Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@22:02:30 GMT

عوارض مصرف قرص ترامادول

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۵۸۲۲۸

داروساز کردستانی،گفت: مصرف قرص ترامادول حس لامسه را پایین می‌آورد، باعث کاهش سطح هوشیاری و سطح فکری، کاهش موقت اضطراب، ایجاد آرامش کاذب، موجب اعتیاد، وابستگی و تخریب شخصیتی می‌شود. ناطقان: لقمان تابعی اظهار کرد: ترامادول برای اولین بار در سال 1970 در کشور آلمان جهت تسکین دردهای بعد از عمل جراحی و کنترل دردهای مزمن پیشنهاد شد همچنین به دلیل اثرات خفیفی که در تسکین درد و خواص مخدری ضعیفی که دارد از آن به عنوان داروی ترک اعتیاد استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: ترامادول یکی از داروهای مورد استفاده در زمینه دردزدایی است که برای کاهش دردهای بیماران سرطانی، زایمان و ناراحتی‌های بعد از عمل جراحی به کار می‌رود.
داروساز کردستانی، بیان کرد: قرص ترامادول متعلق به گروه ترکیبات شبه مواد مخدر است، که براساس آمارهای ستاد مبارزه با مواد مخدر این دارو جزو یکی از مواد پرمصرف افیونی قرار دارد، سنین بین 20 تا 30 سال بیشترین مصرف را داشته و بیشترین عوارض در همین سنین است.
تابعی افزود: مصرف بدون تجویز و اعتیاد گونه این دارو موجب بروز تشنج، نارسایی کبد و کلیه، مشکلات قلبی و عروقی و مرگ می‌شود و هر بیماری با هر مقداری از مصرف دارو که باعث تشنج شود باید برای 24 ساعت تحت نظر باشد.
وی گفت: امروزه می‌توان گفت که میزان مصرف مواد مخدر و مسکن‌ها دارای روندی رو به رشد است و به عنوان تجربه اولیه و تفریحی مصرف مواد در بیشتر موارد از اهمیت خاصی برخوردار است که مصرف آن در دانشجویان بیشتر است.
داروساز کردستانی، با اشاره به اینکه مصرف بیش از حد این قرص اعتیاد آور است، بیان کرد: ترامادول می‌تواند باعث وابستگی جسمی و روانی شود.
تابعی ذکر کرد: اگر چه قرص ترامادول علائم معمول مواد شبه مخدر را ایجاد می‌کند همچون سرگیجه، خواب آلودگی، تهوع، یبوست، تعریق و خارش، اما باعث تنگی نفس کمتر شده و موجب رها سازی هیستامین نمی‌شود.
وی افزود: این قرص می‌تواند از باز جذب مونوآمین ها مانند نواپی نفرین و سروتونین جلوگیری کند که این خاصیت به اثر ضد دردی آن کمک می‌کند با این وجود ، مانند شبه مخدرها، موجب افزایش دامنه تحمل درد می‌شود.
داروساز کردستانی، گفت: این دارو را نباید به طور ناگهانی قطع کرد این اقدام باعث سندوم ناخوشایند قطع مصرف می‌شود که علائم آن شامل اضطراب، تعریق، تهوع، اسهال، لرز، توهم، اختلال خواب و مشکلات تنفسی است.
تابعی بیان کرد: قرص ترامادول را نباید همراه با الکل، موادمخدر، داروهای آرام بخش، ضد افسردگی و ضد اضطراب مصرف کرد و همچنین در دوران حاملگی و شیردهی به دلیل اثرات مضر بر روی جنین و نوزاد نباید مصرف شود.
وی خاطرنشان کرد: این دارو نباید برای افراد زیر 18 سال تجویز شود به دلیل وابستگی که ترامادول ایجاد می‌کند نباید مصرف آن را به دیگران توصیه کرد به ویژه به فردی که سابقه اعتیاد دارویی دارد و تنها باید توسط فردی که دارو برای او تجویز شده استفاده شود.
تابعی در پایان یادآور شد: قرص ترامادول ضعیف تر از مرفین، پتدین و قوی‌تر از مسکن‌هایی نظیر بروفن و استامینوفن است و همواره توصیه می‌شود مصرف این دارو بیش از دو هفته مجاز نیست و باعث وابستگی دارویی و اعتیاد می‌شود.
منبع: ایسنا برچسب ها: عوارض ترامادول ، مواد مخدر ، اعتیاد

منبع: ناطقان

کلیدواژه: عوارض ترامادول مواد مخدر اعتیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۵۸۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است

به گزارش خبرنگار مهر، عباس کاظمی صبح چهارشنبه در بازدید از مجموعه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین ضمن تأکید بر اهمیت امر پیشگیری در حوزه اعتیاد، تصریح کرد: استان قزوین در حوزه مقابله با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد با کمبودهای زیرساختی، نیروی انسانی و منابع مالی روبه‌رو است، با هماهنگی و همراهی دستگاه‌های اجرایی مرتبط می‌توانیم این مسائل را حل کنیم تا این فاصله و خلأ در حوزه زیرساخت را جبران کنیم.

وی افزود: نگاه دولت در این عرصه حمایتی است و اقدامات مختلفی نیز در این راستا انجام شده است، برای مثال ساختمان شورای مواد مخدر مستقر در شهرک مینودر نیز با مشکلاتی روبه‌رو بود که با نگاه حمایتی مشکلات آن پیگیری و حل شد، در خصوص مشکلات زیرساختی و منابع موجود نیز باید با همین رویکرد عمل کنیم.

کاظمی خاطرنشان کرد: در صورت حل مشکلات در حوزه زیرساختی و منابع، اعضای شورای مواد مخدر می‌توانند بر مأموریت اصلی خود تمرکز بیشتری داشته باشند، مأموریت مقابله با مواد مخدر و اعتیاد باید به صورت منظومه‌ای دنبال شود.

وی تصریح کرد: تهدیدات حوزه اعتیاد همواره در حال به‌روزرسانی است و با گذر زمان در همه عرصه‌های توزیع، تولید، مصرف و مخاطب شاهد موارد جدید هستیم که ما نیز برای مقابله و پیشگیری از آن‌ها باید به‌روز شویم و به نسبت آن باید آرایش بگیریم و اقدامات مبتنی بر تحول به روز باشد.

معاون استاندار بیان کرد: چرخه مواد مخدر منظومه‌ای است و اگر جایی مشکل باشد کل کار زیر سوال می‌رود، در حوزه مواد مخدر ۵ کمیته شورای مقابله با مواد مخدر نیز با همین هدف شکل گرفته است، همه چرخه‌ها باید مانند دستگاه و ماشین منظم حرکت کنند؛ در حال حاضر هماهنگی خوبی بین دستگاه قضائی، امنیتی و اجتماعی در استان وجود دارد و باید از این فرصت نهایت استفاده را برد.

وی تصریح کرد: ناهماهنگی در سطوح مختلف سبب می‌شود کار پیش نرود، ۲۵ سمن فعال در حوزه مواد مخدر در سطح استان داریم که با هدف‌گذاری صحیح می‌توانیم افزایش ۱۰۰ درصدی در این حوزه داشته باشیم.

کاظمی خاطرنشان کرد: تغییر مصرف مواد مخدر و تغییر سن اعتیاد نگران کننده و هشدار دهنده است، بنابراین باید اقدامات فرهنگی و آموزشی را جدی‌تر پیگیری کرد، از منابع شهرداری‌ها و ظرفیت صدا و سیما می‌توان در قالب تفاهم نامه سه جانبه استفاده کرد تا با تولید محتوای فاخر شاهد تحول در حوزه پیشگیری و اطلاع‌رسانی در خصوص مبارزه با اعتیاد باشیم.

کد خبر 6087267

دیگر خبرها

  • ترک مصرف کافئین با ۲ روش ساده
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • اعتیاد به کافئین را بی دردسر ترک کنید
  • تهدیدات مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • عاقبت فرار از خانه به‌عشق خواستگار شیشه‌ای
  • هشدار سازمان غذا و دارو به خانم ها درباره استفاده از رژهای لب
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است