Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@22:40:26 GMT

پایگاه اورژانس اجتماعی در جعفریه قم فعال می شود

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۸۳۸۵۹

پایگاه اورژانس اجتماعی در جعفریه قم فعال می شود

قم - ایرنا - معاون امور اجتماعی بهزیستی قم گفت: پایگاه اورژانس اجتماعی در شهر جعفریه استان ایجاد شده است که از آذرماه سال جاری برای ارائه خدمات رسانی فعال می شود.

به گزارش ایرنا، مریم علیشیری روز دوشنبه در جلسه کارگروه زنان و خانواده در استانداری قم اظهار داشت: آمار درخواست خدمات اورژانس اجتماعی در شهر جعفریه قم بالا بود که این امر منجربه ایجاد پایگاه در این شهر برای رسیدگی به آسیب های اجتماعی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: آسیب های اجتماعی شامل کودک آزاری، همسرآزاری و کنترل خشم و سایر موارد است که باید راهکارهای آموزشی مقابله به این آسیب ها ارائه شود.
جعفریه یکی از شهرهای استان قم در مرکز ایران است. این شهر در بخش جعفرآباد از توابع شهرستان قم قرار دارد. جمعیت این شهر بر اساس سرشماری سال ١٣٩٥، برابر با 17 هزار و 887 تن می باشد.
علیشیری با بیان این که آسیب شناسی در روستاهای قم انجام شده است گفت: طبق کارهای پژوهشی مشخص شده که آگاهی و اطلاع والدین نسبت به آسیب های اجتماعی کم می باشد، این در حالی است که فرزندان آنان دارای اطلاعات زیادی از فضاهای مجازی و آسیب ها هستند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قم تاکید کرد: همچنین تماس های برقرار شده با اورژانس اجتماعی 123 نشاندهنده افزایش آمار آسیب های اجتماعی در روستاها نسبت به دهه های قبل است.
وی ادامه داد: جلسه های مختلفی با دهیاری ها و بخشداری ها در راستای شناسایی آسیب های اجتماعی در مناطق روستایی برگزار شد و کارشناسان جهت ارائه آموزش ها در حوزه های مختلف به بخش ها اعزام شدند.
وی خاطرنشان کرد: بازتاب برگزاری کارگروه ها و کلاس های آموزشی بسیار خوب بود و مورد استقبال روستاییان قرار گرفت.
علیشیری در بخش دیگری از سخنان خود، از صدور مجوز مهد کودک به روستاییان خبر داد و گفت: در روستاهای استان به راه اندازی مهدهای کودک نیاز داریم از متقاضیان در این زمینه استقبال می کنیم.
وی گفت: کودکان در سن پایین نیاز به آموزش دارند و باید به محتواهای آموزش ها در مهدهای کودک توجه شود که بهزیستی در این راستا ورود جدی داشته است.
قم با مساحت حدود 11 هزار کیلومتر مربع در حاشیه کویر، در فاصله 140 کیلومتری جنوب شهر تهران قرار دارد؛ این استان دارای پنج بخش مرکزی، کهک، خلجستان، سلفچگان و جعفرآباد و پنج شهر قم، قنوات ، کهک، دستجرد و جعفریه ، 10 دهستان و 363 آبادی است.
طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال 1395، استان قم دارای 127 روستا با جمعیت بالای 20 خانوار است؛ جمعیت ساکن مناطق روستایی قم بیش از 55 هزار و 865 تن است که در قالب 17 هزار و 385 خانوار زندگی می کنند.
8138/ 1175

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي اورژانس اجتماعي بهزيستي قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۳۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شادابی و طراوت در حوزه ورزش کارگری استان مرکزی ایجاد شود

به گزارش خبرنگار مهر، بهنام نظری بعد از ظهر دوشنبه در دیدار با اعضای هیات رییسه ورزش کارگری استان مرکزی اظهار کرد: ورزش کارگری استان باید در ۳ عرصه ورزش قهرمانی، ورزش آماتور و ورزش همگانی فعال باشد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی تصریح کرد: شادابی و طراوت در حوزه کارگری باید در این ۳ عرصه لحاظ شود و این مهم نیازمند برنامه ریزی مدون است.

نظری بیان کرد: ورزش بانوان نیز در حوزه کارگری باید همانند ورزش کارگری آقایان مورد توجه قرار گیرد و در جنگ ترکیبی امروز سلامت بانوان و مادران خانواده باید تامین شود که یکی از موارد گرایش به ورزش است.

ورزش کارگری از سال ۹۱ در استان مرکزی تاسیس شده است

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی نیز گفت: بیش از ۶۰ درصد شاغلان استان مرکزی در بخش کارگری فعال هستند از این رو جزو استان های کارگری محسوب می شود.

جمشید امیدی افزود: ورزش کارگری از سال ۹۱ تاسیس شده و پا به پای ورزش استان کار را به پیش می فرد و عملکرد مناسبی نیز داشته و خدمات خوبی ارائه می کند.

۴۵ انجمن فعال ورزشی در استان وجود دارد

رییس هیات ورزش کارگری استان مرکزی نیز گفت: از سال ۹۱ با افتتاح هیات ورزش های کارگری، هیات های استانی نیز تشکیل شدند اما در بحث بودجه ای مشکلاتی وجود داشت.

مجید اسدی افزود: با تعامل و همکاری مدیران تعاون کار و رفاه اجتماعی، ورزش کارگری را پا به پای ورزش جوانان پیش ببریم.

وی عنوان کرد: ۴۵ انجمن فعال ورزشی متشکل از ۳۰ انجمن آقایان و ۱۵ انجمن بانوان فعال وجود دارد.

وی تاکید کرد: در سال در حوزه کارگری، مسابقات شهرستانی و استانی و کشوری نیز برگزار می شود که مسابقات والیبال واحد تولیدی شرکت واگن پارس حائز مقام جهانی شد.

کد خبر 6092416

دیگر خبرها

  • زارع‌پور: بسته اینترنتی ۳۰ گیگابایتی برای معلمان فعال می‌شود
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • ماجرای گازگرفتگی کودک کرجی چه بود؟
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • شادابی و طراوت در حوزه ورزش کارگری استان مرکزی ایجاد شود
  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • چهارمین پایگاه موتورلانس آذربایجان غربی در مهاباد افتتاح شد
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!