Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران گفت: در حال حاضر 16 گرمخانه (محل تجمع کارتن خواب ها) در پایتخت با ظرفیت بالای 50 هزار نفر فعال است.

سید نجم الدین محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در حال حاضر 16 گرمخانه (محل تجمع کارتن خواب ها) در شهر تهران فعال است که مهمترین و شلوغ ترین گرمخانه ها در مناطق جنوبی پایتخت قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: در فصل بهار و تابستان مشکلی در زمینه شلوغی و ازدحام دراین گرمخانه ها وجود ندارد و بدلیل مناسب بودن هوا بسیاری از این کارتن خواب ها نیاز به آمدن به گرمخانه ندارند اما با سردشدن هوا این افراد بدنبال سرپناهی هستند تا شب را به صبح برسانند.
مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران ادامه داد: در فصل بهار و تابستان در هر گرمخانه 2 تا 3 هزار نفر ظرفیت داریم اما در فصل زمستان تا 5 هزار نفر پذیرش برای کارتن خواب ها پیش بینی کرده ایم.
وی زمان پذیرش کارتن خواب ها را از 8 شب تا 6 صبح اعلام کرد و افزود: شهرداری مجوز نگهداری این افراد در طول شبانه ‌روز را ندارد و در هیچ قانونی نیامده که شهرداری می‌تواند از فردی نگهداری کند زیرا تخصص آن در شهرداری وجود ندارد که امیدواریم با اجرای طرح جدید معضلات سابق برطرف شوند.
نجم الدین محمدی یادآور شد: افراد بی‌خانمان همان‌طور که از کلمه مشخص است، فاقد خانه هستند و برای رسیدگی به وضعیت این افراد کمیته امداد امام(ره) باید اقدامات را انجام دهد.
وی درباره برنامه های سازمان خدمات اجتماعی شهرداری برای اسکان کارتن خواب ها در پایتخت نیز گفت: بدنبال توسعه گرمخانه ها در مناطق جنوبی شهر تهران هستیم و در سال گذشته با همکاری تولیت حرم مطهر (ره) بسیاری از کارتن خواب ها درآن مجموعه اسکان پیدا کردند که امسال هم بنا داریم این کار را انجام دهیم.
مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران ادامه داد: برای ارائه خدمات به کارتن خواب ها‏، در سال گذشته اتوبوس‌های سیار پیش بینی کردیم که در سال گذشته حدود 50 اتوبوس برای اسکان معتادان کارتن خواب اختصاص داده شد بود و علاوه بر این اتوبوس‌ها، حدود 30 گشت ویژه خدمات اجتماعی در مناطق گشت زنی کردند که پس از جمع آوری معتادان کارتن خواب ، آنها را به گرمخانه یا اتوبوس‌های سیار منتقل کردند که امسال هم چنین برنامه هایی در دستور کار داریم.
وی به هزینه های بالای درمانی معتادین کارتن خواب نیز اشاره کرد و گفت: بدلیل نبود اطلاعات ثبت شده از کارتن خواب ها، امکان صدور دفترچه درمانی برای آنان وجود ندارد و هزینه‌های دارو و درمان با نرخ آزاد ما را با مشکلات بسیاری مواجه کرده است.
محمدی تصریح کرد: در سال 87 در منطقه چهار، 200 نفر از افرادی که به ایدز، سل و هپاتیت دچار بودند با تغییر مدیریت ، رهاسازی شدند که اطلاعاتی که دارم حدود 50 نفر از آنان از فوت کرده اند و از مابقی افراد خبری نیست و این درحالی بود که برای این افراد حکم قضایی صادر شده بود که باید به بهزیستی تحویل داده می‌شدند.
وی اظهار داشت: در اسلامشهر 225 نفر وجود دارند که 80 نفر از آنان حکم انتقال به بهزیستی برایشان صادر شده ولی انتقال نیافتند و هم اکنون در شرایط نامطلوبی به سر می‌برند.
وی از فرمانداری تهران، نیروی انتظامی، بهزیستی و سایر دستگاه های وابسته خواست در زمینه غربالگری معتادین و امکان نگهداری معتادین در مکان امن اقدام کنیم.
به گفته محمدی، فرمانداری تهران طرح جمع آوری متکدیان و کارتن خواب ها را امسال در دستور کار دارد و شهرداری تهران نیز در زمینه اسکان و تجهیزات امکانات لازم با فرمانداری تهران همکاری می کند.
تهرام/7243/ 1539 /

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي گرمخانه تهران معتادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۷۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سیدامیر سامع در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از مهم‌ترین دستاوردهای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان در سه سال اخیر، تدوین منشوری در دوره ششم شورای اسلامی شهر بود که طبق آن نقاط مهم شهر که باید به آن‌ها پرداخته شود، مشخص شد.

وی با بیان اینکه معاونت خدمات شهری یکی از ارگان‌هایی است که حدود ۱۰ کسب‌کار را مدیریت می‌کند، افزود: این معاونت باید در بخش‌های مختلف به شهروندان خدمت‌رسانی کند که این خدمات شامل ساماندهی فضای سبز، زیباسازی شهر، ساماندهی مشاغل شهر، مدیریت پسماند، آتش‌نشانی و ایمنی و مدیریت بحران است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: کمیسیون سلامت محیط زیست با همکاری معاونت خدمات شهری از سه سال پیش ۲۲ بند را به‌عنوان اولویت اصلی عملکرد خود قرار داد و سعی کرد آن‌ها را دنبال کند، البته در ارزیابی سال جاری مشخص شد، برنامه‌هایی که برای هر حوزه برنامه‌ریزی شده بود، به‌طور کامل انجام شده است.

سامع با بیان اینکه یکی از دستاوردهای این سه سال، پیشبرد عملکرد طبق برنامه مشخص شده است، ادامه داد: این کمیسیون با همکاری معاونت خدمات شهری با یک شاخص و برنامه مشخص به فعالیت خود پرداختند و رعایت نظم در این مسیر یک موفقیت بزرگ محسوب می‌شود.

وی با اشاره به سازماندهی فضای سبز اصفهان خاطر نشان کرد: افزایش سرانه فضای سبز یکی دیگر از دستاوردهای کمیسیون سلامت محیط زیست خدمات شهری شورای اسلامی است، البته در این کلان شهر اقدامات خوبی صورت گرفته است و فضای سبز هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی افزایش پیدا کرده است، اما سختی کار این کمیسیون با افزایش ساخت‌وسازها، محدود شدن فضای شهر، کمبود آب، خشکی زاینده‌رود بیشتر شده است.

از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا تفکیک می‌شود

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مدیریت پسماند اضافه کرد: در این بخش باید اقداماتی از جمله توجه به موضوع کاهش تولید پسماند، اجتناب از تولید، تفکیک از مبدا، استفاده مجدد و تبدیل به ماده و انرژی مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سامع گفت: از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا، بعضی در چرخه‌های دیگر و بعضی توسط موارد غیر رسمی تفکیک می‌شود و پسماندهای تفکیک شده در کارخانه‌های مختلف استفاده می‌شود؛ به‌طور مثال کاغذ آن برای کارخانه کاغذسازی، پلاستیک برای کارخانه‌های پلاستیک استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: در حوزه تبدیل به ماده و انرژی، ۱۰ تن پیرولیز در چند سال پیش و ۱۰ تن نیز در سال گذشته راه‌اندازی شد که این اقدام برای تبدیل مواد پلاستیکی به فرآورده سوخت است، در این مورد ما نیازمند کارخانه هاضم و زباله‌سوز هستیم که امیدواریم قرارداد آن به‌زودی با بخش خصوصی منعقد شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بازیافت دو هزار تن پسماند ساختمانی ادامه داد: قرارداد این موضوع منعقد شده است و سرمایه‌گذار آن حدود دو هزار تن پسماندی که در حاشیه شهر جمع‌آوردی شده و گردو غبار ایجاد کرده بود را بازیافت کرده است.

وی با اشاره به حوزه شیرابه اضافه کرد: این حوزه نیز با همکاری شرکت دانش‌بنیان آغاز به‌کار کرده است و حدود دو ماه دیگر اقدامات خود را به روش بیولوژیکی آغاز می‌کند.

سامع گفت: سامانه اصپاک یکی از دستاوردهای مهم است که شهروندان می‌توانند با بهره‌وری از آن به جمع‌آوری زباله بپردازند.

وی گفت: اعضای شورا تصمیم دارند تا آخرین روزی که خدمت‌رسان مردم هستند، با سرعت و دقت به امور شهر بپردازند و هیچ کار نیمه تمامی باقی نماند و تمام فعالیت‌ها در یک نظم خاصی به دوره بعد تحویل داده شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: کار در شورای اسلامی شهر محل پذیرفتن و تفکر است، پذیرفتن این مسئولیت بسیار سخت نیازمند تجربه دقت و نظم در فعالیت است.

کد خبر 748053

دیگر خبرها

  • (ویدیو) تعبیر خواب شهرداری زاکانی برای پارک‌های تهران
  • تعرفه سالن های ورزشی شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • آبگیری ۸۱ درصد کل مخازن سدهای خوزستان
  • درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی
  • دخل و خرج شهرداری تهران زیر ذره بین شورا
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند