Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استانها، حبیب عیدزاده، در عصر ارتباطات یکی از اساسی ترین امکانات برای مردم استفاده از تلفن همراه و اینترنت است تا علاوه بر استفاده مناسب از این امکانات در زندگی روزمره شان از مشکلات آنها هم کاسته شود.

هر چند در دولت های مختلف مسئولان تلاش کرده اند تا خطوط مخابراتی در تمامی شهرها و روستاها ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما هنوز روستاهایی وجود دارد که از این  تکنولوژی محروم هستند و اغلب با مشکلاتی هم مواجه می شوند.

روستای «چاغربال» در بخش توکهور و هشتبندی شهرستان میناب از جمله روستاهای فاقد این امکانات است که با پیگیری های چندین ساله مردم، شوراها و بخشدار هنوز آنتن دهی تلفن همراه در این روستا با مشکل جدی روبرو است.

وعده پنج ساله مسئولان هنوز نتیجه بخش نشده است

مرتضی احمدی عضو شورای روستای چاغربال در گفتگو با خبرنگار مهر بیان داشت: این روستا با دو هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت از بزرگترین روستاهای بخش توکهور و هشتبندی است که از سال ۹۲تا کنون مردم مشکل آنتن دهی تلفن را پیگیری می کنند.

احمدی گفت: پنج سال است که شوراها و مسئولان در حال پیگیری این مشکل هستند اما مدیران متولی در مرکز استان با وعده های  خود مردم را سرگردان کرده اند.

عضو شورای اسلامی روستای چاغربال عنوان کرد: مردم در این روستا برای برقراری یک تماس تلفنی مجبورند ۱۰ کیلومتر از روستا خارج شوند تا امکان ارتباط تلفنی برقرار شود.

احمدی گفت: اگر در این روستا مردم با مشکلات سختی مواجه شوند در نبود آنتن دهی تلفن چگونه باید ارتباط برقرار کنند.

شهریار رنجبری بخشدار بخش توکهور وهشتبندی میناب در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن گلایه از عملکرد مدیران متولی حوزه ارتباطات گفت: در این بخش یکسری از  زیرساختهای مربوط به شرکت مخابرات وجود دارد که فاقد امکانات اولیه برای برقراری ارتباط است که مردم و اهالی چند روستا را با مشکل مواجه کرده است.

رنجبری بیان داشت: برای شرکت مخابرات زیبنده نیست که بعد از گذشت چندین سال نتواند این مشکل را برطرف کند، این مورد برای مردم، شوراها، بخشداری و مسئولان شهرستان قابل پذیرش نیست.

بخشدار توکهور و شهر هشتبندی عنوان کرد: در دهه محرم عده ای از کارشناسان مخابرات از این منطقه بازدید داشتند و اعلام کرده اند که قطعات مورد نیاز برای حل این مشکل جز ء وسایل تحریمی است و وجود ندارد.

رنجبری گفت: از طریق نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و فرمانداری ویژه شهرستان و سایر مسئولان بارها این مشکل مکاتبه شده است، اما این مشکل برای شرکت مخابرات به یک مهره گم شده تبدیل شده تا مردم این منطقه همچنان در سختی باشند.

نبود آنتن دهی تلفن، مسیر را برای قاچاقچیان باز کرده است

علی رئوفی رئیس شورای شهرستان میناب در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: از آنجایی که ما در عصر ارتباطات زندگی می کنیم  وجود شبکه های مخابراتی در شهرها و روستاها،  اساسی ترین امکانات وزیر ساختهایی است که مردم باید از آن برخوردار باشند.

رئوفی بیان داشت: با توجه به اینکه شغل اکثر مردم این منطقه کشاورزی است، قطعا وجود امواج مخابراتی در روستای چاغربال بر اقتصاد و معیشت مردم تاثیر می گذارد.

رئیس شورای شهرستان میناب عنوان کرد:با توجه به اینکه مسیر روستاهای بخش توکهور و شهر هشتبندی محل گذر قاچاقچیان شده است، نبود آنتن دهی تلفن مسیر را برای آنها باز و امنیت را برای مردم سخت می کند.

مشکل تلفن های روستایی در میناب در آپدیت کردن شبکه های GSM وتبدیل آنها به همراه اول است

جواد عباس زاده رئیس مخابرات میناب در گفتگو با خبرنگار مهربیان داشت: شرکت مخابرات هرمزگان در صدد است تا با خدمات دهی بهتر به همه هم استانی ها در روستاها وشهرها برخی از مشکلات را مرتفع سازد وروستائیان هم از خدمات همراه اول در روستاهای خود بهره مند شوند.

عباس زاده گفت:آپدیت کردن شبکه های GSM روستایی وتبدیل آنها به همراه اول  در برنامه های کاری این شرکت قرار دارد وباتوجه به رایزنی های صورت گرفته  شهرستان میناب در اولویت قرارگرفته است.

رئیس مخابرات میناب عنوان کرد:دربرخی از روستاهای این شهرستان به خصوص روستای چاغربال  شهروندان با عدم آنتن دهی شبکه های مخابراتی مواجه هستند که سبب نارضایتی های آنها نیز شده ،اما کارشناسان شرکت مخابرات تمام تلاش را به کار گرفته اند تا این مشکل را برطرف سازند.

عباس زاده گفت: همه زیر ساختها را فراهم کرده ایم تا بتوانیم تلفنهای روستایی  را به شبکه های تلفن همراه اول انتقال دهیم تا دسترسی مردم به آنتن دهی آسانتر وبهتر شود.

رئیس مخابرات میناب تصریح کرد:حدود ده شبکه GSM روستایی در شهرستان به همراه اول تبدیل خواهد شد که با این کار بخش وسیعی از مشکلات مردم حل خواهد شد.

عباس زاده ضمن عذرخواهی از همه مردم شهرستان وروستاها به خصوص مردم روستای چاغربال بیان داشت: همه گلایه های مردم در این حوزه را به حق می دانیم ، اما از مردم شریف شهرستان  انتظار داریم تا با صبر وشکیبایی خود مدتی با شرکت مخابرات همکاری لازم داشته باشند تا باحل مشکلات وبروز کردن زیر ساختها این مشکلات را مرتفع سازیم

کد خبر 4437267

منبع: مهر

کلیدواژه: تلفن همراه شرکت مخابرات هرمزگان اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی بوشهر مرز مهران گرگان مشهد کرمانشاه یاسوج شهرکرد شیراز خطبه های نماز جمعه خرم آباد سنندج مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۷۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، طی روزهای اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پور سینا بوده و آنجا حصارهایی نصب شده است. این موضوع در فضای مجازی و حقیقی با واکنش‌های مختلفی به دلیل احتمال قطع درختان این بوستان قدیمی مواجه شد که البته شهرداری تهران تا این لحظه موضع و اطلاع رسانی درباره این ماجرا نداشته است.

خبرنگار مهر درباره این مساله به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفت. برخی از مدیران مربوطه تمایلی به انجام مصاحبه در این زمینه نداشته یا اظهار بی اطلاعی کردند.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ هم در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست.

علت فنس کشی حریم سازی بر اساس نیاز پارک و مردم

برخی مسؤولین شهرداری تهران که نامی از آنها منتشر نشده به برخی از رسانه‌ها گفته‌اند علت فنس کشی حریم سازی بر اساس نیاز پارک و بنا به درخواست مردم بعد از برگزاری جشن‌ها و مراسم‌های متنوع ماه‌های قبل صورت گرفته و برای پروژه ایجاد فضای عمومی و آبنما برای زیباسازی بوستان لاله است و قرار نیست حتی یک درخت هم در آنجا قطع شود. همچنان که برای کل پارک لاله پروژه بزرگ روشنایی برای بهره برداری بیشتر مردم در نظر گرفته شده است تا این پارک با ظرفیت بالاتری در خدمت مردم باشد.

اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود

امروز هم ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران در صحن شورای شهر مطرح شد و مهدی چمران در حاشیه جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران در خصوص ایجاد فرهنگسرا در بوستان لاله اظهارداشت: بعد از جشن ماه رمضان احساس شد که فضاهایی برای چنین طرح‌هایی مورد نیاز است. این موضوع مطرح شد که درختی قطع نمی‌شود و ما نیز اجازه نخواهیم داد درختی قطع شود. باید منتظر باشیم طرح ارائه شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در دوره سوم طرحی مصوب شد که در بوستان‌هایی با مساحت بیش از یک هکتار مسجد و کتابخانه احداث شود و ساختمان اداری منع شده است، گفت: البته طرح باید به شورا ارائه شود و هیأت موردنظر طرح را مورد بررسی قرار دهد و اگر نیاز بود احداث شود به شرطی که درختی قطع نشود.

پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد. در پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نماها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده با وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

دیگر خبرها

  • آبان ماه ایستگاه پایانی جهت تکمیل بیمارستان‌های بندرعباس و میناب
  • دفاع بذرپاش از وعده ۴ میلیون مسکن رئیسی
  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • دستگیری متخلف شکار و صید در شهرستان میناب
  • وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • تداوم ورود موتورسیکلت‌‌ به داخل پیاده‌راه فردوسی سنندج ‌
  • پیدا شدن جسد مردی با دست‌و‌پا و دهان بسته در رودخانه اردل
  • پایداری شبکه برق شادگان
  • اختلال‌های ارتباط مخابراتی در کهگیلویه و بویراحمد برطرف شد