Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: حمایت از دانشجویان و دانشگاه هایی که در مناطق محروم فعالیت می کنند، چند سالی است که به یکی از رسالت های جدی بنیاد علوی تبدیل شده و این نهاد غیر دولتی در این زمینه تا کنون هزینه های قابل تأملی انجام داده است؛ هزینه هایی که ماحصل آن رشد و تقویت نیروهای متخصص در مناطق محروم است.

در کنار تلاش هایی که بنیاد علوی به عنوان یک نهاد فرا دولتی در بخش حمایت از اقشار محروم دارد و در این مسیر حوزه های مختلفی را به کانون هدف خود قرار داده است، تلاش برای حمایت از دانشجویانی که در مناطق محروم تحصیل می کنند، نیز چند سالی است که به دستور کار مسئولان این مجموعه اضافه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنیاد علوی با علم بر اینکه حمایت از دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه های مناطق محروم امری بسیار ضروری است و در صورت نبود حمایت های مورد اشاره فاصله این دانشجویان را با دانشگاه های بزرگ افزایش خواهد داد، به این حوزه ورود کرده و به صورت سالانه چند صد میلیون تومان در این حوزه هزینه می کند.

جدا از کمک های ملی این مجموعه در سال های گذشته که در قالب تعامل و هم افزایی با صندوق رفاه وزارت علوم دنبال شد، در سال تحصیلی جدید نیز بنیاد علوی در قالب تعاملی مشابه این بار با رقمی قابل تأمل تر، عزم خود را برای حمایت از دانشجویان ساکن در مناطق محروم جزم کرده است.

بر اساس تفاهم نامه اخیری که بنیاد علوی با صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم منعقد کرده است، تنها در نیمسال اول تحصیلی جاری از سوی این بنیاد مبلغی بالغ بر 3 میلیارد تومان به صندوق رفاه دانشجویان پرداخت خواهد شد تا این وام را بر حسب شناسایی دانشجویان نیازمند شاغل به تحصیل در مناطق محروم، به ایشان پرداخت کنند.

تفاهمی که به آن اشاره شد، البته دارای بندهای جزئی تری است و بر اساس اطلاعات به دست آمده قرار است یک میلیارد تومان آن به صورت مشخص به دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه پیام نور پرداخت شود.

علاوه بر تسهیلات یک میلیارد تومانی بنیاد علوی برای دانشجویان مستحق در دانشگاه پیام نور، 500 میلیون تومان نیز تنها در نیمسال نخست تحصیلی به دانشجویان شاغل در دانشگاه فنی حرفه ای پرداخت خواهد شد و نیز یک میلیارد و ۵۵۲ میلیون تومان برای دانشگاه های دولتی از محل این قرارداد اختصاص داده شده است.

مبلغ وامی که به آن اشاره شد، برای دانشجویان مجرد 600 هزار تومان و برای دانشجویان 800 هزار تومان در نظر گرفته شده است که پس از اعلام درخواست دانشجو و تأیید دانشگاه محل تحصیل، از سوی صندوق رفاه به حساب وی پرداخت خواهد شد.

تسهیلاتی حمایتی که در راستای کاهش شکاف میان دانشجویان مناطق برخوردار و محروم پرداخت خواهد شد و بازپرداخت تسهیلات ارائه شده آن نیز بعد از پایان تحصیلات و بدون هیچ گونه کارمزدی از دانشجویان دریافت کننده وام دریافت خواهد شد.

امید این است که در سایه تعامل نهادهای دولتی و غیر دولتی مثل بنیاد علوی و صندوق رفاه دانشجویان، شرایط برای بهبود کیفیت علمی و زندگی دانشجویان شاغل به تحصیل در مناطق محروم افزایش یابد.

خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

تجاوز پسر معلم به دختر 5 ساله در دستشویی مهدکودک + عکس تجاوز فجیع به دختر 6 ساله در کنار کانال آب + عکس یک زن با وعده اربعین شهر را به هم ریخت! فیلم لحظه اقدام وحشیانه با یک سگ توسط راننده خودروی زنجانی + تصویر جسد خاشقجی در 3 صندوق سیاه به کنسولگری عربستان برگشت +آخرین عکس قبل از مرگ مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا شکار دختران بد حجاب با تاکسی خطی شک رضا از موقعی شروع شد که بیشتر موقع ها شارژ باطری موبایلم خالی بود تصویری زیبا در آسمان کربلا پدید آمد +عکس ماجرای درخواست اعضای دولت از مراجع برای مذاکره با رهبری در موضوع امریکا بدترین سرنوشت برای 2 کودک در رشت + عکس صحنه ای از تصادف واقعی خانم بازیگر ایرانی! + جزییات و عکس گفتگو با 2 فوتبالیست تحصیلکرده تهرانی که ثروتمندان تهرانی را نقره داغ می کردند + عکس این آقای مجری کلاهبردار بود! / او چه رازی داشت؟! ابراهیم وقتی دید نسرین بچه دار می شود چه کرد؟! یک روز شوهرم با زن دوستش صمیمی اش فرار کرد ! کوروش در زادگاه خود غریب است ! / روحانی و قانون همه پرسی تصاویر جدید خاشقچی لحظاتی قبل از قتل ۱۲ مرزبان ایرانی ربوده شده سالم هستند +اولین عکس و اسامی رضا رویگری: بی‌پولی باعث شد درمانم را متوقف کنم ! دستگیری جوان شروری که مخفیانه از دختران جوان در خانه اشان فیلم می گرفت خواستگار ناکام آبروی دختر جوان را در اینستاگرام به حراج گذاشت! خاشقجی چند لحظه قبل از مرگ به بن سلمان جواب رد داد و حکم قتل صادر شد! شلیک مرگبار خواستگار شکست خورده به خانم وکیل/ در لنگرود رخ داد

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه رشد کانون حمایت میلیاردی دانشجویان عکس ایران دختر زندگی قتل فیلم ایرانی اینستاگرام پلیس تصاویر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۳۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین

معین الدین سعیدی نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، زرآباد در مجلس شورای اسلامی در بازدید از مناطق سیل زده جنوب استان  گفت: در ۶ شهرستان حوزه انتخابیه بیش از ۳ هزار کیلومتر راه خاکی و بدون پل و ابنیه فنی وجود دارد که در هر بارندگی راه بیش از ۶۰۰ روستا مسدود می شود. به دلیل حجم بالای ویرانیها و گرفتاری مردم در سیل، به شدت ماشین آلات سنگین نظیر بولدزر، گریدر، لودر، کامیون و سایر ماشین‌آلات راهسازی نیاز است.

معین الدین سعیدی  افزود: اراضی و باغات حاشیه رودخانه‌ها، بندسارها و محصولات کشاورزی به طور کامل از بین رفته است نیاز فوری است تا وزرات راه، بنیاد مسکن، وزارت جهاد کشاورزی و مسوولان سایر استان‌های همجوار سیستان و بلوچستان و همچنین خیران درخواست می شود ماشین آلات مورد نیاز را اعزام و مشکلات را کمتر کنند.

وی گفت: سیل بند و دیوار و دایک‌های حفاظتی در مسیر رودخانه‌های وجود ندارد و مردم بشدت در آبگرفتگی‌ها دچار مشکل شده‌اند. تقاضا داریم تا می‌توانید به این منطقه ماشین آلات منتقل کنید تا بتوانیم برای حل مشکلات مردم گرفتار در سیلاب اقدامی بکنیم این سیل تمام شد ولی در هر بارندگی مشکلات مجددا همینهاست.

وی افزود: در منطقه سواحل مکران مخصوصا در چابهار، کنارک، زراباد، قصرقند، نیکشهر و دشتیاری به دلیل حجم خسارت‌ها باید تعداد زیادی از ماشین آلات سنگین باشد تا بتوان تا حدودی این میزان از خسارت‌ها را جبران کرد.

وی خاطر نشان کرد: من از وزیر کشور، استاندار و تمام مسئولینی که در سیل کنار مردم بودند و در منطقه حضور داشتند تشکر می‌کنم و قدردان حضورشان هستیم اما تنها با این رفت و آمدها مشکلی حل نمی‌شود و باید زیرساخت‌های لازم تامین شود.

نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، زرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: روستاهای پایین دست سد خیرآباد در نیکشهر، مجموعه روستاهای مجتمع فضل الهی و مجتمع حمیری در قصرقند، بخش مرکزی چابهار، بخش باهوکلات و حوزه بریس جاهایی هستند که بیشترین چالش را در تامین آب دارند. مردم تانکرهای آب را ۲ تا ۳ میلیون تومان خریداری می‌کنند و باید تدبیری اندیشیده شود و عملیات اجرایی فوری انجام شود.

وی خاطر نشان کرد: حجم خرابی‌های سیل به گونه‌ای است که عزم ملی و اعتبارات ملی می‌خواهد تا بخشی از این چالش‌ها برطرف شود. در کنارک منازلی را دیدیم که هنوز آب ناشی از سیلاب در داخل آن‌ها تخلیه نشده است.

وی افزود: در بخش بیرها و بخش کهیر بسیاری از خانه‌ها تخریب شده‌اند و هنوز آب در داخل آن‌ها وجود دارد. این مسائل را نمی‌شود نادیده گرفت و باید هر چه سریع‌تر مشکلات مردم سیل زده برطرف شود.

سعیدی خاطر نشان کرد: از وزارت راه، جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، مجموعه بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت، خیرین، گروه‌های مردم نهاد درخواست دارم کمکی در حوزه تامین ماشین آلات بکنند تا بتوانیم بخشی از مشکلات زیرساختی را حل کنیم.

وی افزود: من از تمامی خیرین، رسانه‌ها و کسانی که در سیل اخیر و اسفند ماه در کنار مردم بودند تشکر می‌کنم امیدواریم در این شرایط سخت هم ما را در حوزه تامین ماشین آلات یاری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضی‌دانان
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضیدانان
  • واکنش تند به دعوت دانشگاه‌های ایران از دانشجویان معترض آمریکایی
  • «خیلی بیل زن هستید، زمین خودتان را بیل بزنید»/ واکنش یک جامعه‌شناس به دعوت دانشگاه‌های ایران از دانشجویان معترض در آمریکا
  • محمد فاضلی جامعه شناس: خیلی بیل‌زن هستید زمین خودتان را را بیل بزنید
  • سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد