Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از یک سال است که کشتی‌های آمریکایی در خلیج فارس با اقداماتی که به ادعای آمریکایی‌ها برخوردهای «غیر‌حرفه‌ای و ناامن» قایق‌های ایرانی بوده مواجه نشده‌اند اما ایران راه جدیدی برای آزار ناوهای جنگی آمریکا در یکی از مهمترین کریدورهای آبی جهان پیدا کرده است.

بر اساس گزارش نیروی دریایی آمریکا، پهپادهای بدون سرنشین ایران در خلیج فارس بسیار فعال شده‌اند و به گفته مقامات آمریکایی عملیات‌های این وسایل نقلیه بدون سرنشین «نا‌امن» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات نیروی دریایی آمریکا گفته‌اند وسایل نقلیه بدون سرنشین ایرانی دائما بر فراز کشتی‌های آمریکایی در خلیج فارس پرواز می‌کنند.

«کلوهه مورگان» سخنگوی مقر مرکزی نیروی دریایی آمریکا به «بیزینس اینسایدر» گفته که بیشتر رویارویی‌های ناامن و غیرحرفه‌ای ایران و آمریکا در دریا در ۱۴ اگوست ۲۰۱۷ رخ داده بود. در حادثه‌ای که در آن روز رخ داد؛ یک پهپاد بدون چراغ ردیابی در نزدیکی ناو هواپیمابر آمریکایی که مسئول عملیات‌های شبانه است پرواز می‌کرد. قبل از این تاریخ یعنی در ۸ آگوست ۲۰۱۷، یک پهپاد ایرانی در نزدیکی بال تعمیر شده یکی از هواپیماهای آمریکایی که در حال عملیات شبانه بود، پرواز کرد و منجر به مانور جلوگیری از درگیری توسط هواپیمای بویینگ دو موتوره F/A-۱۸ Super Hornet شد.

بر اساس گزارش این رسانه آمریکایی، با وجود عدم رویارویی غیرایمن بین آمریکا و ایران، نیروی دریایی آمریکا گارد خود را حفظ کرده است.

«مورگان» گفته: حتی با وجود کاهش این حوادث ما هنوز مراقب افزایش عملیات پهپادهای ایران در حریم هوایی بین‌المللی در طول شب و بدون چراغ هشدار یا فرستنده فعال هستیم که حالت‌های پذیرفته شده در نرم بین‌المللی هستند.

«جک کیلمن» فرمانده اسکادران چهارم نیروهای آمریکایی درباره ورود اولین کشتی جنگی دو زیست(آبی و خاکی) در ماه ژوئن به خلیج فارس گفت: ما وارد خلیج فارس شدیم و با استقبال عادی از جانب پهپادهای ایرانی مواجه شدیم. ما برای این منظور آموزش دیده بودیم و شگفت زده نشدیم.

بر اساس این گزارش، «آرلی بروک» و «آوو جیما» در خلیج فارس مشغول عملیات هستند. این تخریب‌گر‌ها قابلیت جستجوی رادارهای هوایی را داشته و قادرند پهپادها و قایق‌هایی را که نزدیک می‌شوند، شناسایی کنند.

«کیلمن» گفته شناسایی پهپادهای کوچک‌تر و اینکه بفهمیم آیا تهدید محسوب می‌شوند یا خیر کار سختی است. قایق‌های کوچک‌تر و پهپادها قطعا در اطراف ما حضور دارند و ما را ردیابی می‌کنند.

بر اساس گزارش «بیزینس اینسایدر»، قایق‌های کوچک و پهپادها تنها دو قلم از لایه‌های دفاعی نامتقارن ایران است که در خلیج فارس مستقر شده است. به ویژه در اطراف تنگه هرمز . ایران همچنین مین‌های دریایی که تهدید منحصر به فرد با قابلیت مقابله‌ای سخت را ایجاد می‌کنند در دریا به کار برده است و اخیرا موشک‌های بالستیک خود را که قادرند هر قایق و کشتی را از ۴۳۵ مایلی هدف قرار دهند، تقویت کرده است.

«کیلمن» خاطر نشان کرده نابودگرها بخش بزرگی از لایه‌های دفاعی آمریکا را تشکیل داده‌اند. ظرفیت دریایی آمریکا برای حفظ بخش‌های مختلف دفاعی به طور همزمان یکی از معضلات آمریکاست.

«مورگان» سخنگوی مقر مرکزی نیروی دریایی آمریکا نیز گفته: حضور پهپادهای ایرانی بر فراز ناوهای آمریکایی بیشتر شده اما مسیر عملیات نیروی دریایی را تغییر نداده است. نیروی دریایی آمریکا عملیات‌هایش را با آنها تطبیق نمی‌دهد و به عملیات تحت قوانین بین‌المللی ادامه خواهد داد.

وی گفته نیروی دریایی آمریکا برای حفظ آزادی دریانوردی در آب‌های بین‌المللی تلاش می‌کند و هشیار باقی می‌ماند .

مورگان مدعی شد: «افسرهای عملیاتی آمریکا حق ذاتی برای دفاع از خودشان را حفظ می‌کنند.»

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: خلیج فارس ایران جهان وسایل نقلیه ایران و آمریکا رسانه کشتی تنگه هرمز ایران ایران و آمریکا خلیج فارس کشتی وسایل نقلیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۱۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ببینید | این موشک ایرانی قاتل ناوهای هواپیمابر است
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • مسابقه‌ای برای کلاه‌سبزان نیروی دریایی
  • ایران برای ایجاد یک پایگاه دائمی در دریای سرخ تلاش می‌کند
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است
  • حمله به ۱۰۲ کشتی اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی در ۲۰۲ روز
  • امیردریادار ایرانی: ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب آمادگی دارد/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • امیردریادار ایرانی : آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم