Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-06@13:08:49 GMT

زمان دور انداختن این وسایل شده است!

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۱۹۷۸۰

به گزارش پارس نیوز، 

اسفنج آشپزخانه

دور بریزید! اسفنج آشپزخانه برای تمیز کردن سینک ظرفشویی عالی است اما خیلی زود باکتری جمع می کند. بهترین راه برای ماندگاری بیشتر اسفنج ها این است که بعد از هر بار استفاده آن ها را در هوای آزاد خشک کنیم. اما زمانی که اسفنج بوی بد گرفت باید آن را دور بیندازیم.

زمانی که اسفنج بوی بد گرفت باید آن را دور بیندازیم

پرده کهنه حمام

تمیز کنید! پرده حمام را با سفید کننده و یک عدد حوله در ماشین لباسشویی بشوئید اما اگر پرده حمام پوسیده و یا پاره شد باید آن را دور بیندازید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر پرده حمام پوسیده و یا پاره شد باید آن را دور بیندازید

دستمال ظرف بدبو

بشوئید! چربی و پس مانده های غذا به راحتی از روی ظروف پاک نمی شوند بنابراین باید مرتب دستمال های ظروف را بشوئیم. هر چند روز یک بار دستمال های ظروف استفاده شده را با دستمال های تمیز عوض کنید و آن ها را با مایع سفید کننده بشوئید. از دستمال آشپزخانه هیچوقت برای تمیز کردن سطوحی که روی آن گوشت را آماده کرده اید استفاده نکنید. به محض این که احساس کردید دستمال بد بو شده است آن را دور بیندازید.

به محض این که احساس کردید دستمال بد بو شده است آن را دور بیندازید

برس توالت

دور بیندازید! این وسیله خانگی معمولا تا زمانی که کاملا از بین نرود و بد بو نشود نادیده گرفته می شود. درست است که می توان برس های توالت را با سفید کننده تمیز کرد اما باید سالی یک بار آن را تعویض کنید و اگر با سفید کننده تمیز نمی کنید هر ۶ ماه یک بار تعویض کنید.

برس های توالت را با سفید کننده تمیز کنید اما باید سالی یک بار آن را تعویض کنید

بالش

بشوئید! همه بالش ها با آب گرم و چرخش ملایم ماشین لباسشویی تمیز می شوند به جز بالش های فوم. برای شستن بالش های فوم از مایع صابون استفاده کنید و برای حفظ تعادل ماشین لباسشویی ۲ عدد بالش داخل آن بیندازید. شستشوی بالش ها ۲ بار در سال کافی است اما اگر هوا گرم باشد بیشتر از ۴ بار در سال بشوئید.

شستشوی بالش ها ۲ بار در سال کافی است اما اگر هوا گرم باشد بیشتر از ۴ بار در سال بشوئید

ظروف غذای پلاستیکی

بشوئید! داخل ظرف را به مدت نیم ساعت با سرکه و آب به نسبت مساوی پر کنید. اگر لکه ها از بین نرفت جوش شیرین بریزید و با دستمال روی لکه ها را بمالید.

برای از بین بردن لکه های ظروف پلاستیکی از جوش شیرین استفاده کنید

سطل زباله کثیف

بشوئید! سطل را بیرون از خانه ببرید و داخل آن را با مایع ظرفشویی بشوئید و اجازه دهید در هوای آزاد خشک شود. سپس ته سطل کمی جوش شیرین بریزید تا بوی بد آن از بین برود. اگر سطل سوراخ یا شکسته شد و یا لکه های روی آن به هیچ روشی از بین نرفت آن را دور بیندازید و با یک سطل جدید جایگزین کنید.

بعد از شستن سطل زباله ته سطل کمی جوش شیرین بریزید تا بوی بد آن از بین برود

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: گوشت ظروف پلاستیکی زباله زباله ظروف پلاستیکی گوشت پارس تمیز پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۱۹۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه واگن‌ اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: علاوه بر خط بازار، ۴خط دیگر هم مسافران را جابه‌جا می‌کردند، از جمله «خط شاه‌عبدالعظیم» و «خط باغ‌شاه». خط شاه‌عبدالعظیم از مسیر ناصریه (خیابان ناصرخسرو فعلی)، چراغ برق (خیابان امیرکبیر) و خیابان ری می‌گذشت و به ایستگاه ماشین‌دودی ختم می‌شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

خط باغ‌شاه هم از بازار شروع می‌شد و به دروازه باغ‌شاه و روبه‌روی ساختمان مجلس فعلی‌ می‌رسید. نصرالله حدادی، تهران‌شناس، درباره چگونگی جمع‌شدن این خط که خیلی اتفاقی به‌نظر می‌آید، می‌گوید: «رضاشاه دستور برچیدن این خط را داد. او وقتی با ماشین اختصاصی از خیابان باغشاه می‌گذشت، چرخ ماشینی که او را می‌برد، در گودال مسیر واگن اسبی افتاد و ناراحتش کرد و برای همین فی‌الفور به بوذرجمهری، شهردار وقت، دستور داد تا این خط را جمع‌آوری کنند. فردای آن روز تراورس‌ها و ریل‌های آهنی از باغ‌شاه تا توپخانه را کندند و مسافران این خط را غافلگیر کردند.»

همچنین مسافرانی که از چهارراه حسن‌آباد به سمت دروازه قزوین سوار واگن اسبی می‌شدند از «خط دروازه قزوین» استفاده می‌کردند و میدان اعدام تا ماشین‌دودی هم خط بعدی بود. او در ادامه می‌گوید: «در سال ۱۳۰۸ واگن‌های اسبی جمع‌آوری شد و دولت تصمیم گرفت برای نخستین بار سرویس حمل و نقل عمومی برای شهر تهران ایجاد کند. به همین دلیل چند دستگاه اتوبوس از خارج خریداری شد. ولی تا حدود سال ۱۳۲۰ درشکه‌ها همچنان جزء وسایل نقلیه تهران محسوب می‌شدند. تعداد اتومبیل‌ها و موتورسیکلت‌های تهران در سال۱۳۰۰ فقط ۶۰۰ دستگاه بود که همچنان جزء وسایل نقلیه تهران محسوب می‌شدند. در این فاصله زمانی تا سال ۱۳۲۰ تعداد اتومبیل و موتورسیکلت به ۷۰۰ دستگاه رسید و ۱۳سال بعد از آن تعداد وسایل نقلیه از مرز ۸۰هزار دستگاه گذشت.»

کد خبر 848039 برچسب‌ها هویت شهری تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در گمرگ پرویزخان
  • چرا بعد از دستشویی، شستشو با آب بهتر از پاک کردن با دستمال است؟
  • روشی ساده برای به دام انداختن مار کبری (فیلم)
  • کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در قصرشیرین
  • چگونه واگن‌ اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟
  • رونالدو به دنبال عقب انداختن جشن قهرمانی الهلال!
  • بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۵۵ هزار وسایل نقلیه در جاده‌های خراسان شمالی 
  • مامور سپاهان برای از کار انداختن سروش (عکس)
  • چالوس یک طرفه شد