Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش > محیط زیست جهان - همشهری آنلاین:
عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور با اشاره به این که ما طی نیم قرن اخیر ۹ دهم اندوخته‌های جانوری خود را از دست داده ایم، تصریح کرد: متاسفانه هیچ قوانینی که نشان‌دهنده تغییر رویکرد به سمت حفظ ملاحظات محیط زیستی باشد در کشور وجود ندارد.

به گزارش ايسنا، محمد درویش با بیان این که جامعه ما همیشه به دانشجویان خود توجه کرده چرا که آن‌ها جزو طبقه موثر کشور هستند، اظهار کرد: دانشجویان ثابت کردند که می‌توانند جنبش‌های خوبی را راه‌اندازی و هدایت کنند، یکی از راهکارهایی که بتوانیم محیط زیستی بهتر یا حرکت‌های اجتماعی خوب محیط زیستی را در بین مسئولین و مردم شاهد باشیم، استفاده از جامعه دانشجویی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: اگر مردم بدانند که طبقه فرهیخته و دانشجویانشان فخر نفروخته و با دوچرخه تردد و از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده می‌کنند، تاسیس باشگاه دانشجویی حامیان محیط زیست می‌تواند موثر باشد.

این فعال زیست محیطی خاطرنشان کرد: دانشجویان می‌توانند با فرهنگ‌سازی مناسب محیط زیستی رقابت عجیبی که در خرید خودروها و تاخت و تازهای خیابانی وجود داشته را کاهش دهند؛ به علاوه مشکلات آلودگی هوا، ترافیک، آلودگی صوتی، کم تحرکی و هزینه‌های مرتبط با آن با کمک همین قشر به راحتی قابل حل می‌شود.

درویش با بیان این که مردم وقتی بدانند دانشجویان برای مشکل آب بسیار حساس هستند، آن‌ها هم تلاش کرده تا به سهم خود وظایف شهروندی را در حفظ آب به درستی انجام دهند، تصریح کرد: اغلب دانشجویان مدیران آینده کشور خواهند شد بنابر این اگر در دوران دانشجویی یا قبل از آن درگیر مسائل محیط زیستی باشند می‌توان امیدوار بود که قوانین، مصوبه‌ها، آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌ها با سلیقه‌های مدیریتی که منجر به تخریب زمین شود، کمتر اتفاق بیفتد.

عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگل و مراتع کشور افزود: فرآیند تغییر سبک زندگی و رفتار مردم بسیار پیچیده، وقت‌گیر و طولانی است و نباید انتظار داشت که با یک دوره ۴ ساله که دانشجو در دانشگاه است، تغییرات و تحولات چشم‌گیری رخ دهد.

این فعال زیست محیطی با بیان این که سال گذشته تعداد دوچرخه‌سوارها از تعداد خودروسوارها در پایتخت دانمارک بیشتر شد، شهردار آنجا طی سخنرانی اعلام کرد اگر ما به این نقطه رسیدیم حاصل یک برنامه ۴۷ ساله بوده است، خاطرنشان کرد: ۴۷ سال یک کشور توسعه‌یافته جهان از مهدکودک‌ها تا هنرمندان و دانشجویان و اقشار مختلف جامعه فرهنگسازی کرده تا استفاده از خودرو کاهش یابد.

درویش با اشاره به این که وقتی در کشور توسعه‌یافته جهان این مدت زمان برده تا این فرهیختگی و وارستگی اتفاق بیافتد پس ما نباید انتظار معجزه داشته باشیم، افزود: وضعیت محیط زیستی ما بسیار اسفناک بوده و در برخی از زمینه‌ها مانند فرونشست زمین، انتشار گازهای گلخانه‌ای، فرسایش خاک، نرخ بیابان‌زایی، کاهش آب‌های زیرزمینی، کاهش وضعیت زیستی به مرز خطر رسیده‌ایم.

عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگل و مراتع کشور خاطرنشان کرد: به دست آوردن اقتصاد پایدار نیازمند داشتن سواد اکولوژیکی است؛ در صورتی که ما در کشور شاهد قطع حمایت دولت از مدارس طبیعت هستیم به علاوه آموزش و پرورش هیچ فعالیتی در افزایش زمینه سواد محیط زیستی به دانش‌آموزان نداشته و عملا چشم‌انداز امیدوارکننده‌ای برای آینده با این رفتارها مشاهده نمی‌شود.

در همین زمینه: مدرسه طبیعت در خاورمیانه نخستین بار در ایران دایر شد یک زمین برای هفت میلیارد نفر مشکلات زیست محیطی متاثر از غفلت‌ها است مخاطرات محیط زیست درد مشترک دنیای کنونی است تغییر و تعلیم راه رهایی انسان از مشکلات طبیعی کشور از نظر زیست محیطی مریض است

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۵۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مهران سحرابی نیک، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان با طراحی و ساخت دستگاهی در زمینه تصفیه آب و هوا رتبه نخست جایزه ملی محیط زیست کشور در بخش اختراعات را از آن خود کرد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • پروفسور‌های ضداسرائیل
  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات