Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، محمدرضا میعاد، روز دوشنبه در بیست و ششمین کنگره سالیانه انجمن جراحی ارتوپدی ایران در محل هتل المپیک تهران، در ارتباط با شایع‌ترین بیماری‌های پا و مچ پا که سبب مراجعه به پزشک ارتوپدی می‌شود، گفت: انحراف انگشت شست یکی از این بیماری‌هایی است که به دو علت وراثت و یا استفاده از کفش نامناسب، ایجاد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: جراحی این عارضه سخت نیست و اگر به موقع تشخیص و درمان شود نتایج موفقی داشته و بر روی سایر انگشتان اثر نمی‌گذارد و آرتروز را نیز سبب نمی‌شود.
 
این متخصص ارتوپدی، ادامه داد:‌ این مشکل در هر سنی ممکن است ایجاد شود و به طور کلی در زنان شایع‌تر بوده و از ۱۰ تا ۸۵ سالگی قابل عمل جراحی است، همچنین افراد باید توجه کنند که استفاده از کفش مناسب و استاندارد را که دارای حداکثر ۲ سانتی‌متر پاشنه بوده و قسمت جلویی کفش پهن و به طور کلی کفش راحت باشد را مدنظر قرار دهند.
 
این جراح پا و مچ‌پا گفت:‌ انحراف سایر انگشت‌های پا و صافی کف پا از دیگر مشکلات غیر تروماتیک به شمار می‌رود که صافی پا انواع مختلفی داشته و اگر معاینه و تشخیص دقیق باشد، درمان به خوبی انجام می‌گیرد و به طور کلی اگر جراحی در سن ۸ تا ۱۴ سالگی صورت گیرد نتیجه موفقیت‌آمیزتر خواهد بود.
 
عضو انجمن جراحان ارتوپدی ایران در مورد آرتروز مفصل مچ پا گفت: این بیماری نیاز به عمل جراحی دارد و از بیماری‌های شایع مچ پا به شمار می‌رود همچنین ایجاد استخوان اضافه کنار داخلی پا و زیر قوزک از دیگر مشکلات شایع است که اگر به درمان کفی و استفاده از کفش مناسب جواب نداد توصیه به عمل جراحی می‌شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: انجمن جراحان ارتوپدی شست پا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۵۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ «شکاف کام و لب» یک نقص خلقتی است که معمولاً در دوران جنینی در طول تشکیل صورت نوزاد رخ می‌دهد. این شکاف می‌تواند از کنار کام تا لب بروز کند و در برخی موارد تا پایین گوش نیز گسترش یابد.

عبدالجلیل کلانتر هرمزی فوق تخصص جراحی پلاستیک در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به قابل اصلاح بودن شکاف لب و کام اظهار کرد: این عارضه یک ناهنجاری هنگام تولد است، در کشورهای پیشرفته آمار ابتلا به آن به ازای هر ۷۰۰ نفر یه مورد است اما این آمار در کشور ما به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد مبتلا به شکاف لب است.

وی افزود: این ناهنجاری می‌تواند علل مختلفی داشته باشد که یکی از آنها ژنتیکی است که از طریق ژن منتقل می‌شود، همچنین مصرف بعضی از دارو‌های خواب‌آور، ضد تشنج و آرامبخش‌ها توسط مادر، در مدت زندگی جنینی خصوصا در سه ماه اول می‌تواند موجب این عارضه شود.

هرمزی ادامه داد: بعضی از عفونت‌های ویروسی مثل سرخک، سرخچه و اوریون می‌تواند موجب شکاف لب و کام باشد، همچنین مصرف سیگار و الکل نیز از عوامل دیگر این عارضه شناخته می‌شوند.

وی گفت: شکاف لب و کام بیش از ۱۰۰ نوع وجود دارد و بسته به عامل بیماری‌زا و میزان اثر و زمان تاثیر آن در جنین می‌تواند تنوع ایجاد کند.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک گفت: اگر جنینی با این عارضه متولد شود با توجه به شدت، بیماری‌های همراه و نوع بیماری شکاف لب، درمان‌های متفاوتی تجویز می‌شود که مهم‌ترین آنها جراحی است. درمان‌های مراقبتی، روانکاوی، روانشناسی، مددکاری‌ اجتماعی، مراقبت‌های برای شیرخوردن، بهداشت و عفونت‌های زخم نیز از دیگر مراحل درمان است.

وی افزود: در صورتی که شکاف لب و کام لب پیچیده نباشد معمولا زیر ۵ ماهگی و ترجیحا ۳ تا ۴ ماهگی عمل جراحی امن و خوبی برای بیمار انجام خواهد شد که در ۹۰ درصد موارد به جراحی تکمیلی نیازی نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی
  • خرافات عجیب ایرانیان دوران قاجار؛ از ناخن هدهد تا آش مخصوص شاه برای جلوگیری از وبا (+عکس)
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • این دو بیماری را به‌خاطر کلیه‌ها کنترل کنید
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می گیرند؟
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود