Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهاباد- ایرنا- رییس اداره حفاظت محیط زیست سردشت گفت: ایستگاه سنجش آلودگی هوای این شهرستان برای بررسی میزان آلایندگی ها به سیستم جامع پایش کیفی هوای کشور متصل شد.

خالد بایزیدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این سیستم ذرات آلاینده هوا با قطر 10 میکرون را به صورت لحظه ای اندازه گیری، پایش و مخابره می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: سیستم سنجش آلودگی هوای سردشت جزو سیستم های به روز بوده که هم اکنون با ورود به سایت سازمان حفاظت محیط زیست، اطلاعات تمامی ایستگاه های کشور را نمایش می دهد.
وی گفت: تا قبل از اتصال به سیستم جامع پایش آلودگی هوای کشور، کارشناسان این اداره در سردشت گزارش های هر نوع آلایندگی و اقدامات پیشگیرانه را به صورت دستی وارد می کردند.
بایزیدی تصریح کرد: سردشت یکی از کانون های ورود ریزگردها از سمت تالاب هورالعظیم در عراق و همچنین بخش کمی از مصر و صحرای عربستان است و با اتصال این سیستم می توان در راستای مدیریت ریزگردها در سطح استان و انجام برنامه های پیشگیرانه بهداشتی، سلامتی و زیست محیطی اقدام کرد.
وی با بیان اینکه منشا حدود 90 درصد ریزگردها خارج از کشور است، گفت: ریزگردهای ورودی از سمت شمالغرب به کشور و در نهایت سردشت، ظرف کمتر از 2 ساعت خود را به مرکز استان و سپس استان های آذربایجان شرقی، اردبیل و کردستان می رساند.
رییس اداره حفاظت محیط زیست سردشت اضافه کرد: ارومیه، بوکان، خوی، سردشت و سلماس جزو پنج شهر آذربایجان غربی است که از سیستم جامع سنجش آلودگی هوای کشور برخوردار می باشد.
«بایزیدی» در خصوص نحوه کارکرد سیستم پایش آلودگی هوای سردشت گفت: این سیستم گرد و غبار را توسط سنجنده ای که به آن متصل است، می گیرد و پس از پردازش داده ها را برای سنجش در اختیار رایانه می گذارد تا مخابره شود.
وی با اشاره به آمار مقایسه ای روزهای آلوده در سال های 1395 و 1396 گفت: در سال 1395 ذرات 10 میکرون آلاینده هوا در 184 روز سال بیشتر از حد مجاز یعنی 150 میکروگرم بر مترمکعب بوده و این میزان در سال گذشته در 132 روز سال مشاهده شد.
وی ادامه داد: این شهرستان شرایط ویژه ای از نظر تعدد جانبازان و مصدومان شیمیایی دارد و ایستگاه سنجش آلودگی هوا که هم اکنون ذرات با قطر 10 میکرون را اندازه گیری می کند باید به 2.5 میکرون ارتقا پیدا کند.
به گزارش ایرنا بر اساس شاخص های سنجش کیفیت هوا، اگر شاخص کیفیت هوا کمتر از 50 باشد، هوا پاک، بین 51 تا 100 سالم، 101 تا 150 ناسالم برای گروه های حساس، 151 تا 200 ناسالم برای عموم، 201 تا 300 بسیار ناسالم و بیشتر از 301 خطرناک تلقی می شود.
سردشت با جمعیت 120 هزار نفر در جنوب آذربایجان غربی و هم مرز با کشور عراق قرار گرفته است.
7562/6185/3072

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي محيط زيست ايستگاه سنجش آلودگي سردشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۲۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • هوای اصفهان ناسالم است/ کاشان در وضعیت قرمز آلودگی
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • هوای ۶ شهر اصفهان سالم است/ شاخص زرین‌شهر بر مدار نارنجی آلودگی