Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسه شورای آموزش‌وپرورش استان از اختصاص چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای نوسازی هنرستان‌ها و مدارس فنی و حرفه‌ای قم خبر داده شد. ۳۰ مهر ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۰ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، جلسه شورای آموزش‌وپرورش عصر امروز با حضور سید مهدی صادقی استاندار قم و برخی از مدیران استانی در سالن امام جواد (ع) استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش استان قم اظهار داشت: هم از جانب سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و هم از سوی سامانه آموزش‌وپرورش برنامه‌ریزی‌ها انجام‌شده و استان قم درزمینهٔ عملکرد سالیانه و رسیدن به هدف مطلوب رتبه نخست کشور را از جانب سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به دست آورد.

شرکت 205 هزار دانش‌آموز قمی در مسابقات قرآنی

حمزه‌ای با ارائه آمار مربوط به برنامه‌های فرهنگی افزود: چهار اداره فرهنگی هنری، قرآن عترت و نماز، امور تربیتی و اداره مشاوره تربیتی وجود دارد که در برنامه‌های انجام‌شده، 152 هزار نفر در دو بخش فردی و گروهی شرکت کرده بودند.

وی گفت: در بخش قرآن عترت و نماز در سال گذشته 205 هزار دانش‌آموز در بخش‌های گروهی و انفرادی شرکت کرده بودند که 38 رتبه کشوری فقط در بخش قرآن به دست آمد.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش استان قم فعالیت‌های مشاوره‌ای آموزش‌وپرورش را موردتوجه قرار داد و عنوان کرد: مرکز خدمات مشاوره‌ای در چهار نقطه به فعالیت می‌پردازد و بهترین نیروهای مشاوره‌ای استان در این مرکز در صبح و بعدازظهر به امور دانش‌آموزان رسیدگی کردند.

وی با برشماری تشکل‌های دانش‌آموزی فعال در استان، تأکید کرد: انجمن اسلامی، بسیج دانش‌آموزی، پیشتازان و هلال‌احمر ازجمله تشکل‌های دانش‌آموزی موجود است که هلال‌احمر 100 مرکز دادرس را در مدارس استان تشکیل داده است.

حمزه‌ای با تأکید بر اهمیت مطالعه و بالا بودن سرانه مطالعه در بین دانش‌آموزان، بیان کرد: کتابخانه‌های کلاسی و آموزشگاهی نیز از دیگر امکانات بوده که کتابخانه‌های کلاسی می‌تواند در افزایش سرانه مطالعه دانش‌آموزان مؤثر باشد که از بین کلاس‌های موجود در مدارس استان سه هزار و 300 کلاس به‌صورت کتابخانه درآمده‌اند.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش استان قم ادامه داد: طرح امام شناسی و سبک زندگی معصومین از برنامه‌های دیگر بوده که در سال گذشته امام زمان(عج) و در سال جاری امام حسن عسکری در محوریت این طرح قرارگرفته است.

وی تفاهم‌نامه‌های اخیر آموزش‌وپرورش درزمینهٔ پرورشی را موردتوجه قرار داد و ابراز کرد: در حوزه مهدویت نه مورد تفاهم‌نامه به انجام رسیده، همچنین 29 تفاهم‌نامه در حوزه تربیتی با همکاری حوزه علمیه به انجام رسیده است.

حمزه‌ای مطرح کرد: 570 هیئت دانش‌آموزی در سازمان تبلیغات اسلامی به ثبت رسیده و در کنار آن جشن تکلیف دانش‌آموزی با موضوع نماز برگزار می‌شود.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش استان قم دستاوردهای دانش‌آموزان قمی را یادآور شد و خاطرنشان کرد: موفقیت دانش‌آموزان در مسابقات و شرکت 205 دانش‌آموز قمی در مسابقات قرآنی و کسب مقام‌های بالا از مهم‌ترین دستاوردهای قرآنی استان بوده که بیش از 47 هزار دانش‌آموز در سایت قرآنی طراحی‌شده عضو هستند.

وی اظهار داشت: در مسابقات کشوری احکام، یک نفر مقام نخست را کسب کرده و در مسابقات نهج‌البلاغه یک نفر، در مسابقات آوایی چهار نفر و همچنین در نمایش‌های کشوری استان قم رتبه نخست را در کشور دارا است.

حمزه‌ای با اشاره به بخشی از موفقیت‌های دانش‌آموزان قمی در مسابقات کشوری، افزود: حضور در رشته هنری با 21 هزار دانش‌آموز استان، سرود همگانی 153 هزار و کسب رتبه نخست استان در این حوزه، کسب دو رتبه برگزیده در نمایش عروسکی، رتبه دوم کشوری در صداپیشگی عروسکی، رتبه نخست کشوری در رشته داستان‌نویسی، 10 مقام برتر کشور در بخش ادبی، 10 مقام برتر کشوری در بخش بازی‌های رایانه‌ای، 10 مقام کشوری در رشته هنرهای دستی و 11 مقام کشوری در رشته‌های مختلف هنری ازجمله دستاوردهای استان در سال گذشته است.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش‌وپرورش استان قم  کمبود اعتبارات فرهنگی و پرورشی را یکی از معضلات آموزش‌وپرورش استان دانست و تأکید کرد: در سال گذشته تعداد روحانیون حاضر در مدارس کشور از 18 هزار نفر به 12 هزار نفر کاهش داشته و متأسفانه به همین تعداد روحانی نیز مبلغ حق القدم با کمترین میزان پرداخت‌شده که لازم است در این حوزه اعتباراتی تخصیص داده شود.

70 واحد آموزشی فنی حرفه‌ای در استان قم فعال است

رضا سیار فرماندار قم نیز در ادامه این جلسه، عنوان کرد: برتری‌ها و تأثیرات مثبت از یکدیگر در برنامه‌های مختلف همچون نماز جمعه و برنامه‌های صداوسیما باید موردتوجه قرارگرفته و این الگو گیری از اصول مثبت و مناسب بسیار سازنده است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش‌وپرورش استان قم نیز در ادامه این جلسه، تصریح کرد: بالغ‌بر پنج میلیون نفر در کشور بیکار بوده‌اند که از این تعداد 16 درصد در بخش‌های دولتی جذب می‌شوند و در این میان اهمیت هنرستان‌ها و تربیت نیروهای فنی بسیار محسوس است.

وی با اشاره به تعداد هنرستان‌های موجود در استان عنوان کرد: در استان 70 هنرستان وجود دارد که از این تعداد 40 هنرستان کاردانش و 30 هنرستان فنی و حرفه‌ای است.

علیرضا یاری خاطرنشان کرد: در هنرستان‌های استان کمبود شدید تجهیزات وجود دارد و 120 میلیون از اعتبارات به هنرستان تخصیص داده‌شده و کارخانه‌ها دراین‌بین به تعهدات خود در تحویل تجهیزات عمل‌نکرده‌اند.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش‌وپرورش استان قم بابیان اهمیت کار هنرستان‌ها در استان گفت: به دلیل اقبال بالای مردم به هنرستان‌ها، برخی از آن‌ها به‌صورت دو نوبت‌کار می‌کنند و نسبت به سال گذشته 4 درصد رشد وجود داشته است.

سید حسن رضوی رئیس سازمان برنامه‌وبودجه استان قم نیز بیان کرد: در سال جاری چهار میلیارد و 300 میلیارد تومان جهت نوسازی و تجهیز هنرستان‌ها و مدارس فنی و حرفه‌ای در نظر گرفته‌شده است.

انتهای پیام/ ت

R7854/P1336/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۱۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد

ایسنا/اصفهان فرماندار اردستان گفت: برای مجموعه حاکمیت شهرستان قابل قبول نیست که اداره آموزش و پرروش اردستان هفت ماه است معاونت آموزشی و پرورشی ندارد و اداره کل استان توجهی به این مهم ندارد.

سید محمدهادی احمدی طباء، امروز(پنجشنبه،۶ اردیبهشت‌ماه) در شورای آموزش و پرورش شهرستان اردستان، اظهار کرد: علیرغم تهاجم‌ فرهنگی و جنگ نرمی که نسل نوجوان و جوان جامعه را مورد هجمه قرار داده است، دانش‌آموزان ما پای دین و دینداری ایستادند که نمونه آن حضور پرشور در آیین‌های ملی و مذهبی است.

وی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب بر احیا و نگهداری از هویت ملی افزود: بخشی از هویت ملی هویت منطقه‌ای است موضوعی که در شهرستان اردستان دچار مشکل و معضل است و خیلی افرادی که از شهرستان مهاجرات می‌کنند، حتی پسوند خانوادگی خود را تغییر می‌دهند.

به گزارش ایسنا، فرماندار اردستان گفت: یکی از برنامه‌های سالانه آموزش و پرورش باید تکریم و تجلیل از بازنشستگان و فرهنگیان باشد. با توجه به نزدیک شدن به هفته گرامیداشت معلم ادارات آموزش و پرورش اردستان و زواره جوری برنامه‌ریزی کنند که مراسمی در شان و جایگاه مقام معلم باشد.

احمدی‌طباء با انتقاد از وضعیت معاونت‌های آموزش و پرورش اردستان، تصریح کرد: برای مجموعه حاکمیت شهرستان قابل قبول نیست که اداره آموزش و پرروش اردستان هفت ماه است معاونت آموزشی و پرورشی ندارد و اداره کل استان توجهی به این مهم ندارد. 

لزوم راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی در مدارس اردستان

وی بر لزوم راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی مدارس شهرستان توسط دانش آموزان تاکید کرد و گفت: ادارات آموزش و پرورش اردستان و زواره برای سال تحصیلی جدید برنامه‌ریزی داشته باشند تا در هر مدرسه شهرستان شرکت تعاونی دانش آموزی را در راستای درآمدزایی برای مدرسه و دانش‌آموزان راه‌اندازی کند.

فرماندار اردستان از شهرداران و اعضای شورای شهر شهرهای اردستان، زواره و مهاباد خواست به‌عنوان نمانیده مردم در امور شهری در مدارس شهرستان و بین دانش‌آموزان حضور پررنگ‌تری داشته باشند و درد دل و پیشنهادات دانش‌آموزان و اقشار فرهنگیان را بشنوند.

آموزش و پرورش نیاز به یک آسیب شناسی تربیتی دارد

همچنین امام جمعه اردستان در این جلسه گفت: به نظر می‌رسد در مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اردستان نیاز به یک آسیب شناسی در بخش تربیت باشد زیرا با بررسی‌های انجام شده هر مقدار که دانش آموزان و فرزندان جامعه علمشان زیاد می‌شود از تربیت دینی دور می‌شوند.

حجت‌الاسلام حسن دهشیری با بیان اینکه آموزش و پرورش باید آفت‌های سیستم آموزشی و تربیتی دانش آموزان را شناسایی کند، افزود: هرگاه دانش آموزان به هر نحوی از تربیت دینی دور شوند مشخص می‌شود عملکرد مدرسه و معلم، تربیت جهت دار نبوده است، زیرا هر گاه که علم و آگاهی انسان افزوده می‌شود باید عقیده آن هم کامل‌تر شود.

وی گفت: باید نوع تدریس معلمان و بیانی که در کلاس‌های درس دارند، در طول سال مورد توجه و ارزیابی قرار گیرد و آسیب‌شناسی کرد که چه اتفاقی در مدرسه و کلاس درس می‌افتد که دانش‌آموزان ما بعد چندسال به راه‌های مختلف کشیده می‌شوند.

امام جمعه اردستان با اشاره به هفته بزرگداشت مقام معلم، تصریح کرد: باید تکریم و تجلیل معلمان را به سمتی ببریم که معلم در نگاه دانش آموز ارجمند و در نگاه خانواده بزرگ‌منش باشد آن زمان بهترین بزرگداشت را انجام دادیم، ولی اگر بخواهیم با زور و از روی چشم و هم چشمی برای معلم هدیه‌ای ناچیز تهیه کنیم بیشتر به جایگاه معلم توهین شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • افزایش اعتبار هنرستانهای خراسان شمالی /هنرستان ها باعث رشد اقتصادی منطقه می شود