Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی ورمقانی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهارداشت: مرحله دوم مایه کوبی تب برفکی به منظور پوشش ۵۴ هزار و ۵۰۰ رأس از دام ‌های سنگین از مهر امسال آغاز شده و تاکنون ۵۴ هزار و ۶۴۹ رأس دام علیه این بیماری واکسینه شده است.

وی با بیان اینکه این میزان مایه کوبی شامل ۱۴۹ رأس بیش از تعهد این اداره کل است، افزود: تلاش اکیپ ‌ها برای پوشش حداکثری همچنان در سراسر استان ادامه دارد و این تلاش‌ ها در شهرستان‌ هایی که تعهد آنها به اتمام نرسیده، چند برابر سایر مناطق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دامپزشکی استان کردستان ادامه داد: شهرستان دیواندره با مایه کوبی هفت هزار و ۱۳ رأس دام سنگین، بیشتر از تعهد کاری خود را انجام داده و پس از آن شهرستان بانه با پنج هزار و ۲۱۱ رأس، دهگلان با چهار هزار و ۹۰۳ رأس در رتبه‌ های دوم و سوم قرار دارند.

ورمقانی یادآور شد: اجرای این عملیات در هفت شهرستان از میزان تعهد عبور کرده، اما در سه شهرستان قروه با ۷۶ درصد، سروآباد با ۸۴ درصد و مریوان با ۹۹.۶ درصد، به میزان تعهد نرسیده است.

وی بیان کرد: در نخستین مرحله از مایه کوبی تب برفکی در استان کردستان که خرداد امسال انجام شد با مراجعه اکیپ ‌های سیار به یک هزار و ۴۷۷ روستا و مراکز پرورش دام، یک میلیون و ۵۱۰ هزار رأس دام سبک و ۹۱ هزار رأس دام سنگین علیه این بیماری واکسینه شدند.

مدیرکل دامپزشکی استان کردستان گفت: میزان واکسیناسیون دام ‌ها علیه این بیماری در استان با اجرای مرحله دوم به یک میلیون و ۶۵۵ هزار و ۶۴۹ هزار رأس رسید که این مرحله از واکسیناسیون را هم اکنون ۲۰ گروه اجرایی و ۱۰ گروه نظارتی اجرا می‌ کنند.

ورمقانی اظهارداشت: تب برفکی، یک بیماری مخصوص دام است و تب شدید، آبریزش از چشم، وجود کف در دهان، زخم شدن دهان و سم و لنگش حیوان از علایم این بیماری است که احتمال سرایت آن به انسان بسیار کم است.

وی افزود: کاهش شیر در دام ها، کاهش تولید فرآورده‌ های گوشتی، کاهش باروری و بروز تلفات در دام ‌های جوان از جمله خسارت ‌های اقتصادی ناشی از بیماری تب برفکی است.

مدیرکل دامپزشکی استان کردستان یادآور شد: استان کردستان یکی از مناطق دام خیز و دامپرور کشور محسوب می ‌شود که جمعیت دامی استان کردستان حدود دو میلیون و ۲۱۰ هزار راس دام سبک (گوسفند و بز) و ۲۰۰ هزار راس دام سنگین (گاو و گوساله) است.

کد خبر 4438987

منبع: مهر

کلیدواژه: دامپزشکی کردستان واکسینه کردن دام اربعین ۹۷ اربعین 97 اربعین حسینی بوشهر مرز مهران گرگان مشهد کرمانشاه یاسوج شهرکرد شیراز خطبه های نماز جمعه سنندج خرم آباد موکب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۱۲۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مریوان رکوردار بارش باران/کاهش کیفیت هوا و دید افقی در کردستان

علی پناهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: براساس بررسی و تحلیل آخرین نقشه‌ها و خروجی مدل‌های هواشناسی در روز جمعه فعالیت سامانه بارشی به شکل ابری شدن آسمان در پاره‌ای نقاط مه، گاهی وزش باد، رگبار قابل ملاحظه باران، رعد و برق و بارش تگرگ در برخی از نقاط استان ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه از امروز شنبه تا یکشنبه از میزان ناپایداری‌ها نسبت به روز جمعه کاسته می‌شود، افزود: کردستان همچنان شاهد رگبار باران و رعد و برق در بخش‌های غربی و تا حدودی جنوبی استان خواهد بود.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی کردستان یادآور شد: از روز دوشنبه تا روز سه‌شنبه موج بارشی جدیدی نیمه غربی کشور را در بر می‌گیرد که موجب رگبار باران و رعد و برق و تگرگ در سطح استان می‌شود.

پناهی با بیان اینکه طی این مدت بارش‌ها کل استان را در بر خواهد گرفت، گفت: انتظار می‌رود در مجموع شدت آن برای نیمه غربی و جنوبی همچون شهرستان‌های مریوان، سروآباد، کامیاران، بانه، سنندج و جنوب شهرستان‌های قروه و دهگلان و غرب شهرستان‌های دیواندره و سقز بیشتر باشد که با توجه به ماهیت رگباری بارش‌های بهاری، آبگرفتگی معابر شهری و روستایی و سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها نیز اتفاق خواهد افتاد.

وی اذعان کرد: طی شبانه‌روز گذشته مریوان با ۳۳ میلی‌متر، سروآباد ۳۲ و کامیاران با ۳۰ میلی‌متر بیشترین میزان بارش را در استان به خود اختصاص دادند و بارش شهر سنندج نیز ۱۷ میلی‌متر گزارش شده است.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی کردستان تصریح کرد: با توجه به شرایط شکل‌گیری گردوخاک بر روی عراق و سوریه و انتقال بخشی از آن به سطح استان فردا و پس فردا کیفیت هوا و دید افقی در استان تا حدودی کاهش می‌یابد.

کد خبر 6096506

دیگر خبرها

  • سمپاشی مزارع گندم ارومیه علیه سن غلات و علفهای هرز
  • سمپاشی ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت سن غلات
  • ارتفاعات سبلان برفی می‌شود
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • ثبت زندگی سلاطین کوهستان در ارتفاعات برفی سوادکوه + فیلم
  • ورود سامانه بارشی قوی به کردستان/۹۷۳ میلیمتر بارش ثبت شد
  • انتقاد تند مدیر سپاهان/ کمیته انضباطی به تخلفات سنگین هواداران پرسپولیس رسیدگی کند
  • مریوان رکوردار بارش باران/کاهش کیفیت هوا و دید افقی در کردستان
  • (ویدیو) فرآیند فرآوری و بسته بندی «خرچنگ برفی» در کارخانه
  • پایان مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان