Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا؛ بر اساس تازه‌ترین بخشنامه ابلاغی بانک مسکن، سقف انتقال وجه از طریق درگاه اینترنت بانک بدون اتصال به دستگاه رمز یکبار مصرف (OTP)، در صورت انتقال وجه کارتی و نیز انتقال وجه داخلی از طریق کارت 3 میلیون تومان، انتقال وجه از طریق حساب و نیز سامانه‌های پایا و ساتنا 25 میلیون تومان است با این تفاوت که کف انتقال وجه از طریق پایا 1 ریال اما کف انتقال وجه حسابی از طریق ساتنا 15 میلیون تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
در مورد اینترنت بانک با رمز یکبار مصرف سقف انتقال وجه شتابی از طریق کارت و نیز انتقال وجه داخلی از طریق کارت همان 3 میلیون توان است اما سقف انتقال وجه داخلی از طریق حساب بیشتر تعیین شده و پاسخگوی مشتریانی است که قصد دارند تا 50 میلیون تومان انتقال وجه انجام دهند. همچنین سقف انتقال وجه حسابی از طریق پایا 100 میلیون تومان است که در قالب دو تراکنش با سقف 50 میلیون تومانی قابلیت انجام دارد. انتقال وجه ساتنا نیز با کف 15 میلیون و سقف 100 میلیون تومان از طریق اینترنت بانک با رمز یکبار مصرف میسر است.
 
سقف انتقال وجه از طریق درگاه همراه بانک مسکن نیز از طریق شبکه شتاب و نیز انتقال وجه داخلی از طریق کارت (انتقال وجه میان دو کارت بانک مسکن) 3 میلیون تومان است اما سقف انتقال وجه داخلی از طریق حساب، انتقال وجه پایا و ساتنا، هر یک 25 میلیون تومان است.
 
از طریق درگاه تلفن‌ بانک مسکن امکان انتقال وجه شتابی از طریق کارت و نیز ساتنا وجود ندارد. اما سقف انتقال وجه داخلی از طریق کارت در این درگاه نیز 3 میلیون تومان است. همچنین سقف انتقال وجه داخلی از طریق شماره حساب با استفاده از تلفن‌بانک 15 میلیون تومان و انتقال وجه پایا 5 میلیون تومان تعیین شده است.
 
در دستگاه‌های خودپرداز بانک مسکن هم امکان انتقال وجه از طریق ساتنا وجود ندارد اما سقف انتقال وجه شتابی و یا داخلی از طریق کارت 3 میلیون تومان، سقف انتقال وجه کارت به حساب (داخلی) 3 میلیون تومان و سقف پایا 15 میلیون تومان است.
 
همچنین با استفاده از دستگاه‌های PinPad که در داخل برخی از شعب بانک مسکن در سراسر کشور مستقر است، می‌توان انتقال وجه شتابی از طریق کارت را تا سقف 15 میلیون تومان انجام داد. ضمن اینکه امکان انتقال وجه داخلی از طریق کارت تا سقف 3 میلیون تومان با استفاده از این درگاه وجود دارد. این در حالی است که انتقال وجه داخلی از طریق حساب و نیز پایا و ساتنا از این طریق ممکن نیست.
 
به گزارش هیبنا، در حال حاضر امکان افزایش سقف انتقال وجه داخلی به درخواست مشتری در بانک مسکن وجود ندارد.
 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک مسکن انتقال وجه سقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۹۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند ثبت قرارداد‌های اجاره مسکن از طریق سامانه خودنویس کوتاه می‌شود

سعادتی کارشناس سیاست گذاری مسکن در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه سامانه خودنویس یکی از مهم ترین برنامه های دولتی در حوزه بازار اجاره مسکن به شمار می‌رود که خود  باعث شده بازار مسکن به ثبات و آرامش برسد گفت: بازار اجاره مسکن یکی از مهم‌ترین بازارهایی است که نیاز به ساماندهی داشت که دولت با راه اندازی این سامانه از سال گذشته این اقدام را انجام داده است.

وی افزود: راه اندازی سامانه خودنویس نقش موثری در کاهش مدت زمان انتظار متقاضیان دارد و از سوی دیگر این اقدام  باعث می شود دست دلالان و سوداگران از این بازار کوتاه  شود.

کارشناس سیاست گذاری مسکن اظهار کرد: بازار اجاره مسکن در حال حاضر می‌تواند زمینه را برای بهبود و تقویت قدرت مستاجران فراهم کند و از سوی دیگر این اقدام خود آرامش را به این بازار عرضه می‌کند.

وی افزود: کاهش حق الزحمه‌های نجومی و همچنین  برچیده شدن دست مشاوران املاک متخلف از دیگر مزایای این سامانه به شمار می رود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»
  • آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن اعلام شد+ جزییات
  • پای بیت کوین به معاملات مسکن تهران باز شد
  • معاملات مسکن در تهران از طریق بیت‌کوین!
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد
  • روند ثبت قرارداد‌های اجاره مسکن از طریق سامانه خودنویس کوتاه می‌شود
  • هویت شهید «مجتبی نادر طهرانی» شناسایی شد
  • شرایط دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات