Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی بنیاد مستضعفان، سید پیمان توسلی رئیس هیأت مدیره شرکت پروتئین بنیاد مستضعفان در حاشیه همایش ماهی سی‌باس آسیایی گفت: قرارداد‌هایی با روسیه بستیم که ماهانه ۱۰۰۰ تن فیله ماهی سی‌باس از ما می‌خواهد همچنین مذاکراتی با استرالیا برای صادرات فیله ماهی به آن‌ها انجام‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار است در فاز‌های دوم و سوم تولید صادرات به استرالیا انجام شود و در حال حاضر دو محموله به روسیه هم صادر کرده‌ایم.


برنامه‌ریزی برای تولید ۱۵۰۰ تن ماهی در قفس تا پایان سال جاری

وی از برنامه‌ریزی برای تولید ۱۵۰۰ تن ماهی در قفس تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: این رقم تا سال ۹۹ به ۱۰ هزار تن افزایش خواهد یافت و در حال حاضر ۱۵۰ هزار تن ماهی سی‌باس برداشت و روانه بازار کرده‌ایم.

رئیس هیأت مدیره شرکت پروتئین گستره سینا در خصوص ذخیره‌سازی بچه ماهی‌ها تصریح کرد: در حال حاضر ۴ میلیون قطعه بچه ماهی برای تولید ۱۵۰۰ تن ماهی ذخیره کرده‌ایم. به گفته توسلی تکنولوژی جدیدی که شرکت پروتئین بنیاد مستضعفان  به آن روی آورده و آن را در سواحل جنوبی و شمالی کشور اجرا می‌کند با استفاده از بستر دریا است و گونه ماهی پرورش می‌دهد که هم مستمر خواهد بود و هم در بلندمدت تهدیدی برای آن وجود ندارد، زیرا از منابع دریایی و با عملیات خود پالایشی که در دریا صورت می‌گیرد اکوسیستم به شکل طبیعی خود باقی می‌ماند.

توسلی درباره انتقال دانش فنی به داخل کشور گفت: در مرحله اول باید از دانش فنی خارجی استفاده کنیم، اما به‌طور هم‌زمان در حال انتقال دانش فنی و بومی‌سازی آن در دو بخش تولید، تجهیزات قفس در داخل و بحث تکثیر و پرورش بچه ماهی‌ها در داخل کشور هستیم و قرارداد‌هایی با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی معتبر منعقد کرده‌ایم.

وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به پتانسیلی که در کشور درزمینهٔ پرورش آبزیان وجود دارد و بر اساس برنامه ششم توسعه مبنی بر تولید ۲۰۰ هزار تن ماهی به‌ویژه ماهی در قفس این امر محقق شود.

توسلی افزود: کارشناسان از امکان صادرات ماهی زنده به کشور‌های هم‌جوار مانند کویت را به‌عنوان یکی از مزایای صادراتی ماهی در قفس نام می‌برند. همچنین مصرف بالای این نوع ماهی در کشور‌های اروپایی و با توجه به حسن روابطی که ایران با اروپا در حال حاضر دارد یکی از بازار‌های هدف دیگر است. در کشور‌های آسیایی و در کل دنیا ترکیه بیشترین میزان تولید را دارد بعدازآن کشور‌های یونان، مصر، اسپانیا، ایتالیا، کرواسی، فرانسه، سوریه و پرتقال بیشترین تولید رادارند.

وی توضیح داد: نکته قابل‌توجه در صادرات این ماهی به روسیه عدم پایداری روابط خارجی ترکیه با شرکای روسی خود است. طی دو سال گذشته بازار خوبی به دلیل تنش میان ترکیه و روسیه برای ایران ایجاد شد که تولیدکنندگان بخش خصوصی توانستند نیمی از تولید پارسال خود را به روسیه صادر کنند. ماهی سی‌باس یکی از ماهی‌های پر تقاضا و پرطرفدار در کشور‌های دیگر دنیا است که ارزش غذایی بالایی دارد و در داخل کشور هم نسبت به قزل‌آلا که میزان آمونیاک بیشتری تولید و جذب می‌کند مزیت بیشتری دارد.

وی تصریح کرد: همچنین در استرالیا از ضایعات این ماهی چرم تولید می‌شود که می‌توان در کشور در کنار سایت‌های فراوری و با استفاده از فلس و پولک ماهی ژلاتین‌های صنعتی و خوراک آبزیان تولید و بهره‌برداری کرد.

 انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صادرات اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۷۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان در نخستین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان، گفت: اطلاعات مربوط به بیش از هزار و ۵۰۰ پروژه نیمه تمام در استان کردستان ثبت شده و از این تعداد ۱۸ پروژه برای واگذاری به بخش خصوصی انتخاب شده است.

اکبر محمدی اضافه کرد: فرمانداران برنامه ریزی لازم توسعه‌ای را با اولویت پروژه‌های نیمه تمام و طرح‌های بسترساز تولید و اشتغال انجام دهند.

وی یادآور شد: همه استان‌ها در راستای تحقق شعار سال موظف اند برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت و مشارکت مردم و کاهش نرخ تورم و بیکاری ارائه دهند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اعلام اینکه ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ باید برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص یابد، بیان کرد: همه دستگاه‌های اجرایی موظف اند این سهم ۲۰ درصدی را در نظر بگیرند و رعایت کنند.

محمدی با بیان اینکه تکلیف ایجاد اشتعال و تولید را برعهده داریم، گفت: پروژه‌های قابل اتمام و طرح‌های بسترساز مسائل اقتصادی باید در اولویت قرار داده شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • ۵ هزار خوابگاه متأهلی تا پایان دولت سیزدهم احداث می‌شود
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه