Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛ عبدالله جلالی صبح امروز در شصت و هفتمین جلسه رسمی و علنی شورای شهر قم که در سالن جلسات ساختمان شهید باکری برگزار شد، اظهار داشت: مشکلات ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهر قم باید با اتخاذ برخی تدابیر شهری و مدیریتی بهبود پیدا کند.

وی با تأکید به نامه فرمانداری در خصوص مصوبه در رابطه به اخذ مجوز تفویض اختیار خرید املاک تا سقف ۳۰۰ میلیارد ریال به شهردار قم از طریق کمیته‌ای معین با رعایت تشریفات قانونی افزود: کمیته تطبیق خواستار تغییر لفظ شهرداری به شهردار در این مصوبه بوده و نیاز به ارسال مصوبه دیگر به فرمانداری نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای شهر قم با اشاره به لایحه اخذ مجوز کاهش ۳۰ درصد کاهش عوارض صدور پروانه دریکی از بلوک‌های بلوار پیامبر اعظم (ص) گفت: نظر شورای شهر در این لایحه اصرار بر اعمال آن توسط شهرداری قم است.

جلالی با اشاره به امکان تهاتر و تدبیر در اعمال تخفیف در قبال خریداری چند دستگاه اتوبوس درون‌شهری در مورد لایحه اخذ مجوز کاهش ۳۰ درصد کاهش عوارض صدور پروانه دریکی از بلوک‌های بلوار پیامبر اعظم (ص) ابراز کرد: منوط کردن تخفیف بر تحویل اتوبوس درون‌شهری ممکن بوده برخی مشکلات حقوقی ایجاد کرده و مشکلاتی را به وجود آورد.

رئیس شورای شهر قم با اشاره به مشکلات حمل‌ونقل عمومی شهر قم تصریح کرد: باید تدبیری اندیشیده شود تا با ارائه فرصت تا پایان سال و کاهش عوارض ۳۰ درصدی به‌شرط پرداخت پول نقدی یا تحویل اتوبوس تا پایان سال جاری اتفاق بیفتد.

وی با ابراز رضایت از نسبت مثبت بین هزینه کرد و بودجه سال ۹۶ شورای شهر قم خاطرنشان کرد: کاهش هزینه کرد نسبت به بودجه شورا قابل‌تقدیر و تشکراست، بودجه مصوب شورا در سال گذشته بیش از ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون بوده، اما هزینه کرد شورا کمتر از ۲ میلیارد تومان است.

رئیس شورای شهر قم با اشاره به برخی از روابط و نیاز‌های متقابل بین مجموعه مدیریت شهری و شرکت گاز استان گفت: یکی از شرکت‌های خدمات رسان که ارتباط تنگاتنگی با شورای شهر قم در امر خدمات‌رسانی دارد شرکت گاز است.

جلالی با انتقاد از عدم احداث و فراهم بودن زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری در بلوار پیامبر (ص) گفت: بلوار پیامبر اعظم (ص) یکی از ظرفیت‌های اصلی سرمایه‌گذاری در شهر قم بوده که متأسفانه هنوز زیرساخت‌های ابتدای سرمایه‌گذاری مانند آب و گاز و فاضلاب در آن احداث نشده است.

شهردار قم نیز با اشاره به لایحه اخذ مجوز کاهش ۳۰ درصد کاهش عوارض صدور پروانه دریکی از بلوک‌های بلوار پیامبر اعظم (ص) گفت: باید از امکان تخفیف عوارض این مصوبه تدبیری اندیشیده شود که نقشی در مسیر رفاه بیشتر شهروندان داشته باشد.

سید مرتضی سقائیان نژاد لایحه اخذ مجوز کاهش ۳۰ درصد کاهش عوارض صدور پروانه دریکی از بلوک‌های بلوار پیامبر اعظم (ص) را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: از محل تخفیف و کاهش عوارض باید بخشی از نیاز‌ها و کمبود‌های ناوگان حمل‌ونقل و عمومی شهر را جبران کرد.

انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل و نقل شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۲۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر صدور مجوزهای نظام مهندسی گفت: در ۵ سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوزها به بحث حرایم و فواصل بهداشتی رد شده است.

زمانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته‌ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحدهای فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهم‌تر از همه با عنایت به این که بعد از یک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.

وی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که در خصوص فواصل بهداشتی داشته‌ایم، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولیدکننده کاهش دهند.

زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحدهای تولیدی را کم کنیم. به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیروهای انسانی که دامپزشک‌ها هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه باید دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهم‌تر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفره‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.

‌بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.

فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحدهای تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.

دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شد، اما بازنگری آن اجرایی نشد.

کد خبر 6096815

دیگر خبرها

  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • خواص درمانی آب سیب زمینی
  • مجوز راه‌اندازی پارک آبی در ابهر دریافت شد
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است