Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@23:32:01 GMT

طرح اصلاح قانون برنامه و بودجه ۶ ماه مسکوت ماند

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۶۲۴۷۹

طرح اصلاح قانون برنامه و بودجه ۶ ماه مسکوت ماند

طرح یک فوریتی اصلاح قانون برنامه و بودجه با درخواست جمعی از نمایندگان مجلس ۶ ماه مسکوت ماند. این طرح بستر اجرایی شدن بودجه عملیاتی را به وجود می‌آورد.

به گزارش ایسنا، در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی طرح یک فوریتی اصلاح قانون برنامه و بودجه در دستور رسیدگی قرار گرفت و موافقان و مخالفان طرح به اظهار نظر درباره آن پرداختند اما قبل از رای‌گیری مجلس جمعی از نمایندگان با استناد به ماده ۱۴۵ آیین‌نامه داخلی مجلس درخواست مسکوت ماندن ۶ ماهه طرح مذکور را مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهرداد لاهوتی یکی از متقاضیان مسکوت ماندن طرح مذکور، گفت: علت تصویب نشدن طرح اصلاح قانون برنامه و بودجه در کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، تعلل یا قصور اعضای کمیسیون نبود بلکه با وجود بررسی در جلسات متعدد کمیسیون، آن هم با حضور کارشناسان اقتصادی نتوانستیم به جمع بندی برسیم. اداره قوانین مجلس نیز به این طرح ۲۱ ایراد گرفت به همین دلیل باید در این طرح بازنگری شود.

محمدجواد ابطحی در مخالفت با این درخواست گفت: ضمن احترام به متقاضیان مسکوت ماندن طرح، کمیسیون برنامه و بودجه از ۳۰ سال قبل باید این قانون را که مصوب سال ۱۳۵۱ است را اصلاح می‌کرد.

وی ادامه داد: این طرح کامل و جامع نیست اما مسکوت ماندن آن به معنای از دست رفتن فرصت اجرایی شدن بودجه عملیاتی است.

سپس مسعود پزشکیان نایب رییس مجلس که اداره جلسه را بر عهده داشت، درخواست مسکوت ماندن ۶  ماهه این طرح را به رای گذاشت که از ۲۳۸ نماینده حاضر در جلسه نمایندگان با۱۲۰ رای موافق، ۶۵ رای مخالف و ۹ رای ممتنع با این درخواست موافقت کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۲۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه ممنوعیت تیک‌تاک در مجلس سنا تصویب شد

مجلس سنای آمریکا با ۷۹ رای موافق در برابر ۱۸ رای مخالف، قانونی را تصویب کرد که شرکت مالک برنامه «تیک‌تاک» را مجبور می‌کند آن را تا ۹ ماه آینده واگذار به غیر کند، در غیر این صورت استفاده از این برنامه در آمریکا ممنوع خواهد شد.

به گزارش آسوشیتدپرس، انتظار می‌رود این اقدام بحث برانگیز قانون‌گذاران آمریکایی با چالش‌های قانونی روبرو شود.

مارکو روبیو، سناتور جمهوری‌خواه در خصوص ممنوع کردن این برنامه اشتراک‌گذاری ویدئو که مالک آن در چین مستقر است، می‌گوید: «سال‌ها به پکن اجازه دادیم یکی از محبوب‌ترین برنامه‌ها را در آمریکا کنترل کند. این کار به طرز خطرناکی کوته‌بینانه بود. اکنون قانون جدید مالک چینی خود را ملزم می‌کند که این برنامه را بفروشد. این اقدام خوبی برای آمریکا است». 

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا قرار است فردا (پنجشنبه) این لایحه را امضا کند.

تیک‌تاک یکی از محبوب‌ترین رسانه‌های اجتماعی در آمریکا است که به خصوص میان جوانان و نوجوانان این کشور طرفداران زیادی پیدا کرده است. این برنامه که متعلق به شرکت چینی «بایت دنس» است تا به حال با ادعاهای متعددی در خصوص امنیت داده‌ها از سوی مقامات آمریکایی روبرو شده است. مقامات این شرکت بارها اعلام کرده‌اند که داده‌های کاربران آمریکایی را با دولت چین به اشتراک نمی‌گذارند.

در حال حاضر، بایت دنس اظهار نظر رسمی نکرده، اما به کارمندان تیک تاک اعلام کرده که شکایتی تنظیم می‌کند و قصد دارد این قانون را مسدود کند. 

نبرد ۴ ساله بر سر برنامه تیک‌تاک که ۱۷۰ میلیون نفر در آمریکا از آن استفاده می‌کنند، فقط یک جبهه در جنگ بر سر اینترنت و فناوری بین واشنگتن و پکن است. هفته گذشته نیز شرکت اپل اعلام کرد به درخواست دولت چین، برنامه‌های «واتس اپ» و «تردز» را که متعلق به شرکت آمریکایی «متا» هستند، از فروشگاه اپل در چین حذف کرده است. این اقدام سبب ممانعت از نصب جدید پیام رسان واتس اپ و شبکه اجتماعی تردز در چین خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • مجلس در این هفته| ساماندهی اجاره و اصلاح مالیات بر سوداگری
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود
  • رسیدگی به چک‌های برگشتی با هوش مصنوعی
  • خبرهای مهم از مجلس درباره تعطیل شدن روز شنبه و استفتاء از مراجع تقلید
  • لایحه ممنوعیت تیک‌تاک در مجلس سنا تصویب شد
  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار به مجلس دوازدهم در اولین فرصت