Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،دکتر رضا مکنون رییس انجمن علوم و مهندسی منابع آب در این مراسم با اشاره به اینکه مبحث آب نیازمند یک تحول بزرگ است، گفت: معضل بحران آب یکی از مسائلی است که همکاری همه‌جانبه صنعت، دانشگاه، دولت و بخش خصوصی را می‌طلبد.

وی با ابراز خرسندی از تشکیل کانون تفکر آب در استان، ابراز امیدواری کرد این کانون بتواند به راه حل‌های خوبی برای بحران آب دست یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر استفاده از تکنولوژی و فناوری اطلاعات در بحث اصلاح الگوی مصرف یادآور شد: بحران آب وارد یک دوره حیاتی شده‌ است و با تصمیمات استراتژیک می‌توان شاهد حل این معضل و شتاب بیشتر در روند توسعه کشور بود.

به گفته وی یزد به عنوان سمبل خشکی، اگر بتواند یک مدلی در زمینه حل بحران آب ارائه دهد می‌تواند در کل کشور قابل استفاده باشد.

 

دکتر حسین ملکی‌نژاد دبیر کنفرانس نیز با اشاره به اینکه 472 مقاله دراین کنفرانس پذیرش شده افزود: هفتمین کنفرانس آب در ده محور و قالب کارگاه‌های آموزشی، ارائه مقالات، نشست‌های تخصصی، نمایشگاه جنبی و تور علمی و گردشگری در دانشگاه یزددرحال برگزاری است.

وی رویکرد برگزاری این کنفرانس را پیوند چرخه آب و اکولوژی در مناطق خشک عنوان کرد و افزود: یکی از مشکلاتی که در کشور وجود دارد بی‌توجهی‌ نسبت به پیوند آب و اکولوژی و نیازهای زیست‌محیطی در بخش‌های مختلف کشور است.

وی گفت: بیش از ۵۰۰ مقاله به دبیرخانه هفتمین کنفرانس ارسال و از این تعداد، ۴۷۲ مقاله پذیرش نهایی شد که ۷۲ مقاله به صورت شفاهی و ۴۰۰ مقاله به صورت پوستر ارائه می شود.

وی افزود: نکته قابل توجه در این کنفرانس این است که حدود ۴۰ درصد مقالات دریافت شده از کارشناسان و محققان دستگاه‌های اجرایی از اقصی نقاط کشور بوده است.

وی ده محور کنفرانس  را شامل پایداری اکوسیستم های آبی با نگاهی ویژه به سفره های آب زیرزمینی، برنامه ریزی و مدیریت جامع و بهم پیوسته منابع آب سطحی و زیرزمینی در حوضه های آبریز، تجزیه و تحلیل مولفه های چرخه هیدرولوژیک با نیازهای اکولوژیک در حوضه آبریز، مدیریت چرخه آب شهری با تاکید بر نیازهای محیط زیست و اکولوژیک در محدوده شهری،

 نقش ساختارهای حاکمیتی، حقوقی و قانونی در مدیریت منابع آب، مدیریت کیفیت منابع آب، فاضلاب ها، پساب های صنعتی، زه آب های کشاورزی و آب های برگشتی، مدیریت تقاضا و مصرف با مشارکت ذینفعان و بهره برداران، مدیریت وقایع حدی (خشکسالی و سیل) و تغییر اقلیم، بررسی ارزش آب و نقش اقتصادی آب در تعادل بخشی منابع آب وردپای آب و مدیریت آب مجازی در بیلان آب دشت ها برشمرد.

هفتمین کنفرانس ملی مدیریت منابع آب ایران با حضور معاون آبفای وزیر نیرو، استاندار یزد، جمعی از مسئولان ارشد وزارتخانه‌ها، مسئولان استانی و جمعی از دانشجویان در دانشگاه یزد در حال برگزاری است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: صداوسیما یزد کنفرانس مدیریت منابع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۳۳۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت مناطق سیل زده

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور، آخرین وضعیت مناطق دارای بارش شدید را تشریح کرد و گفت: ستاد‌های آمادگی بحران در استان‌ها تشکیل شده است.

به گزارش ایسنا، حسین ظفری درباره آخرین وضعیت استان‌های سیل زده، افزود: شب گذشته بارش‌های شدیدی در استان‌های غربی و جنوبی کشور داشتیم. در استان خوزستان شهر دزفول میزان بارش‌ها به ۱۰۷ میلی متر رسید.

وی اظهار کرد: همچنین در ایلام، خوزستان و چهارمحال و بختیاری راه‌های عشایری آسیب جدی دیده اند و تعدادی دام نیز تلف شده‌اند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: خوشبختانه تلفات جانی در اثر این بارش‌ها نداشته‌ایم، اما ارزیابی‌ها هنوز ادامه دارد.

ظفری گفت: راه‌های اصلی باز هستند و تردد در جریان است.

وی افزود: برق در شهر معمولان استان لرستان نیز قطع شده بود که با همکاری سازمان‌ها وصل شد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: نیرو‌های امدادی در استان‌های شمالی، غربی و شمال غربی کشور در حالت آماده باش قرار دارند.

ظفری با اشاره به آبگرفتگی‌ها گفت: در بخش‌هایی از شهرهای، اهواز و ایلام برخی خانه‌ها دچار آبگرفتگی شدند که ساکنان به مناطق امن انتقال داده شدند.

وی افزود:در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی و چهارمحال و بختیاری، عده‌ای از مردم در محاصره سیلاب قرار گرفته بودند که به کمک نیرو‌های امدادی رهایی یافتند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به بارش تهران ادامه داد: در بازدید‌های میدانی خودم در اطراف تهران مشاهده کردم که تمام نیرو‌های امدادی اعم از هلال احمر، پلیس، آتش نشانی و اورژانس در آمادگی کامل هستند.

ظفری گفت: ستاد‌های آمادگی بحران در استان‌ها تشکیل شده‌اند. این آمادگی‌ها تا پایان بارش‌ها ادامه خواهد داشت و ان‌شاءالله این بارش‌ها را نیز سپری می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • ۴۲۰ مقاله در سی‌امین کنفرانس بین المللی هسته‌ای ایران پذیرفته شد
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران
  • نمایش دستاوردهای هسته‌ای بومی ایران در حاشیه کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران است
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • ایران در تهدید بحران سالخوردگی قرار دارد
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده