Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@14:29:11 GMT

نبود کارخانجات تبدیلی معضل باغداری بندرگز است

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۸۵۴۲۰

نبود کارخانجات تبدیلی معضل باغداری بندرگز است

به گزارش خبرنگار مهر، حسین احمدی، ظهر دوشنبه در نشست بخشداران استان گلستان که در سالن اجتماعات فرمانداری بندرگز برگزار شد، اظهار کرد: بندرگز در قسمت ورودی غربی استان واقع شده و ۴۶ هزار نفر جمعیت دارد.

وی افزود: این شهرستان ۲۴ روستا دارد که هفت روستا در بخش نوکنده و ۱۷ روستا در بخش مرکزی واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی با بیان این که ۱۲ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی در بندرگز وجود دارد، ادامه داد: فاصله بین کوه و جنگل ما بسیار کم است و می تواند یک ظرفیت گردشگری باشد.

وی اضافه کرد: از لحاظ محصولات باغی دومین شهرستان از لحاظ سطح کشت در استان هستیم اما از لحاظ تولید محصولات رتبه اول را داریم.

احمدی گفت: به دلیل نداشتن کارخانجات تبدیلی نمی توانیم از ظرفیت هایی که داریم بهره ببریم و استفاده از ظرفیت سرمایه گذاران و بخش خصوصی در این قسمت می تواند راهگشای مشکلات باشد.

وی با اشاره به رتبه بالای مرغداری و دامداری بندرگز در استان، تصریح کرد: در سنوات گذشته دامداری را در روستاها از بین بردیم ولی اکنون با دادن تسهیلات دام سعی به برگرداندن آن داریم.

احمدی با تأکید به تنوع کشت در بندرگز گفت: مشکلاتی در حوزه آب داریم که باید با تغییر الگوی کشت آن را برطرف کنیم.

فرماندار بندرگز ادامه داد: بندرگز قابلیت بالای در رشته های ورزشی از جمله کشتی و والیبال دارد و ما امسال میزبان مسابقات کشوری بودیم که پخش سراسری داشت.

احمدی همچنین خاطرنشان کرد: در بخش های علمی و هنری ظرفیت خوبی داریم و می توان مشاغل خوبی در این بخش ایجاد کرد.

وی همچنین بر توسعه متوازن در استان تأکید کرد و بخشی نگری را دارای آسیب های جدی دانست.

کد خبر 4438026

منبع: مهر

کلیدواژه: بندرگز حسین احمدی فرمانداری بندرگز اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی بوشهر گرگان مرز مهران کرمانشاه مشهد یاسوج شهرکرد شیراز خرم آباد خطبه های نماز جمعه خبرگزاری مهر سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۵۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد

به گزارش قدس خراسان، حسن ابراهیمی عنوان کرد: زباله‌ها در مناطق شهری توسط شهرداری‌ها به نحو مطلوب جمع‌آوری می‌شود و مشکلی در این بخش وجود ندارد ولی بعد از جمع‌آوری و در زمینه تفکیک و دفع پسماند با معضل جدی مواجه هستیم.
وی تصریح کرد: زباله گاه‌ها (محل انباشت و دفن زباله‌های جمع‌آوری شده) شهرداری‌های گناباد استاندارد نیست و مدیریت لازم بر آن‌ها اعمال نمی‌شود و این معضل موجب پراکنده شدن پلاستیک و زباله‌های سبک در اطراف زباله گاه‌ها و در نتیجه آلودگی عرصه‌های منابع طبیعی می‌شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد گفت: شهرداری‌های گناباد و شهرهای تابعه آن هیچ برنامه جامعی برای تفکیک پسماند و جمع‌آوری پسماندهای خشک ندارند.
ابراهیمی با اشاره به برگزاری چهار جلسه کارگروه پسماند طی سال گذشته در گناباد افزود: با وجود مشکلات جدی در مدیریت پسماند ولی شهرداران و نماینده دهیاران اهتمام جدی برای حضور در این جلسه‌ها ندارند و این مسأله موجب شده که مصوبه‌های این جلسات به درستی اجرا نشود و ضمانت اجرایی نداشته باشد.
وی ادامه داد: در مناطق روستایی این شهرستان جمع‌آوری زباله‌ها با مشکلات جدی مواجه است و مورد تأیید محیط زیست نیست و تجمیع و دفن زباله‌های روستاها هم به صورت اصولی انجام نمی‌شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد گفت: در قانون موارد بازدارنده برای برخورد با اشخاصی که در مدیریت پسماند اهتمام جدی ندارند پیش‌بینی شده و تاکنون بیشتر تلاش شده است با برگزاری جلسات کارگروه مدیریت پسماند موضوع‌ها مطرح و پیگیری شود.
ابراهیمی افزود: در جلسه‌های کارگروه مدیریت پسماند سال گذشته به صورت مکرر بابت کوتاهی در مدیریت و دفع پسماند به مسوولان ذیربط اخطار داده شده و از ابتدای امسال در گشت‌های زیست محیطی این مسأله بررسی می‌شود.
وی اضافه کرد: اگر شهرداران و دهیاران به این مسأله عنایت کافی نداشته باشند و مصوبه‌ها را اجرا نکنند برای حفظ بهداشت و سلامت عمومی مردم و جامعه از طریق مراجع قضایی با خاطیان برخورد می‌شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد در خصوص مشکلات جمع‌آوری زباله‌های بیمارستانی گفت: بر اساس قانون مراکز درمانی و مطب‌های پزشکی موظف هستند که زباله‌های خود را به مرکز امحای زباله‌های پزشکی انتقال داده و بعد از بی‌خطرسازی آن‌ها را به شهرداری‌ها تحویل دهند.
ابراهیمی افزود: انباشت زباله‌های بیمارستانی و مراکز درمانی در سطل زباله سطح شهر ممنوع است و در صورت مشاهده این مسأله با خاطیان برخورد می‌شود و باید بعد از بی‌خطرسازی برای دفن آن‌ها در زباله گاه‌ها تحویل شهرداری‌ها داده شود.
وی با بیان این که مصوبه‌های کمیته پسماند زباله‌های بیمارستانی تاکنون اجرا نشده است از پزشکان خواست به عنوان متولیان بهداشت و سلامت جامعه در بی‌خطرسازی زباله‌های بیمارستانی و مراکز درمانی مطب‌های خود اهتمام بورزند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گناباد گفت: این اداره با همکاری شهرداری شهر کاخک از توابع این شهرستان و همراهی صنایع، گروه‌های مردمی دوستدار محیط زیست در هفته زمین پاک امسال به صورت نمادین و با هدف ترویج فرهنگ حفاظت محیط زیست و پاسداری از زمین، رودخانه این شهر را پاکسازی کردند.
ابراهیمی، پاکسازی عرصه‌های منابع طبیعی روستای زیرجان، قله بنفش و پارک جنگلی قوژد گناباد با همکاری دوستداران محیط زیست را از سایر برنامه‌های هفته زمین پاک برشمرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • افزایش ۳۰ درصدی خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری
  • سرآشپز پخت تورم در ایران
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی لیتیوم در همدان می‌مانیم
  • معضل بیکاری به سراغ اقتصاد آلمان آمد
  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد