Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تکلیف زیاد نقشی در آموزش ندارد، گفت: برخی معلمان ارزشیابی کیفی ـ. توصیفی را فقط در تغییر نمره‌دهی می‌دانند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران‌کل آموزش و پرورش استان‌های کشور، اظهار کرد: اکثر استان‌ها در خصوص حذف کتاب‌های کمک درسی و آزمون‌ها با توجه به رویکرد وزارتخانه به خوبی اقدام کرده‌اند و هدف تغییر رویکرد از حافظه محوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در آذر ماه، معاونت آموزش ابتدایی به طور مشترک با شورای عالی آموزش و پرورش، نشستی با حضور مدیران کل استان‌ها خواهیم داشت که در آن در خصوص برگزاری اولین همایش هویت کودکان ایرانی بحث و بررسی خواهد شد.

حکیم‌زاده با بیان اینکه از مدیران‌کل استان‌ها بابت پوشش پیش‌دبستانی تشکر و قدردانی می‌کنم، خاطرنشان کرد: برنامه تکالیف مهارت محور در حقیقت پیگیری همان رویکرد‌های اساسی وزارتخانه است که از حافظه محور به سمت یادگیری و تعلیم و تربیت مهارت محور برویم و متأسفانه تکالیفی که در مدارس از دانش‌آموزان می‌خواهند با اهداف تعلیم و تربیت فاصله دارد و انجام تکالیف به صورت سنتی، آسیب‌های زیادی بر فرایند آموزش در دانش‌آموزان داشته است.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: این تصور اشتباهی است که معلم فقط باید در کلاس آموزش بدهد و دانش‌آموزان با بار انبوهی از تکالیف به خانه بروند و خانواده به تنهایی مسئول یادگیری باشد.

وی با اشاره به ارزشیابی کیفی، اظهار کرد: در ارزشیابی کیفی ـ. توصیفی باید دانش‌آموز در فرایند یاددهی و یادگیری با حضور معلم تکالیف را انجام دهد تا نقاط ضعف مشخص شود، اما متاسفانه معلمان این ارزشیابی را فقط در تغییر نمره‌دهی می‌دانند و این باعث شده است که کتاب‌های کمک درسی ورود پیدا کنند و بستری برای بی عدالتی آموزشی شکل بگیرد چرا که خانواده‌ای که توان مالی دارد کتب کمک درسی برای فرزند خود تهیه می‌کند.

حکیم‌زاده افزود: بر اساس پژوهش‌های انجام شده نقش تکلیف در پایه‌های پایین بسیار کم است و ارزش یادگیری کمی دارند و تجربه نشان داده است که تکلیف زیاد نقشی در آموزش ندارد و فرصت‌های خارج از مدرسه که زمان خوبی برای تعمیق یادگیری است را از بین می‌برد و در طرح تکالیف مهارت محور، معلم تکالیف دانش‌آموز را در کلاس درس نظارت می‌کند و در ساعات خارج از کلاس، تکالیف مهارت محور به دانش‌آموز می‌دهد.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: آموزگاران در خصوص این طرح آموزش دیده‌اند و البته بسته‌هایی نیز آماده شده است که معلمان می‌توانند با توجه به هر درسی، تکلیف مهارتی آن را تهیه کنند.

وی گفت: امیدوارم که در اجرای این طرح، خانواده‌ها همکاری خوبی داشته باشند و یکی از محور‌های افزایش آگاهی خانواده‌ها این است که در دوره‌های آموزش خانواده، این مسئله مطرح شودو ابعاد آن تبیین شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ارزشیابی توصیفی تکلیف شب نقش آموزش در مدارس آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۱۸۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسالت آموزش و پرورش، تربیت نسلی با آرمان‌های انقلابی است

به گزارش خبرگزاری مهر، شامگاه یکشنبه آئین تجلیل از پاسدار معلمان با حضور فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) همدان، مدیرکل آموزش و پرورش استان و جمعی از مسئولین در سالن زنده یاد موحدی اداره کل برگزار شد.

رسول شیدایی مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان در آئین تجلیل از پاسدار معلمان استان، ضمن قدردانی از حضور میهمانان، رسالت آموزش و پرورش را پیشبرد اهداف متعالی انقلاب اسلامی و تربیت نسلی دانست که بتواند بر آرمان‌های متعالی انقلاب مصرانه بایستد و تمام تلاش خودش را به عمل بیاورد.

شیدایی با اشاره به اینکه معلمی شغل انبیاست، اظهار داشت: معلمی به عشق و علاقه برای تعلیم و تربیت نیازمند است و معلم اگر عاشق دانش‌آموز نباشد نمی‌تواند در این مسیر دشوار گام بر دارد، زیرا معلم باید برای دانش‌آموز خود ایثار و از خود گذشتگی کند.

وی در ادامه با اشاره به حضور مؤثر سازمان بسیج فرهنگیان و بسیج دانش آموزی در بدنه آموزش و پرورش و وجود همکاری بسیار مؤثر و تنگاتنگی بین سپاه و آموزش و پرورش، تصریح کرد: در سازمان بسیج دانش آموزی این همکاری در برنامه‌های مؤثر و عالی تربیتی به وضوح مشهود و محسوس است، از جمله اردوی راهیان نور که به عنوان یک فعالیت تربیتی و عملیاتی مؤثر است که به لحاظ تربیتی تحولات عمیقی را در تعداد زیادی از دانش آموزان ایجاد کرده است که از فرمانده محترم سپاه انصارالحسین (ع) انتظار داریم ظرفیت این اردو را تا حد ممکن افزایش دهند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان ضمن قدردانی از حضور و نقش مهم پاسدار معلمان در مدارس استان، خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت جهاد تبیین، معلمان در سنگر این جهاد حساس و مهم قرار دارند زیرا دشمن در دقیقه یک شبهه را مطرح می‌کند که نیازمند پاسخگویی از سوی افراد مطلع و آگاه است و بر همین اساس معلم باید همواره آمادگی لازم برای پاسخگویی به دانش آموزان را داشته باشد.

شیدایی گفت: دشمن همواره سعی دارد تا با توطئه و بمباران تبلیغاتی، ذهن نسل آینده ساز کشور را تحت تأثیر قرار دهد تا آنها را از آینده کشور ناامید و مأیوس کند، اما معلمان ما در سنگر تبیین و آگاهی بخشی حضور دارند و شبهات را پاسخ می‌دهند.

گفتنی است: در پایان این مراسم از ۲۹ پاسدار معلم (دبیر آمادگی دفاعی مدارس استان) تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 6097684

دیگر خبرها

  • گرامیداشت هفته معلم در اسکو
  • تجلیل از معلمان نمونه آموزش و پرورش در تبریز
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • رسالت آموزش و پرورش، تربیت نسلی با آرمان‌های انقلابی است
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • همایش تجلیل از سفیران معروف
  • واگذاری رایگان زمین به خیران مدرسه‌ساز در قشم
  • دانایی و دارایی و تخصص اساس کار آموزش و پرورش باشد