Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با تاکید بر تشکیل کمیته تخصصی محیط زیست شورای شهر بوشهر گفت: احداث آکواریوم دریایی با گونه‌های بومی خلیج فارس، احداث اسکله‌های گردشگری طبق قوانین زیست محیطی و ایجاد مدرسه طبیعت مورد توجه قرار دارد. ۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۰ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، فرهاد قلی‌نژاد صبح امروز در  نشست با اعضای شورای اسلامی شهر بوشهر به شرایط اقلیمی فرهنگی اجتماعی و تاریخچه مناطق حفاظت شده  بوشهر اشاره کرد و تشکیل کمیته تخصصی محیط زیست در شورای اسلامی بندر بوشهر را امری مهم و راهگشا  برشمرد و  اظهار داشت: مردم نجیب استان بوشهر لایق سالم‌ترین، زیباترین و دوست داشتنی‌ترین محیط برای زندگی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: اگر به ظرفیت‌های موجود در همه  شهرستان‌های استان توجه ویژه‌تری شود، شاهد تغییرات سریع و قابل مشاهده‌تری می‌شویم که نتیجه آن آرامش بیش از پیش مردم و قرار گرفتن در یک محیط دوست‌داشتنی و دلخواه است.

فرهاد قلی‌نژاد افزود: توجه به محیط زیست و اجرای  استانداردهای مرتبط با آن تضمین کننده  زندگی، بهداشت روانی و سلامت  جامعه است و بدون شک پرداختن به امر آموزش محیط زیست و رعایت مسائل مرتبط باآن یک وظیفه همگانی برای تمام مردم و سازمان‌ها محسوب می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با تاکید بر تشکیل کمیته تخصصی محیط زیست در شورای شهر بوشهر افزود:برای رفع موانع و مشکلات محیط زیستی استان و شهر بوشهر برنامه‌ریزی شده و با همکاری و همراهی شورای اسلامی بندر بوشهر با توان تخصصی و ویژه‌ای فعالیت وکمیته محیط زیست شورای اسلامی بندر بوشهر  تشکیل، حمایت و تقویت می‌شود.

 وی با تاکید بر توجه به مطالبات مردم در امر حفظ محیط زیست گفت: با تشکیل کمیته تخصصی حفاظت محیط زیست  بدین ترتیب تغییرات مثبت و سبز  با شتاب بیشتری اتفاق می‌افتد و  به  مطالبات مردم در حوزه محیط زیست توجه دقیق‌تری می‌شود.

 مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر بیان کرد: کمیته محیط زیست شهری به عنوان یک کمیته از کمیسیون خدمات شهری شورای شهر است که در راستای مدیریت محیط زیست شهر و توسعه پایدار، تامین آسایش و رفاه شهروندان با حضور ادارات و ارگانهای مرتبط و مشارکت تشکل‌های مردمی تشکیل می‌شود.

وی محورهای کمیته محیط زیست شورای اسلامی بندر بوشهر را به چند بخش کاربردی تقسیم  کرد و اظهار داشت: مدیریت صحیح و اصولی پسماندها از جمله مدیریت پسماندهای خانگی، مدیریت صحیح پسماندهای پزشکی  وعفونی ،تفکیک از مبدا پسماند، بازیافت، ساماندهی سگ‌های بلاصاحب و آموزش شهروندی پیرامون مدیریت پسماند از جمله مسائل قابل توجه و بررسی در کمیته تخصصی محیط زیست محسوب می‌شود.

فرهاد قلی‌نژاد  فضای سبز شهری  و احداث کمربند سبز شهری را از اولویت‌های شهر بوشهردانست و ضمن اشاره به اینکه  سرانه فضای سبز با استفاده از گونه‌های بومی باید افزایش یابد بر احداث و ایجاد باغ های گیاه شناسی، آموزش ایجاد و توسعه فضای سبز، حفظ و نگهداری آن تاکید کرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ابراز امیدواری کرد که با تقسیم وظایف قانونی و تخصصی هر زیر مجموعه با عمل به آنچه که برای فعالیت آن تعریف شده می‌تواند گام موثری را در خدمت رسانی به مردم بردارد .

فرهاد قلی‌نژاد به صنوف مزاحم شهری اشاره کرد و شناسایی صنوف مزاحم و آلاینده، ارائه راهکارهای کاهش آلایندگی، احداث شهرک حمل و نقل بار و کالا، احداث مجتمع صنوف مزاحم آلاینده، شناسایی صنوف مزاحم و آلاینده و ارائه راهکارهای کاهش آلایندگی، احداث شهرک حمل و نقل بار و کالا را نیز در دایره فعالیت‌های کمیته تخصصی محیط زیست شورای اسلامی شهر بوشهر بر شمرد.

وی به استعداد و ظرفیت حوزه  گردشگری  در بوشهر اشاره کرد و افزود : می‌توان با انجام بررسی‌های کارشناسانه و دقیق  ساماندهی باغ پرندگان، احداث آکواریوم دریایی با گونه‌های بومی خلیج فارس، احداث اسکله‌های گردشگری طبق قوانین زیست محیطی، ایجاد مدرسه طبیعت، ایجاد و احداث باغ‌های گیاه‌شناسی، باغ گیاه شناسی خلیج-عمانی را  در دستور کار قرار داد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر مقوله آموزش و فرهنگ سازی محیط زیستی را برای عموم جامعه امری ضروری دانست برآموزش محیط زیست از طریق پورتابل و بیلبوردهای شهری تاکید کرد و افزود:برگزاری جشنواره‌های محیط زیستی به مناسبت‌های مختلف، طرح آموزشی آپارتمان سبز، برگزاری جشنواره محله سبز، ایجاد خانه محیط زیست شهرداری‌ها، همکاری با تشکل‌های زیست محیطی در آموزش شهروندی از جمله راهکارهای در این عرصه است.

قلی‌نژاد تصریح کرد: دیوار نگارهای شهری پیرامون محیط زیست، ساخت تندیس نمادهای محیط زیستی شهر و نصب در میادین و پارک‌ها، نام‌گذاری میدان‌ها و خیابان‌ها با عناوین محیط زیستی به‌ویژه شهدای محیط‌بان از دیگر راهکارهای مناسبی است که با اجرایی شدن آنها می‌توان به یک بوشهر به تمام معنا سبز دست پیداکرد.

انتهای پیام/ش

R41363/P1377/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۳۰۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر جدیدالاحداث بوموسی آخرین بندرگاه دریایی جمهوری اسلامی ایران

دریافت 33 MB

به گزارش خبرنگار مهر؛ جزیره تماماً ایرانی بوموسی یکی از جزایر سه گانه خلیج‌فارس است که امارات متحده عربی نسبت به آن ادعاهایی واهی دارد بر همین اساس دولت تلاش دارد تا با توسعه زیرساخت‌های گردشگری و حمل و نقلی این جزیره حضور گردشگران و رفت و آمد به این جزیره را تسهیل کند.

قطعاً اولین پیش‌نیاز برای تحقق این هدف احداث اسکله است که سال گذشته به بهره‌برداری رسید.

کد خبر 6097417

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات منطقه ۱۳ در دستور کار کمیته نظارتی شورای شهر اصفهان
  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • اهدا بیش از پنج هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • بندر جدیدالاحداث بوموسی آخرین بندرگاه دریایی جمهوری اسلامی ایران
  • اهدای بیش از ۵ هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند
  • احداث بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در مجتمع گردشگری صفه اصفهان
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ