Web Analytics Made Easy - Statcounter



مجلس، صداوسیما و ائمه‌جمعه در این سال‌ها ناکارآمدی و ناامیدی را به جامعه القاء کردند

عضو جامعه روحانیت مبارز تهران گفت: روحانی سال ۹۲ رئیس جمهور شد، هر زندگی که سال ۹۲ داشت الان هم دارد. در همان خانه قبلی زندگی و رفت و آمد می‌کند. چه طور امروز می‌گویند «اشرافی شده است» و سال ۹۲ نمی‌گفتند. این‌ها حرف‌های انحرافی برای رد گم‌کردن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام سیدرضا اکرمی در گفتگو با خبرآنلاین درباره انتقادهای مخالفان به بی توجهی دولت نسبت به مشکلات مردم گفت: رهبر معظم انقلاب به سه قوه اختیارات کامل دادند تا آنها با همکاری هم مشکلات موجود را حل کنند و این نشان می دهد که حل مشکلات کشور مربوط به سه قوه است و باید با همکاری یکدیگر مشکلات را حل کنند. بنابراین انتساب مشکلات موجود کشور به یک قوه کار صحیح و درستی نیست.

وی افزود: همه دستگاه ها اعم از دولت، مجلس، قوه قضائیه، صداوسیما، نمازجمعه و حوزه در شکل گیری وضعیت موجود نقش دارند، البته نقش مردم را نیز نباید نادیده گرفت چون وقتی مسئولان می گویند «تا پایان امسال هیچ مشکلی برای عرضه کالای اساسی نداریم»، چه طور یک مرتبه احتکار در انبارها و خانه های مردم به وجود می آید.

سید رضا اکرمی

عضو جامعه روحانیت مبارز یادآور شد: مردم با خریدهای دوماهه و سه ماهه یک مرتبه فروشگاه ها را خالی می کنند، این نشان می دهد که مردم هم در ایجاد وضعیت موجود در کشور نقش دارند و به التهابات دامن می زنند. کسی می گفت رفتم پوشک بخرم، مغازه دار نوشته «قیمت پوشک فعلا اینقدر است». پرسیدم «فعلا» چه معنی دارد؟، مغازه دار گفت «الان قیمت این است و معلوم نیست تا شب چه اتفاقی می افتد». اشاعه این رویکرد در جامعه ایجاد التهاب و اضطراب می کند.

وی درباره اشرافی خواندن دولت از سوی مخالفان ادامه داد: آقای روحانی سال 92 رئیس جمهور شد، هر زندگی که سال 92 داشت الان هم دارد. در همان خانه قبلی زندگی و رفت و آمد می کند. چه طور امروز می گویند «اشرافی شده است» و سال 92 نمی گفتند. این ها حرف های انحرافی برای رد گم کردن است.

سیدرضا اکرمی تأکید کرد: یک آقایی می گفت وقتی حادثه دی 96 رخ داد خیلی تعجب کردم و به دوستانم گفتم بروید مطبوعات، صداوسیما و خطبه های ائمه جمعه را از 95 تا 96 رصد کنید. آنها گزارش دادند و دیدم مجلس، صداو سیما و ائمه جمعه در این سالها ناکارآمدی و ناامیدی را به جامعه القاء کردند. وقتی همه در القای ناامیدی دست به دست هم دهند محصولش همین می شود.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۲۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • کتاب رضای انقلاب به بازار نشر راه یافت
  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست