Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل استاندارد یزد با اشاره به این‌که استانداردسازی وسایل شهربازی‌ها جدیت مالکین را در برطرف کردن عیوب می‌طلبد اظهار داشت: نظر می‌رسد عزم جدی در مدیران شهری برای استانداردسازی وسایل شهربازی‌ها وجود ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسین ماجدی در گفتگو با یزدرسا، در خصوص اقدامات اداره کل استاندارد استان یزد در جهت استانداردسازی وسایل شهربازی‌ها گفت: بر اساس بازرسی‌های متعددی که از شهربازی‌های مختلف استان صورت گرفته معایب به مالکین ارائه‌شده و حتی در برخی موارد وسایل بازی غیراستاندارد پلمپ شده‌اند

مدیرکل استاندارد یزد با اشاره به این‌که استانداردسازی وسایل شهربازی‌ها جدیت مالکین را در برطرف کردن عیوب می‌طلبد اظهار داشت: البته جدیت مدیریت شهری نیز در این زمینه حائز اهمیت است که متأسفانه به نظر می‌رسد عزم جدی در مدیران شهری برای استانداردسازی وسایل شهربازی‌ها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بر اساس بند قانونی، تمامی دستگاه‌های بازی باید دارای پلاک استاندارد باشند و هر دستگاه اگر فاقد پلاک باشند نباید مورداستفاده قرار بگیرند اما متأسفانه تلاش‌های برای اجرای این قانون تاکنون اثربخش نبوده است.

ماجدی اذعان داشت: برای تحقق این موضوع از یک‌سو نیازمند فرهنگ‌سازی در این زمینه هستیم تا مردم از وسایل بازی بدون پلاک استاندارد استفاده نکنند و از سوی دیگر نیازمند عزم مدیران شهری برای اصرار بر استاندارسازی این وسایل توسط مالکین هستیم.

مدیرکل استاندارد یزد بابیان این مطلب که حدود 860 واحد تحت پوشش استاندارد اجباری در استان فعالیت دارند اظهار داشت: 15 درصد از این واحدها همیشه رعایت کننده استاندارد بوده و بقیه ممکن است در برخی زمان‌ها استاندارد خود را رعایت نکنند که با آن‌ها برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

وی درخصوص نظارت اداره کل استاندارد استان بر کارگاه‌های طلاسازی نیز گفت: بر اساس قانون مرجع نظارت بر عیار و کیفیت فلزات گران‌بها اداره استاندارد است که تاکنون نیز نظارت‌های لازم صورت گرفته و کیفیت طلای استان قابل‌قبول بوده است اما متأسفانه بر اساس بررسی‌های صورت گرفته در سال جاری بسیاری از این کارگاه‌ها به دلیل نوسانات بازار تعطیل‌شده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۴۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود

شهردار مشهد مقدس از راه‌اندازی سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی شهرداری مشهد، محمدرضا قلندرشریف در مراسم امضای تفاهم‌نامه تشکیل دفتر همکاری مشترک دانشگاه فردوسی و شهرداری مشهد اظهار کرد: یک لحظه غفلت در شهر باعث نارضایتی و بحران می‌شود، مثلاً نشست یک خیابان در مشهد به سرعت رسانه‌ای می‌شود و همه پیگیر آن می‌شوند.

وی افزود: دانشگاه‌ها درگیر موضوعات شهری هستند و بهترین مکان برای اینکه علم به عمل برسد، مدیریت شهری است چرا که ویترین خدمات دولت است؛ امروز شهرداری مشهد بیش از ۴۰۰ خدمت به مردم ارائه می‌کند و این گستردگی کار مقداری مدیریت شهری را به سمت تصمیم لحظه‌ای می‌برد و اگر از قبل برای بحران فکر شده باشد، تصمیم هم لحظه‌ای و هم علمی خواهد بود.

قلندرشریف اضافه کرد: دانشگاه در این زمینه می‌توانند کمک کند و در کنار آن خلاقیت نیز از اهمیت زیادی برخوردار است، در این دوره مدیریت شهری دفتر خلاقیت در شهرداری تشکیل شد که کارهای خوبی نیز انجام شده است.

شهردار مشهد مقدس افزود: ارتباط مناسب بین خلاقیت با بدنه شهرداری، ظرفیت خوبی برای همکاری دانشگاه و شهرداری به وجود آورده و این همکاری تصمیم‌گیری برای مدیریت شهری را در موقعیت‌های مختلف آسان می‌کند.

وی با بیان اینکه تا امروز پژوهش‌های زیادی برای شهرداری انجام شده که عملیاتی نبوده است، گفت: اگر پایان‌نامه‌ها هدف‌دار باشند و در قالب موضوعات شناسایی شده تنظیم شوند، کار ما در شهرداری راحت‌تر خواهد شد.

قلندر شریف تصریح کرد: سامانه شمس برای شناسایی موضوعات شهرداری در حال راه‌اندازی است و همه مسائل شناسایی شده در آن ثبت می‌شود و ما هم از ایده‌ها برای حل آن‌ها استقبال می‌کنیم.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: امروز مشهد به‌عنوان دبیرخانه خلاقیت کلانشهرها تعیین شده و در حوزه هوشمندسازی و خلاقیت پیشرو است و در ارزیابی صورت گرفته رتبه اول کشور و سوم غرب آسیا در هوشمندسازی را داریم.

وی با تاکید بر اینکه به دنبال این هستیم تا همه فرآیندهای خدمات شهری آنلاین شود، یادآور شد: در حال حاضر جمع‌آوری پسماند خشک، مجوزهای حمل خاک، آتش‌نشانی و … هوشمند شده است و در آینده نزدیک هم پیش‌نویس پروانه ساختمانی در لحظه صادر خواهد شد.

قلندر شریف تاکید کرد: اگر در این حوزه‌ها سریع پیش نرویم عقب می‌مانیم و این مستلزم این است که ارتباط میان شهرداری و دانشگاه شکل بگیرد و پایان‌نامه‌ها کاربردی باشد، اگر علم با تجربیات عملیاتی شهرداری ترکیب شود در آموزش دانشگاه هم تأثیرگذار است و آن را تقویت می‌کند.

وی گفت: ٢٠ کار ویژه در مدیریت شهری استخراج شده و روی آن کار می‌شود، همکاری میان دانشگاه فردوسی و شهرداری مشهد را می‌توان از اینجا شروع کرد، با برقراری این همکاری دانشجویان می‌توانند تأثیرگذاری کارشان را ببینند و از طرف دیگر در شهرداری، هم هزینه‌ها کاهش پیدا می‌کند و هم کیفیت کار بالا می‌رود.

کد خبر 747677

دیگر خبرها

  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • اولین معامله مالکین جدید سرخابی‌ها/ تسویه بدهی میلیاردی استقلال با مالک پرسپولیس!
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • تلاش برای جذب سرمایه گذار برای ساخت شهربازی در بوستان جوان قم
  • الکترونیکی شدن نیمی از خدمات شهری در رشت
  • پروژه‌های طرح میثاق رشت پیشرفت قابل قبولی دارد
  • میزان سفرهای حمل ونقل عمومی درون شهری زیر ۵۰ درصد است