Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - ایرنا - مدیرکل بیمه سلامت یزد گفت: ماهانه 176 میلیارد ریال در بخش بیمه سلامت استان هزینه می‌شود که 37 درصد آن مربوط به بیماران ارجاعی از سایر استان‌هاست.

به گزارش ایرنا دکتر محمد دریجانی روز شنبه به مناسبت هفته بیمه سلامت ( 27 تا سوم آبان ماه) در جمع خبرنگاران افزود: در 6 ماهه اول سال 1397، 56 میلیارد ریال در بخش خصوصی و 120 میلیارد ریال هم در بخش دولتی بیمه سلامت هزینه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: با توجه به اینکه برخی افراد از چند دفترچه بیمه استفاده می‌کند به همین علت شفاف‌سازی حوزه سازمان‌های بیمه‌گر پایه در دستور کار این اداره کل قرار دارد.
دریجانی بابیان اینکه اجرای طرح « هر ایرانی یک دفترچه بیمه» در راستای همین موضوع اجرا می‌شود، افزود: با تحقق این طرح هزینه‌های بیمه‌ای به‌ویژه هزینه‌های تحمیل شده به دولت از این طریق رفع می‌شود.
مدیرکل بیمه سلامت یزد اظهار داشت: 11 هزار نفر در این استان 2 دفترچه بیمه داشتند که با مراجعه به مراکز خدمات بیمه‌ای، شناسایی و یکی از دفترچه‌های آنها حذف شد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های مهم بیمه سلامت در سال جاری عملیاتی کردن طرح رفع هم‌پوشانی بیمه‌ای است و بیمه‌شدگانی که 2 نوع دفترچه بیمه‌ دارند یکی از آن‌ها باطل می‌شود.
دریجانی از بیمه‌شدگانی که 2 دفترچه دارندخواست نسبت به رفع هم‌پوشانی بیمه‌ها اقدام کنند تا در زمان دریافت خدمت با مشکل روبرو نشوند.
مدیرکل بیمه سلامت یزد همچنین از مردم خواست، برای تمدید دفترچه بیمه خود به‌موقع اقدام کنند تا دچار مشکلات سیستم اداری نشوند.
وی ادامه داد: مطالبات داروخانه‌ها و پزشکان تا مرداد 97، بیمارستان‌های دولتی تا تیرماه سال جاری و بیمارستان‌های خصوصی هم تا خردادماه امسال پرداخت‌شده است.
مدیرکل بیمه سلامت یزد بابیان اینکه باقی‌مانده مطالبات طرف‌های قرارداد به‌زودی پرداخت می‌شود، افزود: این نهاد به‌روزترین سازمان‌های بیمه‌گر در پرداخت مطالبات مردم در راستای بیمه است ، لذا در جهت هرچه بهتر ارائه خدمت به بیمه‌شدگان اهتمام ویژه‌ای داریم.
وی بابیان اینکه نظارت بر اجرای راهنمای بالینی بر عهده سازمان بیمه سلامت است گفت: با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی ۲۰۰ راهنمای بالینی در اجرای این طرح همکاری دارند.
مدیرکل بیمه سلامت یزد رعایت حقوق شهروندی و مشتری مداری را از دیگر سیاست‌های بیمه سلامت عنوان کرد و افزود: همواره بیمه سلامت استان در این حوزه از استان‌های برتر است و بر اساس نظرسنجی‌ها حدود ۹۶ درصد مردم از خدمات بیمه سلامت رضایت داشتند.
،مجموع بیمه‌شدگان سلامت استان یزد 353 هزار و 502 نفر اعلام ‌شده که از این تعداد 82 هزار و 387 نفر کارمندان دولت ، 148 هزار و 325 نفر روستاییان و بقیه اقشار مختلف ازجمله خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان، ایثارگران، آزادگان، طلاب و دانشجویان هستند.
استان یزد بر اساس سرشماری آبان ماه سال 1395، یک‌میلیون و 138هزار نفر جمعیت دارد
2088/ 2047/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهداشت بيمه سلامت استان يزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۲۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر درباره گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در خصوص کمبود دارو گفت: علاوه بر جلسات صحن علنی مجلس برای بررسی علل کمبود دارو بنده نیز جلسات جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

بنابر گزارش ایسنا، وی ادامه داد: بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسئولیت دارند. بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد منتها در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با استناد به ماده ۲۳۴ در تذکری بیان کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است. آخرین جلسه در ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ بود که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد.

وی اضافه کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیمار بپردازد که این اتفاق رخ نداده و تقریبا پرداختی از جیب بیمه و بیمار نصف نصف است. بیشترین اشکال هم به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بر می‌گردد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تامین نکرد. سازمان برنامه و بودجه هم ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده، سازمان تامین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است؛ علی‌رغم اقدام معقول مجلس شورای اسلامی همچنان مشکلات مردم حل نشده و باید چاره‌ای اندیشید.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898545

دیگر خبرها

  • کم‌توانان خوزستانی از خدمات صندوق بیماران خاص برخوردار می‌شوند
  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه
  • نشان‌دار شدن بیش از ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی‌ها
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی ها