Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:18:14 GMT

بهسازی 107 روستای ملایر به اتمام رسید

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۸۴۸۰۲

بهسازی 107 روستای ملایر به اتمام رسید

همدان- ایرنا- مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ملایر گفت: از ابتدای شروع طرح هادی و بهسازی روستایی تاکنون، بهسازی 107 روستای این شهرستان شامل تخریب و آواربرداری، جدولگذاری، زیرسازی و آسفالت به اتمام رسیده است.

داود سوری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: از این تعداد مرحله نخست بهسازی روستایی در 75 روستا و مرحله دوم بهسازی در 20 روستای ملایر به اتمام رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه مرحله دوم بهسازی بیشتر در روستاهای بزرگ این شهرستان به اتمام رسیده است، افزود: از محل قیر یارانه ای نیز سال گذشته با مشارکت دهیاری ها آسفالت 16 روستای ملایر انجام شد.
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ملایر با بیان اینکه امسال آسفالت 16 روستا نیز در دست اقدام است، ادامه داد: تاکنون با سهمیه ای که برای سال 97 تخصیص یافته است، آسفالت 6 روستا به اتمام رسید.
سوری ابراز امیدواری کرد: تا پایان سال جاری بتوانیم آسفالت 10 روستای این شهرستان را از محل قیر یارانه ای به اتمام برسانیم.
وی همچنین با اشاره به صدور 19 هزار و 950 جلد سند مالکیت روستایی در این شهرستان گفت: این تعداد صدور و واگذاری سند مالکیت روستایی معادل 70 درصد اماکن روستایی ملایر است.
سوری بیان کرد: 15 هزار و 400 واحد مسکن روستایی ملایر پایان کار دریافت کرده اند که معادل 55 درصد مساکن روستایی و بافت فرسوده روستایی است.
وی با اشاره به ابلاغ اعتبارات مقاوم سازی مسکن روستایی به بانک های عامل، خواستار همکاری و همراهی بیشتر بانک ها در اجرای این طرح شد و گفت: بیشتر متقاضیان روستایی مشکل وثیقه و ضمانت بانکی دارند.
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ملایر ضامن کارمند و سند مالکیت معتبر را از ضمانت های درخواستی بانک ها از متقاضیان روستایی عنوان و بیان کرد: این امر موجب شده تعداد عقد قراردادهای انجام شده به تعداد مقتاضیان ما نباشد.
سوری ابراز امیدواری کرد: با همکاری و تعامل بیشتر بانک های عامل این روند شتاب گیرد تا بتوانیم مابقی سهمیه ابلاغی در زمینه مقاوم سازی مسکن روستایی این شهرستان را تا پایان سال جذب کنیم.
وی اضافه کرد: از محل یکهزار و 800 سهمیه ای که امسال برای مقاوم سازی مسکن روستایی ملایر در نظر گرفته شده است، تاکنون 600 متقاضی به بانک های عامل معرفی شده است.
به گزارش ایرنا، شهرستان ملایر با 204 روستای دارای سکنه 26 هزارو 311 واحد مسکن روستایی دارد که تاکنون از این تعداد 15 هزار و 400 واحد مسکن روستایی آن مقاوم سازی شده است.
شاخص بهسازی در ملایر 48 درصد است که تاکنون برای تمامی روستاهای بالای 20 خانوار این شهرستان طرح هادی تهیه و روستاهای زیر 20 خانوار نیز تعیین محدوده شده اند.
7528/2090

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد بهسازي روستايي قير يارانه اي بنياد مسكن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۴۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی

به گزارش قدس آنلاین، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ‌از تعداد یک‌ میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک‌ میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • بازسازی روستای امامزاده ابراهیم(ع) شفت بدون پروسه اداری آغاز شود
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی
  • کلنگ زنی احداث سالن چند منظوره ورزشی در روستای سنگان اشنویه
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • اجرای طرح بهسازی معابر ۱۰ روستای دامغان
  • مشق عشق فداکاری در مدرسه روستایی در زفره