Web Analytics Made Easy - Statcounter

بجنورد- ایرنا- رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی خراسان شمالی گفت: به منظور رونق و توسعه تولید فرش دستباف، شبکه های تولید این محصول در پنج روستای استان ایجاد شده است.

سیاوش وحدت روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با ایجاد شبکه های تولید فرش دستباف، تلاش داریم تا مشکلات تولید این محصول از مراحل مختلف طرح، نقشه، تامین مواد اولیه تا بازاریابی حل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: این شبکه ها در روستاهای گیفان، شیرین سو، راستقان، حصارچه و تکله قوز ایجاد شده و در هر کدام از این روستاها یک نفر ناظر فنی بر نحوه تولید فرش دستباف نظارت دارد.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در این طرح که از اواخر سال گذشته کلیدخورده است و با مشارکت اداره کل آموزش فنی و حرفه ای، قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه جوادالائمه استان انجام می شود در وهله نخست، شناسایی بازار، بازاریابی و بررسی سلیقه های بازار مورد بررسی قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: این شرکت بر اساس تفاهم نامه منعقد شده، هزینه های آموزش را تقبل کرده است و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان هم دوره های آموزش برای 270 نفر از بافندگان در روستاهای هدف اجرای این طرح را برگزار کرده است.
وحدت، تولید فرش دستباف بر اساس ذائقه مشتریان را از ملزومات مهم در بازاریابی عنوان کرد و گفت: بافندگان فرش ترکمن، تنها از پنج و یا 6 رنگ در تولید این محصول استفاده می کنند اما برای پاسخ به ذائقه و سلیقه های بازار، نیاز است که از رنگ های بیشتری برای تولید استفاده شود که این امر در دوره های آموزش مورد تاکید قرار گرفته است.
وی افزود: بافندگان فرش ترکمن بصورت ذهنی و بدون استفاده از طرحی در پیش روی چشم، اقدام به بافت می کنند اما با آموزش های داده شده و با تغییر طرح ها، اکنون شمار رنگ ها افزایش یافته و طرح های متنوع تری در تولید به کار رفته است.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی خراسان شمالی گفت: امید می رود این طرح گامی برای توسعه و رونق فرش دستباف در استان و بویژه در روستاها باشد.
بر اساس این گزارش، خراسان شمالی بیش از ۲۰ هزار بافنده دارد.
7185/ 6042

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد شهرك صنعتي خراسان شمالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۱۲۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰ تلمبار مشارکتی نوغانداری در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از ساخت ۱۰ تلمبار مشارکتی نوغانداری در این استان خبر داد.

مهدی شکاری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: از آنجا که نوغانداری بیشتر به‌عنوان یک شغل خانگی محسوب می‌شود، در سال‌های گذشته، تعدادی از تلمبارها با تسهیلات ارائه‌شده به‌روزرسانی شدند.

وی اظهار کرد: تا قبل از سال ۱۳۹۷ نیز ۳۳۰ تلمبار به مساحت ۱۳ هزار و ۸۶۰ مترمربع در استان بهسازی شدند که اعتبار هزینه‌شده برای آن‌ها ۳۵ میلیارد و ۸۳۳ میلیون ریال بوده است.

وی بیان کرد: خراسان شمالی رتبه اول در کیفیت تولید و رتبه سوم از لحاظ کمیت در تولید پیله ابریشم در کشور را دارد.

وی گفت: یکی از مشکلات اساسی در حوزه نوغانداری، نبود سردخانه برای نگهداری تخم‌های نوغان بود که این زیرساخت ایجاد و امسال بهره‌برداری شد.

شکاری اظهار کرد: این استان در ارتباط با زنجیره نوغانداری با مشکلات دیگری مانند نبود صنایع نخ‌ریسی و ابریشم‌کشی صنعتی مواجه است. این کار اکنون به‌شکل نیمه‌صنعتی و سنتی انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۳۸۱۲ نفر از جامعه روستایی این خطه به فعالیت نوغانداری مشغولند، افزود: بیشترین فعالیت حرفه نوغانداری به ترتیب در شهرستان‌های راز جرگلان، مانه و سمقان و بجنورد است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به آغاز توزیع تخم نوغان میان نوغانداران استان، گفت: ۸۰۰۰ جعبه تخم نوغان میان نوغانداران این استان توزیع می‌شود. در سال گذشته ۷۳۳۲ جعبه تخم نوغان میان متقاضیان توزیع شد.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود امسال ۳۰۰ تن پیله ابریشم در این استان تولید شود. میزان پیله ابریشم توزیع‌شده در سال گذشته ۲۸۷ تن بوده است.

شکاری با بیان اینکه قیمت خرید تضمینی پیله ابریشم مشخص شده است، گفت: یک شرکت برای خرید توافقی محصول تولیدی اعلام آمادگی کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • ساخت ۱۰ تلمبار مشارکتی نوغانداری در خراسان شمالی
  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند
  • ایجاد شهرک فناوری در خراسان شمالی با همکاری پارک علم و فناوری
  • فرش خراسان شمالی قابلیت درخشش در سطح ملی را دارد
  • ایجاد ۳۰ هکتار شهرک فناوری در خراسان شمالی
  • دیدارجمعی ازکارگران خراسان‌شمالی با مقام معظم رهبری
  • اجرای بیش از ۴۵۰ کیلومتر حفاری در پروژه ملی توسعه شبکه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در خراسان شمالی
  • آب‌رسانی به بیش از ۵۰۰ روستای خراسان رضوی با همت خیرین
  • گردهمائی عهد حضور ویژه ائمه جمعه تا پایان سال در ۸ منطقه کشور + فیلم