Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، دانشگاه آزاد اسلامی بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان است که با گستردگی در سراسر کشور عدالت آموزشی را در دورترین نقاط ایران به وجود آورده است. در حال حاضر یکی از مهم‌ترین اهداف دانشگاه آزاد قرار گرفتن این دانشگاه در جایگاه نخست انتخاب داوطلبان ورود به دانشگاه تا سال 1404 است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین مبنا باید نقاط ضعف خود را برطرف و خواسته‌های رؤسای واحدها و دانشجویان به خوبی بررسی و راهکارهای صحیح در جهت رفع مشکلات پیش رو تعیین شود در همین راستا گفت‌‌‌‌و‌گویی با ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه انجام دادیم که مشروح گفت‌و‌گو به شرح زیر است:

دکتر محمدرضا حبیبی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره روند فعالیت های علمی و پژوهشی در این واحد دانشگاهی و مشکلات پیش رو در جهت رسیدن به این هدف گفت: در زمینه پژوهش و کسب 10 درصد درآمدهای غیر شهریه‌ای در دوشاخه انرژی و حامل‌‌های انرژی، دامپروری و زمین‌‌های زیر کشت فعالیت‌های بسیاری داشتیم.

وی افزود: در حال حاضر یک مرکز تحقیقاتی بیو تکنولوژی داریم و از کشت سلول تا کشت بافت گل محمدی که یک اقتصاد دانش بنیان است در آن انجام می‌شود و منجر به تولید ثروت شده است. کارگروهی در مرکز رشد دانشگاه آزاد استان تشکیل شده که عمدتا مهندسین برق و عمران هستند و تحقیقات مربوط به سلول خورشیدی و کارهایی که ریشه شیمی دارد در آن انجام می‌شود. اصولا این قبیل کارها در کوتاه مدت تولید ثروت ندارد و در همین راستا تفاهم نامه‌ای با اداره برق استان با موضوع انرژی‌های تجدید پذیر منعقد کردیم که هماهنگی‌ها با وزارت نیرو و معاونت علمی ریاست جمهوری انجام شده است. در حال حاضر به دنبال دریافت وام مناسب هستیم که کار را به مرحله اجرا برسانیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در ادامه خاطر نشان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی اموری که تولید ثروت کند مثل بنگاه اقتصادی وجود ندارد بلکه ثروت آوری و اقتصاد دانش بنیان در دانشگاه آزاد بر پایه تحقیقات علمی است. یک شرکت دانش بنیان داریم که از معاونت علمی ریاست جمهوری تاییدیه دارد و عمده فعالیتش مربوط به امور کشاورزی است و شرکتی دیگر تحت عنوان فعالیت‌های مهندسی در دست احداث داریم.

حبیبی یاد آورشد: در راستای دستیابی به اهداف توسعه و پیشرفت دانشگاه آزاد استان کرمانشاه، جدای از عدم همکاری مناسب استانداری با دانشگاه آزاد واحدهای استان نیازمند همکاری‌های بیشتری از سوی سازمان مرکزی تهران هستیم و در بسیاری از مواقع برای پیشبرد کارهای پژوهشی نمی‌دانیم به کجا باید مراجعه کنیم، در واقع حلقه مفقوده‌ای وجود دارد که بین صنعت و نهادهای بالا سری دانشگاه‌ها پل ارتباطی شود، در حال حاضر جای یک نهاد مرجع برای مراجعه در دانشگاه آزاد خالی است، به عنوان مثال زمانی که واحدهای دانشگاهی نیازمند تایید وزارتخانه‌های مختلف برای انعقاد تفاهم نامه هستند می توانند به این مرجع واحد مراجعه کرده تا از بروکراسی اداری که وقت زیادی را از ما می گیرد جلوگیری شود.

وی درباره بهبود عملکرد واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تحقق اهداف 1404 تاکید کرد: پیشنهاد من این است که یک سری موارد را به استان‌ها تفویض کنند و حداقل هر یک از واحدها به طور مستقل توانایی انعقاد تفاهم‌نامه‌‌ها را داشته باشند و نیازی به دریافت مجوز از تهران نباشیم و یک شورای راهبردی داشته باشیم که پیگیری نهادها و وزارتخانه‌ها را انجام دهند. درحال حاضر درصدد راه اندازی یک گلخانه هستیم که برای مجوز اولیه نیاز به 2 میلیارد تومان پول دارد و طی چهار سال آینده ده برابر این پول را برمی‌‌گرداند. یک کار اقتصادی و دانش بنیان است که تامین این هزینه برای دریافت مجوز اولیه سنگین است و این هزینه عمدتا شامل هزینه‌‌‌‌های زیرساختی است که در این مرحله هم سازمان عمرانی به راحتی مجوز صادر نمی کند؛ بنابراین عمل به این موارد قطعا بسیاری از معضلات موجود در دانشگاه آزاد را رفع و گامی برای رسیدن به دانشگاه برتر کشور در سال 1404 خواهد شد.

گفتنی است، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه به عنوان بزرگ‌ترین واحد دانشگاهی غرب کشور یکی از واحدهای جامع دانشگاه آزاد اسلامی است که در سال ۱۳۶۷ تأسیس شد و به تدریج با تجهیز بیشتر مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری دراین دانشگاه شکل گرفت.

در این واحد دانشگاهی، دانشکده‌های ادبیات و علوم انسانی، تحصیلات تکمیلی، تربیت بدنی، کشاورزی، علوم سیاسی و حقوق، علوم پایه و دانشکده فنی وجود دارد. لازم به توضیح است که رشته حقوق در این دانشگاه چهار گرایش: حقوق خصوصی (ارشد ۱۳۸۳- دکتری ۱۳۸۸)، حقوق بین‌الملل (ارشد ۱۳۸۸ - دکتری ۱۳۹۳)، حقوق عمومی (ارشد ۱۳۸۸- دکتری ۱۳۹۳) و حقوق جزا (ارشد و دکتری ۱۳۸۸) دارد.

انتهای پیام/

188 / 167 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه محمدرضا حبیبی نهاد مرجع بروکراسی اداری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه محمدرضا حبیبی نهاد مرجع بروکراسی اداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۲۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق
  • مخبردزفولی: استقرار اقتصاد دانش پایه شرط مهم تحقق مرجعیت علمی است
  • ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها