Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - ایرنا - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی یزد بابیان اینکه روزانه 772 تن شیر خام در این استان تولید می‌شود، گفت: 416 تن آن به عنوان مازاد بر نیاز این فراورده در مناطق همجوار عرضه می‌شود.

نادر سلیم روز سه شنبه در حاشیه بازدید از مجتمع‌های دامداری ابرکوه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت : سالانه 387 هزار تن انواع فرآورده‌های دامی و طیور توسط کشاورزان و دامداران تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این میزان فراورده شامل 282 هزار تن شیر خام ، 18 هزار و 500 تن گوشت قرمز ، 58 هزار تن گوشت مرغ ، 24 هزار تن تخم‌مرغ ، سه هزار و 500 تن گوشت سایر ماکیان و 245 تن عسل است.
این مسئول بابیان اینکه بخش عمده این میزان فراورده دامی و گوشت سایر ماکیان در حاشیه فعالیت‌های جانبی بخش کشاورزی به دست می‌آید، افزود: هم‌اکنون تولید فرآورده‌های پروتئینی استان 15 درصد نسبت به سال‌های قبل افزایش دارد.
وی ادامه داد: سالانه علاوه بر تولیدات دامی، 457 هزار تن فراورده‌های دامی خوراکی و غیرخوراکی شامل 300 تن پشم کرک و مو ، هزار و 920 تن آلایش خوراکی و 450 هزار تن آلایش غیرخوراکی شامل پوست و کود در استان تولید می‌شود.
معاون امور دام جهاد کشاورزی یزد بابیان اینکه درزمینهٔ صنعت طیور سرمایه‌گذاری بسیار خوبی در سال‌های اخیر شده است ، خاطرنشان کرد: طی چهار سال گذشته در بخش دامی واحدهای کامل صنعتی با بهره‌وری بالا و مجهز به سیستم مکانیزه راه‌اندازی شده است.
استان یزد حدود سه میلیون واحد دامی و یک هزار و 100 واحد طیور دارد.
7540/ 2047/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد جهادكشاورزي شير توليدي استان يزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۰۷۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رستمی گفت: تلاش ما بر این است که منویات رهبری در امر جهش تولید با مشارکت مردم را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تأسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل ابلاغ کردیم.

وی توضیح داد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تأیید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تأیید در اداره کل فراورده‌های سنتی، مکمل و طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضاً تا حدود ۶ ماه به طول می‌انجامید

رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

کد خبر 6089451 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد