Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-28@03:59:20 GMT

رایج ترین سوالات پیرامون دریافت کارت هوشمند سوخت

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۹۶۲۴۹

رایج ترین سوالات پیرامون دریافت کارت هوشمند سوخت

در این گزارش به برخی از رایج ترین سوالات کارت سوخت خودروهای دیزلی، بنزینی و موتور سیکلت ها پرداخته ایم.

به گزارش شریان نیوز، با توجه افزایش قیمت بنزین و اهمیت استفاده از کارت سوخت پرسش های زیادی در این زمینه برای مخاطبان به وجود می آید که بایستی به بهترین شکل جواب داده شوند. ما نیز در این مقاله از باشگاه خبرنگاران جوان سعی کرده ایم با جمع آوری تعدادی از رایج ترین سوالات کارت هوشمند سوخت به آن ها پاسخ دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این در این گزارش،به پرسش های رایج در زمینه کارت های سوخت  خودروهای دیزلی و بنزینی پاسخ داده ایم.

سوالات متداول در رابطه با کارت سوخت خودروهای دیزلی نوع خودروی من مینی بوس اس است اما در سایت ناجی کاربری آن کامیون نوشته شده است. جهت اصلاح آن به کجا می توانم مراجعه کنم؟

برای اصلاح این مورد بایستی به واحد شماره گذاری معاونت راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی مراجعه کرد.

در صورتی که در خودروی دیزلی محدودیت سوخت گیری بر اساس ظرفیت خودرو مغایرت دارد چه باید کرد؟

برای این کار باید به دفاتر پلیس +10 رفته و پس از بررسی های لازم اقدام به درخواست المثنی، کارت جدید با مشخصات اصلی خودرو کنید.

مدت زمان صدور کارت هوشمند سوخت نفت گاز چه قدر است؟

در زمان فعلی مدت زمان لازم برای صدور کارت هوشمند نفت گاز 3 هفته است.

خودروهای فاقد پلاک مانند تراکتور، بیل مکانیکی، بولدوزر و گریدر برای دریافت سهمیه گازوئیل چه کنند؟

تامین سوخت این خودروها به صورت روال قبلی خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیش تر به مناطق شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی مراجعه کنید.

برای پی گیری صدور کارت هوشمند سوخت نفت گاز خود به کجا مراجعه کنم؟

برای پی گیری می توانید با شماره ۹-۸۸۳۲۹۰۶۱ تماس بگرید.

خودروهای پلاک قدیمی گازوئیلی کارت سوخت دریافت می کنند؟

فقط اگر تعویض پلاک به ایران ( منطقه ای) کارت جدید خواهند داد.

حتما بخوانید: همه آنچه که باید درباره کارت سوخت بدانیم!

حتما بخوانید: کاسبی پردرآمد از اجاره «کارت سوخت»

کارت هوشمند سوخت خودروهای بنزینی سهیمه تاکسی ها ( ون ) به صورت ماهانه چقدر است؟

تمامی خودروها با کلاس سوخت نرمال تاکسی 650 لیتر سهمیه دریافت خواهند کرد.

تاکسی ها با پلاک موقت خود چگونه کارت هوشمند سوخت دریافت کنند؟

فقط اگر تعویض پلاک به ایران ( منطقه ای) کارت جدید خواهند داد.

کارت سوخت تاکسی به نشانی مالک ارسال می شود؟

بلی به وسیله شرکت پست به آدرس صاحب ماشین فرستاده می شود.

خودروهای بنزین سوزی که سهمیه دوگانه می گیرند به کجا مراجعه کنند؟

اگر اطلاعات سجلی خودرو دوگانه سوز درج گردیده باشد. برای اصلاح لازم است به معاونت راهنمایی و رانندگی بروید. بعد از این که مشخصات اصلاح شود درخواست المثنی کنید. اما اگر نوع سوخت در مشخصات شناسنامه ای خودرو بنزین سوز نوشته شده باشد باید به مناطق پخش فرآورده های نفتی رجوع کنید.

خودروهای شخصی که پلاکشان به پلاک موقت راهی تبدیل گردیده و اطلاعاتشان در سیستم وجود ندارد، کارت سوخت چگونه صادر می گردد؟

تغییر کردن کلاس سوخت و اصلاحات آن توسط راهور ناجا انجام می شود.

حتما بخوانید: قاچاق بنزین به 20 میلیون لیتر در روز رسید!

حتما بخوانید: ابطال 124 هزار کارت سوخت مهاجر در سیستان و بلوچستان 

برای وانت های پاژن سهمیه آزاد یا سهمیه یارانه ای ؟ کدام واریز می شود؟

خودروهای عمومی و وانت ها از مصوبه اختصاص بنزین آزاد مستثنی هستند و می توانند سهمیه یارانه ای دریافت کنند.

صاحبان خودروهای وارداتی حجم موتور بالای 1300 سی سی و داخلی با حجم موتور بالای 2000 سی سی می توانند سهمیه یارانه ای دریافت کنند؟

نه خیر! برای این نوع خودروها سهمیه آزاد تعلق می گیرد.

کارت هوشمند سوخت اولیه تمامی خودروهای بین راهی و خطی و آژانس ها مثل خودروهای شخصی به نشانی صاحب آن فرستاده می شود؟

نه خیر! کارت سوخت اولیه چنین ماشین هایی توسط راهنمایی و رانندگی و بر اساس ضوابط تعیین شده آن مرجع توزیع می گردد.

امیدواریم با مطالعه سوالات مطرح شده به پاسخ های مناسبی در رابطه با دریافت کارت سوخت برسید.

برچسب هاکارت هوشمند سوخت

منبع: شریان

کلیدواژه: کارت هوشمند سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۶۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین

  هرساله تلاش زیادی برای افزایش تولید بنزین در کشور می‌شود و به‌واسطه سرمایه‌گذاری‌های گسترده و به‌کارگیری پالایشگاه‌های بیشتر در کشور تولید بنزین افزایش می‌یابد، اما از آنجا که سرانه مصرف بنزین در کشور ایران بالاتر از حد متوسط در دنیاست، همه بنزین‌های تولیدی در کشور می‌سوزد و حتی در برخی از برهه‌های زمانی، دولت‌ها مجبور به واردات بنزین شده‌اند. به گفته کاظم عزیزی، معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت، یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های حال حاضر کشور مصرف بی‌رویه انرژی است که این مسأله از یک‌سو به ازدست‌رفتن منابع محدود زیرزمینی کشور منجر شده و از سوی دیگر خروج ارز از کشور را در پی دارد.براساس آمار، مصرف بی‌رویه بنزین در کشور بیشتر از سایر حامل‌های انرژی است، به‌طوری‌که بیش از ۴۰درصد به میزان مصرف این سوخت افزوده شده و هم‌اکنون ۸۵ درصد از سبد سوخت بخش حمل‌ونقل سبک کشور را به خود اختصاص داده است. درحالی‌که سال ۱۳۹۸ مصرف بنزین میانگین ۹۵میلیون لیتر در روز بود، اما امروز این رقم به میانگین ۱۱۵ تا ۱۲۰ میلیون لیتر رسیده است؛ یعنی در چهار سال، مصرف بنزین ۲۵میلیون لیتر بیشتر شده است. به بیان دیگر، هر سال ۶ ــ ۵میلیون لیتر به مصرف روزانه بنزین افزوده شده است.
 
بنزین؛ به نام ایران و به کام کشورهای همسایه
قاچاق بنزین اولین و ساده‌ترین مسأله برای افزایش مصرف سوخت است؛ درحالی‌که در دولت نهم و دهم سهمیه‌بندی بنزین اجرا شد و تا حد زیادی جلوی پدیده قاچاق بنزین در کشور را گرفت، دولت یازدهم و دوازدهم سهمیه‌بندی بنزین را حذف کرد؛ به‌این‌ترتیب بنزین ۳۰۰تومانی تبدیل به سودده‌ترین کالای قاچاق شد، چراکه قیمت بنزین در منطقه در آن روزها رقمی بالای ۲۰هزار تومان داشت. این درحالی‌بود که پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس وارد مدار شده بود و ایران را از واردات بنزین بی‌نیاز کرد اما نبود برنامه‌ریزی در زمینه مدیریت مصرف باعث شد شاهد رشد مصرف باشیم. 
 
سبد تک‌محصولی حامل‌های انرژی  در کشور
با بازگشت سهمیه‌بندی بنزین و کاهش سهمیه‌ها، انتظار می‌رفت که مصرف بنزین کاهش پیدا کند اما این کاهش به اندازه‌ای نبود که ناترازی سوخت در کشور برطرف شود. به اعتقاد کارشناسان، یکی دیگر از دلایل مهم افزایش مصرف بنزین، متنوع نبودن سبد سوخت مصرفی و افزایش سهم بنزین در این سبد است. نسبت خودروهایی با سوخت گاز یا CNG در کشور بسیار کم است. از طرف دیگر علی‌رغم وجود گاز مایع فراوان در کشور، از این سوخت در سبد مصرفی حامل‌های انرژی خودروها تقریبا استفاده نمی‌شود. خودروهای برقی هم که سال‌هاست چشم‌انتظار توجه مسئولان هستند و علاوه‌براین، تقریبا جایگاه سوخت برای این نوع از خودرو در کشور وجود ندارد یا بسیار اندک است.
 
خودروهایی که اسقاط نمی‌شوند
روند تولید خودروهای داخلی روزبه‌روز بیشتر می‌شود اما به میزان تولید خودرو، اسقاط انجام نمی‌پذیرد. طبیعتا سالانه هزاران خودرو با مصرف بالاتر از نرخ جهانی در کشور تولید می‌شوند که روزبه‌روز به‌خاطر مشکلاتی که برای آنها به‌وجود می‌آید، مصرف بنزین‌شان افزایش پیدا می‌کند. در همین راستا سالاری معتقد است: روند خروج خودروهای فرسوده از ناوگان در کشور متوقف شده. لازم است سیاست‌های بهینه‌سازی مصرف در بخش حمل‌ونقل و خودرو هرچه سریع‌تر اجرایی شود و در صورت پیاده‌سازی این سیاست‌ها روزانه ۱۶میلیون لیتر سوخت صرفه‌جویی خواهد شد.به اعتقاد کارشناسان، خودروهای فرسوده نیز سهم پررنگ‌تری در ناترازی بنزین دارند. آن‌طور که ایرج حشمتی، معاون محیط‌زیست انسانی سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور گفته بود، از ۲۵میلیون خودروی در حال تردد در کشور، ۶.۵میلیون خودرو فرسوده هستند، یعنی تقریبا به ازای هر چهار خودرو، یک خودرو فرسوده است که هم مصرف بنزین بالایی دارد و هم آلایندگی آن از خودروهای دیگر بیشتر است.به‌طور خلاصه می‌توان خاطرنشان کرد که از رده خارج‌کردن خودرو‌های فرسوده، توسعه ناوگان حمل‌ونقل همگانی، بهینه‌سازی تقاضای حمل‌ونقل مبتنی بر کاهش ترافیک و کاهش سفر، متنوع‌سازی سبد سوخت با حمایت از سوخت‌های جایگزین ازجمله CNG، ورود خودرو‌های برقی به چرخه ناوگان حمل‌و‌نقل، توسعه شبکه حمل‌ونقل ریلی، آموزش و فرهنگ‌سازی مدیریت مصرف سوخت، ارتقای استاندارد تولید خودرو و موتوسیکلت را ازجمله راهکار‌ها برای کاهش مصرف سرانه سوخت در کشور هستند که اجرایی‌شدن آنها نیازمند نظارت کامل بر روند اجرای آنهاست.

خودروهای پرمصرفی که جیب ملت و دولت را خالی می‌کنند
یکی از مهم‌ترین مشکلات مصرف بالای بنزین در کشور، خودروهای پرمصرف در کشور است؛ اکثر خودروهای تولید داخلی مصرف بالاتری نسبت به استانداردهای جهانی دارند و حتی گاهی میزان مصرف آنها به دوبرابر نرخ جهانی هم می‌رسد. در همین راستا جلیل سالاری، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی معتقد است که مصرف بنزین خودروهای داخلی به‌طور میانگین دوبرابر متوسط جهانی است. به‌عنوان‌مثال درحالی‌که مصرف خودروهای خارجی در هر صد کیلومتر ۴ لیتر است، مصرف بنزین خودروهای صفر داخلی در هر صد کیلومتر در بهترین حالت بین ۹ تا ۱۰ لیتر است. به گفته سالاری، در شرایطی که هیچ توجهی به موضوع بهینه‌سازی نمی‌شود و مصرف بنزین خودروهای داخلی به‌طور میانگین دوبرابر متوسط جهانی است، نمی‌توان با ساخت پتروپالایشگاه و افزایش تولید بنزین به تقاضا پاسخ داد. 

دیگر خبرها

  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • کار از جاره کارت سوخت خودرو گذشت / فروش با قیمت ۳۰ میلیون تومان!
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • مورد عجیب فروش کارت سوخت با ۳۰ میلیون تومان
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • اجرای طرح پایش هوشمند سوخت ماشین‌های کشاورزی در فارس
  • واکنش خبرگزاری دولت به انتقادات پیرامون دکترای افتخاری رئیسی در پاکستان
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین