Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک گفت: ۲ دستگاه دیگ‌ بخار ۷۰ هزار پوندی ماشین‌سازی اراک به پالایشگاه نفت بهران ارسال شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جعفر صفری مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک در گفت‌وگو  دیار آفتاب؛ گفت: ۲ دستگاه دیگ‌ بخار ۷۰ هزار پوندی ماشین‌سازی اراک روز یکشنبه ۲۹ مهرماه به پالایشگاه نفت بهران ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دیگ‌های بخار و آبگرم به‌عنوان مولدهای بخار، حرارت و نیرو امروزه نقش مهمی را در کلیه صنایع ازجمله نفت، گاز، پتروشیمی، صنایع غذایی، صنایع نساجی، لاستیک و... ایفا می‌کنند.

جعفری با تأکید بر اینکه ماشین‌سازی اراک اولین و بزرگ‌ترین تولیدکننده دیگ‌های بخار و آبگرم در ایران و خاورمیانه است، گفت: در راستای توسعه صنایع کشور هم‌زمان با تأسیس ماشین‌سازی در سال ۱۳۵۰، شرکت فعالیت خود را با انتقال تکنولوژی از شرکت Thomson Cochran انگلستان آغاز کرد و در ادامه با فعالیت مستمر خود تاکنون با افزایش سهم داخل تولید این تجهیزات و بومی‌سازی کامل تکنولوژی آن توانسته است به‌عنوان یکی از شرکت‌های صاحب دانش فنی و صاحب‌نام در دنیا مطرح شود.

وی ادامه داد: قبل از تأسیس ماشین‌سازی اراک تمامی نیاز کشور به دیگ‌های بخار، آبگرم و حتی تعمیرات اساسی آن نیز از طریق شرکت‌های خارجی انجام می‌گرفت، خاطرنشان کرد: دیگ‌های بخار ساخت ماشین‌سازی اراک باکیفیت بسیار بالا و ارزان‌تر از نمونه‌های مشابه تولیدشده در کشورهای خارجی است.

شرکت ماشین‌سازی اراک ( سهامی عام) به‌منظور پشتیبانی از صنایع بنیادین و برآورده کردن نیازهای صنعتی کشور، در سال ۱۳۴۶ در زمینی به مساحت ۱۳۴ هکتار در شهر اراک تأسیس و در سال ۱۳۵۰ به‌عنوان نخستین صنعت سنگین کشور به بهره‌برداری رسید.

این شرکت در حوزه ساخت تجهیزات نفتی، مخازن بزرگ، سازه‌های فلزی، بویلرهای حرارتی، گلوله‌های سنگین فلزی، انواع پل، دکل‌ها و تولید شیرهای تخصصی فعالیت دارد.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۲۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الزام رعایت ملاحظات ایمنی و اچ‌اس‌ئی هنگام تعمیرات نیروگاه ها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، مجید چگنی امروز (سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت‌) در نخستین گردهمایی تعمیرات ایمنی و تعالی سازمانی شرکت‌های پالایش گاز، خطاب به مدیران شرکت‌های پالایشی گاز بیان کرد: حضور شما در صنعت گاز و فعالیت‌هایی که انجام می‌دهید، مصداق جهاد مستمر است.

وی افزود: شرکت ملی گاز، زیرساختِ زیرساخت‌های کشور است. ما سازمانی همانند شرکت ملی گاز نداریم که همه فکر، ذهن، ایده، تفکر و فعالیت‌های آن تنها برای کشور باشد.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: پارسال، سال مهمی بود. با اینکه دشمن عملیات تروریستی انجام داد و بخشی از خط لوله گاز را از کار انداخت، اما مدیریت صنعت گاز به‌گونه‌ای بود که برخی مردم این موضوع را حتی احساس هم نکردند. همکاران ما نیز در قسمت‌های مختلف، شبانه‌روز تلاش کردند خطوط گاز در کمترین زمان عملیاتی شود.

چگنی اظهار کرد: پارسال هرچند با زمستانی طولانی روبه‌رو بودیم، اما تولید مستمر گاز انجام و انرژی کشور تأمین شد و این دوره را نیز پشت‌سر گذاشتیم.

وی با اشاره به موضوع تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی گفت: برنامه مهم تعمیرات پالایشگاه‌های گازی آغاز شده است و البته باید ملاحظات ایمنی و اچ‌اس‌ئی نیز به‌طور کامل رعایت شود، زیرا رعایت‌نکردن مسائل ایمنی می‌تواند آسیب‌رسان باشد و خانواده‌ها را نیز از این بابت داغدار کند که همین مسئله پیامدهای منفی مادی و معنوی به‌دنبال دارد.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه باید قبول کنیم بسیاری از شرکت‌های نفتی در موضوع اچ‌اس‌ئی پیشرو هستند، یادآور شد: باید از این شرکت‌ها الگوبرداری کنیم، ازاین‌رو اگر پیشنهادی درباره بازدید از شرکت‌های بزرگ نفتی به‌منظور ارتقای ایمنی تأسیسات به بنده شود موافقت خواهم کرد، زیرا معتقدم باید از تجربیات چنین شرکت‌هایی استفاده کنیم.

کد خبر 6099481 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • تولید حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • الزام رعایت ملاحظات ایمنی و اچ‌اس‌ئی هنگام تعمیرات نیروگاه ها
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند