Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای گرفتن انشعاب برق مورد نیاز موکب به اداره برق مهران مراجعه کردیم و آنها از ما برای تامین فقط یک انشعاب برق، مبلغ ۵ میلیون تومان برای نصب کنتور برق طلب و اعلام کردند که هزینه برق مصرفی موکب هم بر اساس میزان مصرف کنتور در انتهای از شما اخذ می‌شود! ۲۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۱ اجتماعی سفر نظرات

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ با نزدیک شدن به اربعین حسینی، حجم تردد زائران در مرزهای خروجی به عراق به سرعت در حال افزایش است و هر ساله یکی از مشکلات عمده زائران، سطح خدمات‌رسانی ضعیف در نقاط صفر مرزی است به‌گونه‌ای که تا پیش از خروج از مرز ایران و ورود به خاک عراق از طریق مرزهای مهران، شلمچه و چزابه، چندان خبری از موکب‌های خدمات‌دهی رایگان به زائران نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرز مهران به‌عنوان یکی از مرزهای اصلی تردد زائران اربعین، هر ساله پذیرای بالاترین حجم زائران است و گاهی شلوغی بیش از حد این مرز در پایانه‌مرزی و بعد از پل زائر و نبود  موکب‌های پذیرایی از زائران، سختی سفر را از همان ابتدای سفر دوچندان می‌کند.

امسال با توجه به نارسایی سال‌های گذشته در تعداد اندک موکب‌های پذیرایی و خدمات‌دهی رایگان به زائران، تعدادی از موکب‌داران تصمیم به استقرار در نزدیک پایانه مرزی مهران بعد از "پل زائر" گرفتند اما متاسفانه تا به امروز نه تنها از سوی بخش‌های دولتی ایلام و خاصاً مهران هیچ مساعدتی با آنها صورت نگرفته است بلکه بعضاً هزینه‌تراشی‌ها و سنگ‌اندازی‌هایی نیز در مسیر ارائه خدمات رایگان و داوطلبانه موکب‌داران در اسقرار آنها صورت گرفته است!

مسئول یکی از موکب‌هایی که در سال جاری در مهران بعد از پل زائر اقدام به برپایی موکب خدمات‌دهی به زائران اربعین کرده‌اند، درباره نوع مواجهه مسئولان دولتی از جمله فرمانداری و استانداری با موکب‌داران به خبرنگار اجتماعی تسنیم می‌گوید: امسال بسیاری از موکب‌داران که قصد برپایی موکب خدمات‌دهی به زائران اربعین در مرز مهران به‌ویژه بعد از پل زائر را داشتند، مبالغ کلانی را برای دایر کردن موکب‌های خود پرداخت کردند.

وی افزود: موکب‌دارانی که از نهاد یا ستاد‌هایی مانند ستاد مرکزی اربعین برای برپایی موکب خود موفق به اخذ نامه نشده بودند، مبالغ کلانی را برای دایر کردن موکب خود پرداخت کردند.

این فعال جهادی درباره خدمات ارائه شده در موکب خود می‌گوید: ما در موکب خودمان به زائران‌، خدمات رایگان از جمله آب معدنی، سربند، پیکسل‌های مذهبی، کلاه، نرم‌افزار زائر ویژه پیاده‌روی اربعین و ... ارائه می‌کنیم.

این موکب‌دار اربعین در مرز مهران درباره نحوه تامین برق مورد نیاز موکب گفت: برای گرفتن انشعاب برق مورد نیاز موکب به اداره برق مهران مراجعه کردیم و آنها از ما برای تامین فقط یک انشعاب برق، مبلغ 5 میلیون تومان برای نصب کنتور برق طلب و اعلام کردند که هزینه برق مصرفی موکب هم بر اساس میزان مصرف کنتور در انتهای از شما اخذ خواهد شد!

وی متذکر شد: به‌دلیل تحمیل این هزینه سنگین برای دریافت کنتور و انشعاب برق، در نهایت مجبور شدیم که خودمان یک ژنراتور برق تهیه کنیم و برق موکب خود را از این طریق تامین کنیم البته بسیاری از موکب‌داران در اطراف ما نیز برای تامین برق مورد نیاز موکب خود مجبور به تهیه ژنراتور برق شده‌اند.

این موکب‌دار درباره نحوه تامین آب مورد نیاز موکب می‌گوید: در محل استقرار موکب‌های خدمات‌دهی به زائران اربعین، آب لوله‌کشی وجود دارد و اما زمانی که برای تقاضای یک انشعاب آب لوله‌کشی برای موکب مراجعه کردیم از ما مبلغ 3 میلیون تومان برای یک انشعاب آب طلب کردند و گفتند که بهای آب مصرفی موکب نیز جداگانه محاسبه و اخذ خواهد شد!

وی با گلایه شدید از عدم همراهی مسئولان دولتی استان ایلام به‌ویژه شهر مرزی مهران و خرج‌تراشی‌های سنگین برای موکب‌دارانی که قصد ارائه خدمات رایگان به زائران اربعین حسینی را دارند، می‌گوید: نکته تاسف‌بار اینکه حتی برای وانتی که روازنه اقلام مصرفی موکب را به ما بعد از پل زائر می‌رساند، اقدام به صدور "کارت تردد" کرده‌اند و برای صدور این کارت نیز مبلغ 50 هزار تومان پرداخت کرده‌ایم و البته از برخی موکب‌داران مبلغی در حدود 250 تا 300 هزار تومان فقط برای دادن کارت تردد وانت از پل زائر دریافت کرده‌اند!

این موکب‌دار درباره دیگر هزینه‌تراشی‌های مسئولان دولتی ایلام متذکر می‌شود: برای برپایی موکب به ما اعلام شد که داربست‌های موکب فقط باید از فلان شرکت خدماتی خاص تامین شود؛ وقتی ما با مسئول این شرکت خدماتی بابت داربست تماس گرفتیم، مبلغ داربست برای مدت 20 روز را 10 میلیون تومان اعلام کرند جالبتر اینکه ابتدا این مبلغ 10 میلون تومان برای متراژ 300 متر موکب اعلام شد و بعد که ما متراژ موکب خود را به 170 متر کاهش دادیم نیز همان مبلغ 10 میلیون تومان را از ما گرفتند!

انتهای پیام/

Rsaadati/Psaadati/S2,1416/CT1 واژه های کاربردی مرتبط اربعین

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اربعین اربعین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۹۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرگونه صدور ویزا برای اربعین باید در خارج از استان خوزستان باشد

سردار سید مجید میراحمدی دبیر ستاد اربعین در جلسه ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: تجارت مرزی در ایام اربعین یک دقیقه هم نباید قطع شود. 

وی اظهار کرد: در خصوص اتباع هیچ تصمیمی در غیر از تصمیم ستاد اربعین حسینی نباید گرفته شود. 

معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور بیان کرد: هرگونه صدور ویزا، برگ خادم و دفترچه خادم برای اتباع باید خارج از استان خوزستان صورت گیرد. 

میراحمدی اضافه کرد: باید زیر ساختی آماده شود تا اتباع بتوانند در شهر خود گذرنامه دریافت کنند. 

وی با بیان اینکه باید درباره اتباع خارجی تصمیم‌گیری شود، گفت: اتباع پاکستانی باید حتما از اتوبوس‌هایی که وارد کشور می‌شوند به مرز‌ها مراجعه کنند و مسیر‌ها تردد همان مسیر‌های سال گذشته است.

دبیر ستاد مرکزی اربعین گفت: مسیر افعانستانی‌ها برای مراسم اربعین همان مسیر سال قبل است. 

وی اظهار کرد: دو الی سه مدل را فراجا پیش‌بینی کرده و همه چیز باید در استان‌ها باشد و هر اقدامی باید خارج از استان خوزستان انجام شود. 

میراحمدی بیان کرد: سه جاده مربوط به چذابه بخش اعظمش انجام شده و گره‌هایی ارتباطی وجود دارد که باید بر روی آن سرمایه‌گذاری شود. 

سردار شرفی جانشین فرمانده فراجا در این جلسه گفت: دوست نداریم در مرز ویزا بدهیم و اگر در استان مبدا صورت بگیرد بر مبنای آن برنامه‌ریزی می‌کنیم.

وی ادامه داد: همزمان با سیل جمعیت زائران عبور کامیون‌ها مشکل‌ساز است البته نباید تجارت نباید تعطیل شود. 

محمودی معاون اجرایی ارتش هم در این جلسه گفت: ارتش در مرز‌های شش گانه در خدمت مردم است. چند کارخانه یخ را می‌خواهیم توسعه دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • هرگونه صدور ویزا برای اربعین باید در خارج از استان خوزستان باشد
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • مسئولان و کارگزاران حج و جمعی از زائران بیت‌الله الحرام با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان