توزیع شد.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی یادآور شد: اگر بخواهیم بقاع متبرکه به قطب فرهنگی و اجتماعی شوند، باید سنت و سیره اهل بیت (ع) در آنها اجرا و ترویج شود.

نوروزپور افزود: یکی از وظایف سازمان اوقاف و امور خیریه احیا و آبادانی بقاع متبرکه و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موقوفات است.

او با بیان اینکه اکنون هدف وقف کاهش مشکلات و مسائل جامعه است، گفت: تا سال‌های گذشته سنت اوقاف بر اجاره‌داری بود اما اکنون باید نیازهای جامعه را از طریق وقف برطرف و به جامعه خدمت کنیم.

مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف با بیان اینکه «مقام معظم رهبری فرمودند تنها به اهدای بسته معیشتی اکتفا نکنید» گفت: حضور اوقاف در حوزه اقتصاد موجب ایجاد اشتغال، رونق تولید و خدمت به مردم و کشور شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • وظیفه جدید وقف کمک به حل مسائل جامعه است
  • شناسایی بیش از ۸۰۰ نوع نیت برای وقف
  • یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است
  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف
  • خزعلی: رفع فقر مادی باید در کنار ارتقاء فکری و رشد فرهنگی انجام شود
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد