Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- رييس کل بيمه مرکزي از اتشار 10 هزار ميليارد تومان اوراق بهادار بيمه اي از طريق بازار سرمايه در آينده نزديک خبرداد و گفت: طي شش ماهه امسال سهم بيمه هاي اختياري نزديک به 6 درصد افزايش داشته است.
به گزارش خبرنگار آريا غلامرضا سليماني درمراسم افتتاحيه پنجمين کنفرانس و نمايشگاه "کيش اينوکس" اظهار داشت:بانک ، بورس و بيمه از ارکان مهم اقتصاد کشورمحسوب مي شوند و به عبارتي وضعيت عملکرد هر يک از اين ارکان سطح کارآمدي نظام تامين مالي در کشور را مي توانند رقم بزنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با تاکيد بر اين که رشد اقتصادي مستلزم رشد فعاليت هاي بانک ، بورس و بيمه گري است گفت:در اين باره بايد به سه نکته توجه کنيم.اول اين که تصميم گيري و سياست گذاري ها پيرامون هر يک از ارکان بانک ، بورس و بيمه بر يکديگر اثر گذار است.
دوم، تناسب لازم بين وضعيت عملکردي و رشد توسعه هر يک از اين ارکان است ، چنانکه اگروضعيت يک بخش خوب باشد و ديگري نامساعد باشد مطمئنا به يک رشد مطلوب نخواهيم نرسيد.
سليماني همچنين سومين مورد در اين باره را شکل گيري فضاي تعامل و رسيدگي ميان سه بخش بورس ، بانک و بيمه عنوان کرد.  
رييس کل بيمه مرکزي در ادامه با تشريح نقش صنعت بيمه در تامين نظام مالي کشور اظهار داشت: اين صنعت از طريق خريد سهام در بازار سرمايه ،خريد اوراق و سپرده گذاري درسيستم بانکي منابع مالي و سرمايه اي فراهم مي کند و همچنين با پوشش ريسک هاي بازار پول و سرمايه فضاي اطمينان بخشي را ايجاد مي کند.
وي با اشاره به فعاليت 32 شرکت بيمه اي در کشور گفت: به جز شرکت بيمه ايران که دولتي است و سه شرکت ديگري که سهام عدالت همچنان در آن نقش دارند 28 شرکت ديگرکاملا خصوصي هستند و انتظار داريم به کمک وزارت اقتصاد وسازمان خصوصي سازي سه شرکتي که مشمول سهام عدالت هستند خارج شوند و طبق قانون اصل 44 فقط شرکت بيمه ايران دولتي باقي بماند.
سليماني با بيان اين که مجموع سرمايه گذاري خالص و ثابت صنعت بيمه در حدود 8 درصد است گفت: از اين مقدار حدود 16.3 درصد در بازار سرمايه و بدهي انجام  مي گيرد.
وي وضعيت سرمايه گذاري در صنعت بيمه را در چند سال اخير مثبت ارزيابي کرد و افزود: با وجود اين که طي 5 سال گذشته ، هر ساله شاهد رشد 19 درصدي در اين بخش بوده ايم ، اما در مقايسه با کشورهاي پيشرفته اين ميزان رشد قابل قبول تيست.
وي توضيح داد:بطور مثال در آمريکا 50 درصد مردم در بيمه هاي زندگي و بيش از 70 درصد در بيمه هاي غير زندگي سرمايه گذاري مي کنند.در حالي که اين رقم در ايران حدود 16 درصد است.
رييس کل بيمه مرکزي در ادامه با تاکيد بر اين که در سال هاي اخير هدف اصلي شرکت هاي بيمه و صنعت بيمه افزايش ضريب نفوذ با  تمرکزبر بيمه هاي اختياري است گفت: ارزش صنعت بيمه زماني است که بتواند در بيمه اختياري فعال باشد و خوشبختانه در شش ماهه سال جاري توانسته ايم از 9 درصد به 15 درصد برسيم.
اين مقام مسئول با اشاره به الويت هايي که زمينه ساز رشد در اين صنعت شده و مي تواند آن را به نقطه مطلوب برساند گفت: بکارگيري اينشورتک ها ، اوراق بهاداربيمه اي و بلاک چين مي تواند رشد صنعت بيمه را خيلي سريع تر به نتيجه برساند .
سليماني اضافه کرد: با پيشرفت اينشورتک ها در سطح جهاني ،رشد اين بخش در حوزه بيمه  بسيار قابل توجه است.
رييس کل بيمه مرکزي با اشاره به فعاليت ده شرکت استار تاپ بيمه اي در کشور گفت: سياست ما حمايت و تقويت اين شرکت ها ست .
وي در خصوص انتشاراوراق بهادار بيمه اي نيز اظهار داشت: بعد از جريان تحريم و ريسکي که به داخل بازگشته نياز به توزيع اين ريسک داريم و بايد از طريق بازار سرمايه و اوراق بهاداربيمه اي اين اقدام صورت گيرد. بر اين اساس مقدمات انتشار حدود 10 هزار ميليارد تومان اوراق بهادار بيمه اي در آينده نزديک(حدود دو ماه آينده) انجام شده است.که با انتشار اين اوراق ارزش بازار سرمايه به 90 هزار ميليارد تومان خواهد رسيد.
سليماني همچنين بکارگيري بلاک چين ها را بخصوص در زمينه قراردادها با اهميت برشمرد و گفت: از اين طريق مي توانيم به ابزار قرارداد هوشمند دست پيدا کنيم که در مقايسه با روش سنتي ضعف کمتري دارد.
رييس کل بيمه مرکزي در ادامه با پيشنهاد اين که ما نياز به يک کميته ثبات بازار مالي نياز داريم گفت:از اين طريق مي توانيم شاهد ثبات و هماهنگي بيشتري در بازار سرمايه ، پول و بيمه باشيم.
وي همچنين با تاکيد بر لزوم بازنگري و اصلاح در قراردادهاي سرمايه گذاري در بخش بيمه و ساير بخش ها گفت:اين امر مي تواند مسير توسعه را شتاب دهد.
رييس کل بيمه مرکزي در پايان از اعلام آمادگي براي تاسيس شرکت بيمه مشترک با سرمايه گذاران خارجي و همچنين واگذاري سهام شرکت هاي بيمه ايراني در چارچوب مقررات خبرداد.
وي تاکيد کرد: تدوين مقررات در خصوص نحوه فعاليت استار آپ ها مي تواند در رشد صنعت بيمه در کشور موثر باشد.
بنابر اين گزارش کنفرانس و نمايشگاه "کيش اينوکس " ازبزرگترين و مهمترين رويداد اقتصادي ايران است که پنجمين دوره آن با حضور 360 شرکت داخلي و خارجي، فعالان اقتصادي دولتي و بخش خصوصي از سي ام مهرماه تا سوم آبان ماه درجزيره کيش در حال برگزاري است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اينوکس 2018 بيمه مرکزي بيمه هاي زندگي جزيره کيش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۳۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دل های نگران کارگران پیمانکاری با قراردادهای لرزان

انعقاد قراردادهای پیمانکاری از سر ناچاری برای کسب درآمد باعث شده است که بخشی از کارگران همواره در نبود امنیت و ثبات کاری با نگرانی کار کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مطابق آمارها یکی از بخش های کارگری که همواره دغدغه دارند و نگران اوضاع و شرایط خود هستند, کارگران پیمانکاری هستند,‌ مطابق تخمین ها بخشی از جامعه 15میلیونی کارگران کشور, با قرارداد موقت کوتاه مدت مشغول به کار هستند. بسیاری از این کارگران با دغدغه تمدید یا پایان قرارداد کاری خود روزگار سپری می کنند.کارگرانی که نبود ثبات در قراردادهای کاری شان باعث می شود همیشه با نگرانی کار کنند.

قراردادهای کوتاه مدت و عدم تمدید آنها, از عوامل مهم اخراج کارگران است و یکی از مسائلی است که باعث شده نسل جوان کمتر به کار کردن در مراکز تولیدی و کارخانه ها تمایلی نشان بدهند. از سوی دیگر، تعداد زیادی از کارخانه ها و شرکت ها برای اینکه با اداره کار و شرایط سخت بیمه مواجه نشوند، همه کارهای خود را به شکل پروژه دراختیار پیمانکاران قرار می دهند.

پیمانکار موظف می شود برای انجام پروژه، نیروی کار استخدام و او را بیمه کند. اما برخی از پیمانکاران با قراردادهای کوتاه مدت آن هم بدون بیمه، کارگران را با کمترین حقوق استخدام می کنند. این اوضاع زمانی سخت تر می شود که مدت قرارداد پیمانکار با شرکت به پایان می رسد و به این ترتیب تعداد زیادی کارگر قراردادی بیکار می شوند. برخی از کارگران هم که قراردادهای کوتاه مدت دارند در اوسط سال به بهانه های مختلف از جمله نبود بودجه و کمبود منابع تولید، تعدیل شده و بیکار می شوند.

*رابطه کارگر و کارفرما باید مستقیم باشد

اولیا علی بیگی،رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور در گفت‌وگویی اعلام کرده است: یکی از  معضلات جامعه کارگری، شرکت‌های پیمانکاری تامین نیروی کار است؛ در این شرکت‌ها علی رغم اینکه کارگران بیش از ساعت قانونی مصوب شورای عالی کار مشغول به کار هستند، ولی متاسفانه گاها دریافتی آنها کمتر از مصوبه شورای عالی کار مشاهده می‌شود.

وی بیان کرد:  ️لذا معتقدیم که باید یک رابطه مستقیم قرارداد کار بین کارگر و کارفرما برقرار شود و این نیروهای واسطه که هیچگونه سرمایه‌گذاری نیز به همراه ندارند، از بین بروند.️ ️ضمن اینکه ایمنی و بهداشت و سلامت نیروی کار در محیط کار نیز باید مورد توجه جدی کارآفرینان و دولت قرار بگیرد.

*مُهر سکوت بر لب کارگران ناراضی از ترس بیکاری

فتح‌الله بیات، رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره کارگران دارای قرارداد پیمانی گفت: ناامنی شغلی همواره باعث می‌شود که کارگرانی که از شرایط شغلی خود ناراضی هستند سکوت کنند چرا که می‌دانند اعتراض برابر با بیکاری است.

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی با اشاره به اینکه حدود 96درصد کارگران به دلیل ناامنی شغلی، ناراضی هستند، اما چاره‌ای جز ادامه کار ندارند گفت: کارگران معترض از ترس بیکاری چاره‌ای جز سکوت ندارند.

وی با بیان اینکه بیش از 95درصد کارگران قرارداد موقت دارند افزود: دیده شده است که تعداد زیادی از کارفرمایان حقوق و مزایای کامل را پرداخت می‌کنند اما مزایای شغلی را حذف می‌کنند. در جامعه کارگری، هم کارفرمای خوب داریم و هم کارفرمای بد و هم پیمانکار خوب داریم و هم پیمانکار بد. آنچه به ما گزارش می‌شود، نارضایتی‌ها و شکایت‌ها و اعتراض‌ها از کارفرما و پیمانکار بد است، اما حتماً کارگاه‌ها و بنگاه‌هایی در این کشور هستند که کارفرما یا پیمانکار، حق کارگر را به‌طور کامل رعایت می‌کند.

وی گفت: پیمانکاری و واسطه‌گری هیچ‌گاه قابل حذف نیست، چون ماهیت برخی مشاغل کارگری که البته بیشتر از 10 درصد کل مشاغل کارگری را هم شامل نمی‌شود، موقت و غیردایم است و لازم است که برای این 10 درصد، نیروی کار به پیمانکار سپرده شود. اعتراض ما در این 20 سال این بوده که در مشاغل مستمر مثل خودروسازی و پتروشیمی‌ها و بخش‌های مولد صنعت، نه تنها قرارداد موقت معنا ندارد، بلکه کارگر باید با کارفرمای اصلی قرارداد شغلی داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین خبرها از لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • پیشنهاد دائمی شدن قراردادهای موقت مشاغل پنج ساله به کجا رسید؟ | آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • رشد۵برابری معاملات بورس انرژی در اجرای طرح اصلاح نقدینگی صنعت برق
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • دل های نگران کارگران پیمانکاری با قراردادهای لرزان
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • رویه‌های بندری در هرمزگان اصلاح می‌شود