Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت هفته سلامت همایشی با حضور علیرضا آشناگر معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین، منوچهر مهرام رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، قاسم بهرامی مدیرکل بیمه سلامت، بسحاقی رئیس هسته گزینش سازمان بیمه سلامت، مریم بیدخام مدیرکل اجتماعی استانداری، حسن آصفی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان و جمعی از روسا، مدیران بیمارستانها، مراکز درمانی، موسسات طرف قرارداد، مدیران سازمانی بیمه گر، مدیران بخش های غیر دولتی و مسئولان دفاتر پیشخوان در استانداری قزوین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا آشناگر در این همایش گفت: امنیت و سلامت دو نعمتی است که همیشه پنهان است و تا به خطر نیفتد کسی اهمیت آن را نمی داند اما کشورهایی مانند عراق، سوریه، یمن و افغانستان جایگاه امنیت را بهتر درک می کنند چون بلای نبود آن را دیده اند.

وی افزود: زمانی که بیماری های نوپدید آمد، هزینه های درمانی بالا رفت و بیماری های همه گیر امنیت را هم تحت تاثیر قرار می دهد و دولت برای تامین آسایش و بهداشت و امنیت مردم وظیفه جدی دارد.

معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین تصریح کرد: در تخصیص اعتبارات برای تامین تجهیزات و وسایل مورد نیاز بخش سلامت باید اولویت قائل شویم زیرا هزینه های درمانی مردم بسیار بالاست و بسیاری قادر به تامین آن نیستند.

آشناگر یادآورشد: با اجرای طرح تحول سلامت موضوع هتلینگ بیمارستانها و تجهیزات درمانی بهتر شد و مردم نیز آرامش خاطر بیشتری پیدا کردند و زیرمیزی کاهش یافت و رضایت عمومی بالا رفت.

وی گفت:بایدنمایندگان اقدامات جدی تری کنند و حمایت اعتباری بیشتر شود زیرا در مقطعی برخی بیمارستانهای دولتی به دلیل اختلاف در پرداختها با مشکلاتی مواجه شدند البته طرح تحول سلامت ایراداتی هم دارد که باید برطرف شود.

معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین اظهارداشت: مراکز تصمیم گیری باید کمک کنند طرح تحول نظام سلامت اجرا شود و اگر قرار است بیمه ها همگانی شود و خدمات درمانی با کمترین هزینه در اختیار مردم قرار گیرد همه باید پای کار باشند و در این میان هرچند منابع اعتباری محدود است اما بدهکاری بیمه ها به پزشکان باید با سرعت پرداخت شود.

آشناگر از تلاش مجموعه دست اندرکاران بیمه سلامت، دانشگاه علوم پزشکی و بخش خصوصی درمانی تشکر کرد و گفت: باید تغییر جدی در برخی روشها داشته باشیم تا خدمات ارائه شده به بیماران محدود نشود و اگر در راهی که رفتیم به مشکل خوردیم نباید بازگردیم و هزینه ها هدر برود بلکه با استفاده از تجارب دیگر کشورها نواقص و ایرادها را برطرف کنیم.

وی بیان کرد:  ۳۳ میلیون نفر در کشور و حدود ۱۳۵ هزار نفر در استان بیمه رایگان دارند و زمینه خدمت رسانی به جمیعت کم درآمد بخوبی مهیا شده است.

آشناگر بیان کرد: کشورهای ثروتمند شاخص سلامت بالایی دارند و امید به زندگی بین ۷۵ تا ۸۱ سال است که در ایران نیز در سالهای اخیر امید به زندگی افزایش یافته و مرگ و میرها کم شده است.

وی اظهارداشت: باید در مراکز دولتی دنبال تامین منابع برویم و با اصلاح عملکرد و روشها و استفاده از تجربه دیگر کشورها زمینه ارائه خدمات موثر و آسان و کم هزینه را برای مردم فراهم کنیم.

معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین تصریح کرد: مسئولان بیمه سلامت برای ارتقا خدمات لازم است تلاش بیشتری کنند و ارائه خدمات فقط در مناطق خاص محدود نشود بلکه هر فردی از هر استان دیگر که در مراکز درمانی قزوین نیازمند خدماتی بود بتواند از آن استفاده کند تا حقوق شهروندی ضایع نشود.

وی افزود: تعیین سقف پذیرش بیمار در بیمارستانها مشکل ساز است و باید این وضعیت اصلاح شود و از دستگاههای نظارتی هم انتظار داریم تا وظیفه خود را بخوبی انجام دهند تا خدمات بهداشتی و درمانی دچار وقفه نشود.

آشناگر اظهارداشت: سند سلامت کشور بلندپروازانه است و در چشم انداز ۱۴۰۴ باید کشوری با مردمی برخوردار از سلامت بالا باشیم لذا ارتقاء سلامت جسمی، معنوی، روانی و اجتماعی و تامین عدالت سلامت در چشم انداز ترسیم شده با تکریم خدمت گیرندگان سلامت باید محقق شود.

در ادامه مریم بیدخام مدیرکل امور اجتماعی استانداری قزوین پیام استاندار قزوین به مناسبت هفته سلامت را قرائت کرد.

در پایان از تعدادی از تلاشگران نمونه عرصه سلامت استان قزوین تجلیل شد.

کد خبر 4435739

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری قزوین طرح تحول نظام سلامت علیرضا آشناگر اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی بوشهر گرگان کرمانشاه مشهد یاسوج خبرگزاری مهر مرز مهران شهرکرد شیراز خرم آباد خطبه های نماز جمعه مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۰۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و گفت : تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت.

وی با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمیر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج در این استان از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

تحویلیان با بیان اینکه هزینه‌های درمانی برخی از بیماری‌های صعب العلاج حتی برای خانواده‌های توانمند نیز بالا است، بیان کرد: این بیماران بعد از نشان دار شدن، دارو و خدمات درمانی در مراکز دولتی را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

به گفته وی، این خدمات شامل تصویربرداری، سونوگرافی، آزمایش، جراحی، نمونه برداری و حتی فیزیوتراپی و گفتار درمانی‌های مرتبط با بیماری است.

تحویلیان با اشاره به اینکه بعضی از این بیماران تمایل مراجعه به بخش خصوصی دارند، بیان کرد: ارائه خدمات درمانی در مراکز خصوصی با تعرفه خصوصی اعمال خواهد شد، اما درصد قابل ملاحظه‌ای از این تعرفه با ارائه فاکتور و بعد از بررسی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در سال بر اساس سرفصل خارج از شمول صندوق بیماری‌های خاص به حساب بیمار واریز می‌شود.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای این سرفصل به استان کرمانشاه را در سال گذشته ۱۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد که توسط بیمه سلامت بابت خدمات خارج از شمول بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده است و مابقی هزینه‌ها نیز در دست پرداخت است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تصریح کرد: این اعتبار به غیر از مبلغی است که در سامانه‌های الکترونیک به صورت اتوماتیک به حساب شرکای طرف قرارداد این سازمان همانند پزشکان، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌ها واریز می‌شود.

تحویلیان اضافه کرد: تا به امروز ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از شمول در سر فصل خسارت متفرقه به حساب بیماران خاص و صعب العلاج در این استان پرداخت شده و در مجموع نیز برای همه هزینه‌های درمانی این بیماران به مراکز درمانی ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.

به گفته وی، از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی تاکید کرد: در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرده آن برای بیماران خاص و صعب العلاج است.

تحویلیان گفت: لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار گرفته است در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت‌نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور بیستم اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • رئیس‌جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • رییس‌جمهور بیستم اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی