Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی شریعتی‌نیاسر، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فنّاوری به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در کنوانسیون جهانی صلاحیت‌های آموزش عالی که زیر نظر سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد در کشور کره جنوبی برگزار شد، شرکت کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، این کنوانسیون پس از کنوانسیون توکیو، اولین نشست منطقه‌ای آسیا و اقیانوسیه در خصوص به رسمیت شناختن مدارک آموزش عالی بود که به میزبانی وزارت آموزش عالی کره جنوبی و با حضورنمایندگان ۳۱ کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف ازاین کنوانسیون جهانی، تائید و به رسمیت شناختن صلاحیت‌های آموزش عالی، ایجاد یک چارچوب جهانی از مفاهیم، تعاریف و شیوه‌های اجرایی برای تائید و به رسمیت شناختن مدارک و صلاحیت‌های تحصیلی آموزش عالی است.

بسیاری از کشور‌های عضو این کنوانسیون در زمینه به رسمیت شناختن مدارک تحصیلی آموزش عالی، ما بین خود قرارداد‌های دوجانبه و یا زیر منطقه‌ای منعقد کرده اند و اعضا موظف هستند اقداماتی را اتخاذ کنند تا از اجرای مفاد این کنوانسیون در قلمرو خود اطمینان حاصل کنند تا این تلاش‌ها از طریق گسترش همکاری در منطقه آسیا و اقیانوسیه توسط این کنوانسیون تقویت شود.

این کنوانسیون در خصوص فرایند‌های تأیید و به رسمیت شناختن صلاحیت‌های تحصیلی و تضمین کیفیت این فرایند‌ها در سطح جهانی هر سال به میزبانی یکی از کشور‌های عضو برگزار می‌شود.

کشور‌های عضو یونسکو در سی و نهمین کنفرانس عمومی یونسکو که در نوامبر ۲۰۱۷ در پاریس برگزار شد، از روند تدوین کنوانسیون یونسکو در زمینه تحرک دانشگاهی (کنوانسیون جهانی تائید و به‌رسمیت شناختن صلاحیت‌های تحصیلی) حمایت و توصیه کردند یونسکو فرایند مشورت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را برای نهایی‌سازی کنوانسیون، طی دو سال آینده تداوم بخشد.

پیش از این یونسکو چندین کنوانسیون منطقه‌ای در زمینه تائید و به رسمیت شناختن صلاحیت‌های آموزش عالی در مناطق گوناگون (آفریقا، کشور‌های عربی، آسیا و اقیانوسیه، آمریکای لاتین و کارائیب و منطقه مدیترانه) تصویب کرده است و تاکنون سه کنوانسیون منطقه‌ای شامل کنوانسیون اروپا، آسیا و اقیانوسیه و آفریقا به‌روز رسانی شده‌اند و دو کنوانسیون منطقه‌ای دیگر یعنی کنوانسیون آمریکای لاتین و کارائیب، و کنوانسیون کشور‌های عربی تحت بازنگری هستند که پیش‌بینی می‌شود در سال ۲۰۱۹ تصویب شوند.

کنوانسیون جهانی در مقایسه با کنوانسیون‌های منطقه‌ای تائید و به‌رسمیت شناختن صلاحیت‌های تحصیلی، نقش مکمل خواهد داشت و حتی تحرک دانشگاهی در سطح بین منطقه‌ای را نیز پوشش می‌دهد. این کنوانسیون در عین حال اینکه معیار‌هایی در ارتباط با تضمین کیفیت نظام‌های آموزش عالی ایجاد می‌کند که برای تمامی مناطق کاربرد دارد، با انعطاف کامل، تنوع و گوناگونی نظام‌های آموزشی در مناطق مختلف را نیز مد نظر قرار می‌دهد.

در واقع، کنوانسیون مذکور گامی به سوی تحقق حقوق دانشجویان است تا صلاحیت‌ها و مدارک تحصیلی آنان توسط کشور‌های دیگر در فضایی عادلانه، شفاف و بدون تبعیض ارزیابی شود. این امر همچنین باعث تقویت همکاری در حوزه آموزش عالی و ارتقای اعتماد به نظام‌های آموزش عالی با نگاهی به تضمین کیفیت آموزش و در راستای دستیابی به شغل شرافتمندانه و پایدار برای جوانان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی خواهد بود.

جمهوری اسلامی ایران نیز عضو کمیته نگارش کنوانسیون جهانی تائید و به‌رسمیت شناختن صلاحیت‌های آموزش عالی بوده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت علوم شریعتی نیاسر صلاحیت تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۶۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان

حجت‌الاسلام‌ حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم که دیروز برگزار شد، با تبریک روز کارگر و معلم به این دو قشر مهم جامعه، از انتشار پاسخ خود به نامه شورای نگهبان برای ردصلاحیت در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در آینده‌ای نزدیک خبر داد.   او در بخشی از اظهارات خود  از انتشار پاسخ خود به نامه شورای نگهبان برای ردصلاحیت در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در آینده‌ای نزدیک خبر داد و تصریح کرد: من به ایرادات شورای نگهبان پاسخ خواهم داد تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند. موارد ردصلاحیت یکی ادعای اهانت به قوه قضائیه و شورای نگهبان است و دیگری عدم ایستادگی در برابر غرب و اشکال در اجرای برجام و… این پاسخ هم به این دلیل است که باور دارم جایگاه شورای نگهبان مقدس است و این شورا شکل گرفته تا مردم اطمینان حاصل کنند قوانین تدوین‌شده خلاف موازین اسلامی و قانون اساسی نیست. اگر داوری شورای نگهبان مورد تردید قرار بگیرد، به جمهوریت و اسلامیت ما ضربه وارد خواهد شد. مجلس اقلیت، دولت اقلیت و خبرگان اقلیت به نفع کشور و نظام نیست. به همین جهت باید احساس مسئولیت کنیم، ساکت ننشینیم و مردم را به مشارکت در همه امور و پشتیبانی از نظام و کشور تشویق کنیم.   منبع: انتخاب tags # حسن روحانی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ اطلاعاتی جالب درباره زندگی انسان در کره ماه؛ از قیمت زمین تا وام مسکن در ماه! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • ۱۴ منطقه فارس میزبان دانش آموزان قرآنی
  • راهیابی 417 اثر به دومین جشنواره منطقه ای مطبوعات شرق کشور
  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است
  • ۴۸۰ کودک بازمانده از تحصیل در خراسان جنوبی به چرخه آموزش برگشتند
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • تأیید سوابق تحصیلی برای تمام داوطلبان ضروری است
  • بورل: اعضای اتحادیه اروپا در ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند