Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@02:42:16 GMT

حسینی: مواضع آخوندی نمک بر زخم‌های مردم بود

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۳۵۸۱۰

حسینی: مواضع آخوندی نمک بر زخم‌های مردم بود

خبرگزاری فارس: دبیرکل کانون دانشگاهیان با اشاره به عملکرد ضعیف آخوندی گفت: مدیران مرفه بی‌درد که در ویلا‌های لواسان زندگی می‌کنند نمی‌توانند مشکلات مردم و اقشار مستضعف را درک کنند و مدیریت چنین افرادی موجب می‌شود کشور آسیب ببیند.

سیدمحمد حسینی عضو هیأت علمی دانشگاه تهران و دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی با اشاره به عملکرد ضعیف آخوندی در وزارت راه و شهرسازی گفت: آخوندی از اول انقلاب مسئولیت داشته، در دوره آقای هاشمی هم وزیر مسکن بود که در آن دوره هم اقدام قابل توجهی از وی ملاحظه نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* آخوندی در دولت هاشمی هم عملکرد مناسبی نداشت

وزیر اسبق ارشاد یادآور شد: آقای آخوندی نه تنها در دولت آقای هاشمی عملکرد مناسبی نداشت در این دوره هم در شش سالی که در وزارت حضور داشت با کارنامه‌ای تقریباً هیچ وزارت راه و شهرسازی را ترک کرد.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: آقای آخوندی می‌گوید بعد از اینکه چندین بار استعفا داده، آقای روحانی استعفایش را پذیرفته است، ما تعجب می‌کنیم فردی که خودش بار‌ها اعلام کرده با دولت هماهنگ نیست و نوع نگاهش با دولت متفاوت است را با اصرار نگه داشته است.

وی تاکید کرد: آخوندی شعار‌های بسیاری را در آغاز کار مطرح کرد، از ایجاد خانه اجتماعی سخن گفت و مسکن مهر را مزخرف نامید، اما با عملکردش باعث شد که یک رکود در حوزه مسکن ایجاد شود و از طرفی شاهد افزایش قیمت مسکن و کاهش ساخت و ساز مسکن بودیم و عمده فشار این مسئله هم بر روی اقشار متوسط و ضعیف جامعه بود. ما نمونه این عملکرد را در افزایش عجیب اجاره خانه‌ها می‌بینیم، موضوعی که زندگی را برای مردم، حقوق‌بگیران و کارگران بسیار دشوار کرده است.

وزیر اسبق ارشاد گفت: وزیر مستعفی راه و شهرسازی دم از لیبرالیسم می‌زند و خودش را طرفدار بازار رقابتی و بازاری که مبتنی بر بازار رقابتی است، می‌داند که مراد وی بازار آزاد و اقتصاد سرمایه‌داری است با این حال می‌بینیم که با دولتی که خودش هم غربگراست مخالفت می‌کند. باز هم با این حال مدت‌ها سکان وزارتخانه را برعهده داشته است!

* آخوندی هیچ‌گونه اعتقادی به کمک به محرومان ندارد

دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی یادآور شد: آقای «فرانسیس فوکویاما» که بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوری در سال ۱۹۹۲ کتاب «پایان تاریخ و آخرین انسان» را نوشت و گفت: باید لیبرال دموکراسی غربی جهانی شود و با عنوان فرم حکومت بشری در نظر گرفته شود اکنون خودش از این نظریه برگشته، ولی هنوز امثال آخوندی در پی چنین افکار و اندیشه‌هایی هستند.

وی اضافه کرد: آخوندی هیچ‌گونه اعتقادی به کمک به محرومان ندارد و در سال‌های اخیر هم نشان داد از اینکه مسکن مهر راه‌اندازی شده و بخشی از اقشار ضعیف جامعه توانستند صاحب خانه شوند ناراحت است.

* برخی اظهارات آخوندی نمکی بود بر روی زخم‌های مردم

عضو هیات علمی دانشگاه تهران ادامه داد: در دوره وزارت آقای آخوندی اتفاقات تلخ زیادی رخ داد و اظهاراتی از وی عنوان شد که نمکی بود بر روی زخم‌ها. به طور مثال در حادثه تلخ آتش‌سوزی قطار، سقوط هواپیما و حادثه سانچی به‌جای اینکه نقش بهتری ایفا کند اظهاراتی را بیان می‌کرد که موجب ناراحتی مردم می‌شد، به طور مثال در حادثه آتش‌سوزی قطار با خونسردی می‌گفت: جای نگرانی نیست و کشته شدگان بیمه هستند! که این برای خانواده‌ها خیلی تلخ بود.

حسینی تاکید کرد: در ماجرای زلزله سرپل ذهاب هم مردم انتظار داشتند وزیر راه و مسکن اولین نفری باشد که در منطقه حاضر می‌شود، ولی دیدیم آقای آخوندی نزدیک به دو هفته غیبت داشت و بعد از اینکه حضور پیدا کرد باز همان حالت طلبکاری که داشت را از او دیدیم.

* دستگاه‌های نظارتی، بازرسی و قضایی باید عملکرد آخوندی را حسابرسی کنند

این استاد دانشگاه تاکید کرد: چنین افرادی که آسیب جدی به معیشت مردم وارد کردند و به اقتصاد کشور ضربه زدند نباید به راحتی استعفا دهند و خود را به عنوان یک قهرمان تلقی کنند.

وی افزود: دستگاه‌های نظارتی، بازرسی و قضایی باید حسابرسی کنند و ببینند چرا چنین رفتار‌هایی وجود داشته است.

* آخوندی هیچ وقت حاضر نشد درباره وضعیت زندگی‌اش شفاف‌سازی کند

حسینی در ادامه با اشاره به زندگی اشرافی برخی مدیران افزود: آقای آخوندی هیچ زمانی حاضر نشده درباره وضعیت زندگی خودش شفاف‌سازی کند، در مورد شرکت‌های متعدد و ثروت‌های انبوهی که به وی نسبت داده می‌شود هم شفاف‌سازی صورت نگرفته است.

این استاد دانشگاه اظهار داشت: اینچنین افرادی باعث می‌شوند که اعتماد مردم که بزرگترین سرمایه اجتماعی است سلب شود اگر بخواهیم رخداد‌های دوره آخوندی را تحلیل کنیم حرف بسیار است و در هر حوزه‌ای ورود کنیم شاهد مشکلاتی خواهیم بود. به صورت نمونه شما دیدید در یک برفی که آمد برخی اتوبان‌ها و فرودگاه‌های کشور تعطیل شد.

* مجلس هم در کم‌کاری‌های آخوندی شریک بود

عضو هیأت علمی دانشگاه تهران تاکید کرد: البته مجلس هم در این اهمال‌کاری‌ها و کم‌کاری‌ها شریک بود، مجلس سه بار آقای آخوندی را استیضاح کرد با این حال با حمایتی که فراکسیون امید از وی داشت هر بار رأی بیشتری گرفت.

وی گفت: با تفکر لیبرالی که آخوندی داشت شاهد مشکلاتی بودیم و حتی دیدیم تهیه غذای قطار‌ها به شرکت‌های اروپایی سپرده شد که اگر می‌خواست ادامه دهد معلوم نبود چقدر به کشور خسارت وارد می‌شد.

* هر کسی جای آخوندی بنشیند بهتر کار می‌کند

حسینی گفت: جای شکرش باقی است که وی وزارتخانه را ترک کرد و مطمئناً هر کسی جای آخوندی بنشیند بهتر می‌تواند کار کند. فردی هم که معرفی شده با توجه به سابقه‌ای که در وزارت دفاع و استانداری دارد بهتر از آقای آخوندی می‌تواند اقدام کند.

وی با اشاره به رویکرد سیاسی آخوندی گفت: آقای آخوندی در سال ۸۸ به عنوان یکی از مسئولان ستاد میرحسین موسوی فعالیت داشت و بعد دیدیم چه فتنه‌ای در کشور برپا شد و از آقای روحانی عجیب بود که چنین افرادی را به کار بگیرد و مدت‌ها امور مسکن و راه‌سازی کشور را معطل بگذارد.

حسینی مدیریت آخوندی را نماد عملکرد اصلاح طلبان دانست و ادامه داد: اصلاح‌طلبان در ابتدای انقلاب شعار‌های تند ضدامپریالیستی می‌دادند و دیگران را به پیروی از اسلام آمریکایی مطرح می‌کردند، ولی بعد مدتی دچار استحاله شدند که اوج این استحاله و تجزیه طلبی را در دوم خرداد ۷۶ شاهد بودیم و هرچه زمان گذشته دنباله‌روی تبعیت این‌ها از غرب بیشتر شده است، این‌ها اعتقادی به اقتصادمقاومتی و توان داخلی ندارند و همواره معتقدند برای حل مشکلات باید به سمت غرب دست دراز کنیم.

* آخوندی نماد ناکارآمدی در دولت تدبیر و امید بود

وی گفت: آقای آخوندی نماد ناکارآمدی در این دوره بود و بیشتر دنبال اهداف سیاسی و چه بسا منافع فردی و شرکت‌هایی که به وی نسبت داده می‌شود، بود؛ که این هم نتیجه بی‌توجهی به بیانات امام (ره) بود که اول انقلاب فرمود: اگر در دولت و مجلس ثروتمندان نفوذ پیدا کنند کشور آسیب می‌بیند.

حسینی در خاتمه گفت: مسلما افراد و مدیران مرفه بی‌درد که در ویلا‌های لواسان زندگی می‌کنند نمی‌توانند مشکلات مردم و اقشار مستضعف را درک کنند و مدیریت چنین افرادی موجب می‌شود کشور آسیب ببیند.

منبع: فردا

کلیدواژه: آخوندی حسینی کم کاری آخوندی وزارت راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۳۵۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی امروز ۱۷ اردیبهشت در دومین روز همایش گروه‌های جهادی و مردمی ضمن تقدیر از بسیجیان فعال، اقدامات امام راحل را در به خروش آوردن مردم و پیروزی انقلاب اسلامی ستود و گفت: به خروش آوردن مردم، طرز تفکر متفاوت و داشتن روحیه رهبری اجتماعی می‌خواهد که امام راحل این ویژگی ارزنده را داشت.

عضو کابینه دولت سیزدهم یکی از اهداف تشکیل بسیج سازندگی را ترغیب مردم و آوردن آنها به صحنه‌های مختلف اجتماعی عنوان کرد و گفت: شما بسیجیان می‌توانید با روحیه خود به وزارت راه و شهرسازی در ترغیب مردم به نوسازی مسکن کمک کنید.

بذرپاش با اشاره به اینکه حضور حلقه‌های میانی کمک قابل توجهی به تشویق مردم به نوسازی بافت فرسوده می‌کند گفت: کارهای زیادی در کشور در حال انجام است اما به نظر می‌رسد رضایت بخش نیست زیرا فناوری که باید استفاده شود به کار نمی‌رود و گروه‌های جهادی می‌توانند در سرعت دادن به این اقدامات نقش مؤثری داشته باشند.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: گروه‌های جهادی صاحب فناوری هستند و ما در وزارت راه و شهرسازی به این فناوری نیاز داریم که این باور من به این همایش و رویداد به شمار می‌رود.

وی با تاکید بر اینکه استفاده از توانمندی حلقه‌های میانی و گروه‌های جهادی سبب جهت‌گیری فعالیت‌ها خواهد بود گفت: ما در وزارت راه و شهرسازی یکی از پرتماس‌ترین وزارتخانه‌ها به شمار می‌رویم و عملکرد ما مستقیماً با زندگی مردم ارتباط دارد. بنابراین بهره‌مندی از روحیه گروه‌های جهادی در پیشبرد اهداف در بخش راه‌های روستایی و نوسازی بافت‌های فرسوده مؤثر خواهد بود.

عضو کابینه دولت سیزدهم با تاکید بر اینکه دو پروژه بزرگ طرح نهضت ملی مسکن و پروژه ایران راه به عنوان پروژه‌های کاربردی دولت سیزدهم در مجموعه وزارت راه و شهرسازی است، گفت: پروژه ایران راه به این معناست که ایران سرزمین فرصت‌های لجستیکی و ترانزیتی است. همچنین با توجه به اینکه مردم در حوزه بهره‌مندی از فرصت‌های لجستیکی و ترانزیتی از مجموعه وزارت راه و شهرسازی مطالباتی دارند در این بخش کارهای مهمی در حوزه بین‌الملل انجام شده است.

بذرپاش تاکید کرد: ترانزیت به اندازه نفت می‌تواند برای کشور درآمدزایی داشته باشد که تلاش می‌کنیم تا از این ظرفیت بهره لازم را ببریم.

رشد ۵۸ درصدی ترانزیت جاده‌ای در سال گذشته

وزیر راه و شهرسازی گفت: با تلاش همکاران و همه فعالان در سال گذشته در حوزه ترانزیت جاده‌ای ۵۸ درصد رشد داشتیم و رکورد ترانزیت در این سال شکسته شد. همچنین در فروردین امسال در حوزه ترانزیت جاده‌ای نسبت به فروردین سال گذشته ۴۵ درصد رشد ثبت شد.

بذرپاش به اثربخشی اتخاذ سیاست‌های خارجی دولت که تحت عنوان سیاست همسایگی نامیده می‌شود اشاره کرد و گفت: توافقات بین‌المللی و توسعه کریدورهای شمال- جنوب جزو برنامه‌های اصلی دولت سیزدهم و مجموعه وزارت راه و شهرسازی است که سیاست‌های خارجی بخشی از آنها را محقق کرده است.

میزان احداث راه‌های روستایی از ۱۱۶ هزار کیلومتر عبور کرد

وی با اشاره به اینکه به توصیه رئیس‌جمهور عملکرد دولت‌های قبل مورد نقد این دولت قرار نگرفته است، گفت: توسعه راه‌های مواصلاتی بخشی از سیاست‌های در حال اجرای وزارت راه و شهرسازی به شمار می‌رود. به برکت انقلاب اسلامی میزان احداث راه‌های روستایی از ۱۱۶ هزار کیلومتر عبور کرده است.

۷۲۵ نقطه پرحادثه کشور سال گذشته رفع خطر شد

بذرپاش با یادآوری اینکه وزارت راه و شهرسازی نگهداری ۲۲۰ هزار کیلومتر راه را بر عهده دارد، توضیح داد: در ابتدای سال گذشته در همکاری با پلیس رفع ۸۸۷ نقطه پر حادثه هدف گذاری شد که در سال گذشته ۴۱۲ نقطه پرخطر از ۸۸۷ نقطه هدف گذاری شده رفع شد. در مجموع با احتساب سال ۱۴۰۲ و سال‌های ماقبل ۷۲۵ نقطه حادثه خیز رفع خطر شد و همین برنامه در سال جاری تداوم دارد.

عضو کابینه دولت سیزدهم در بخش دیگری از سخنان خود به عملکرد وزارت راه و شهرسازی در حوزه زمین و مسکن پرداخت و گفت: با تصمیمات درستی که در شورای بنیاد مسکن گرفته شد و همچنین در همکاری با وزارت راه و شهرسازی واگذاری یک میلیون قطعه زمین روستایی به مردم در برنامه قرار گرفته است که تاکنون ۶۷۰ هزار قطعه زمین شناسایی شده است. همچنین در بخش ساخت واحدهای مسکونی روستایی از ۱۰۰ هزار واحد عبور کرده‌ایم.

بذرپاش افزود: هدف‌گذاری ما در حوزه روستایی احداث و تأمین دو میلیون واحد است. در حوزه زمین شهری نیز یک میلیون قطعه زمین به متقاضیان واگذار خواهد شد.

رشد بخش مسکن و ساختمان در ۱۴۰۲ به مثبت ۴.۸ رسید

عضو کابینه دولت سیزدهم توضیح داد: زمانی که دولت را تحویل گرفتیم توسعه مسکن و ساختمان طبق اعلام مرکز آمار و بانک مرکزی به ترتیب منفی ۱۳.۵ و منفی ۱۵.۴ بود. در ۹ ماهه ۱۴۰۲ رشد بخش مسکن و ساختمان به مثبت ۴.۸ رسید.

اجرای بیش از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار نهضت ملی مسکن

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد تعاونی‌های مسکن مشکلاتی در تکمیل واحدهای اعضای خود دارند، گفت: با تلاش‌های دولت سیزدهم هم اکنون احداث واحدهای نهضت ملی مسکن در سراسر کشور به دو میلیون و ۵۶۸ هزار واحد رسیده است. همچنین در بافت فرسوده نوسازی واحدهای مسکونی این بافت‌ها از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون از ۲۷۰ هزار واحد عبور کرده است بخشی از این واحدها تکمیل شده است.

تأمین ۱۰۰ هزار هکتار زمین برای طرح نهضت ملی مسکن

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در پروژه مسکن مهر در مجموع ۸۰۰۰ هکتار زمین وارد عملیات ساخت مسکن در کشور شد گفت: امروز با احتساب زمین‌های روستایی، شهری و شهرهای جدید ۱۰۰ هزار هکتار زمین این کلان پروژه تأمین شده است و تابستان امسال این رقم به ۱۲۰ هزار هکتار خواهد رسید.

تکمیل و تحویل ۱۲۸ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن مهر در دولت سیزدهم

وزیر راه و شهرسازی در خصوص مسکن مهر نیز گفت: در ابتدای دولت سیزدهم ۲۴۰ هزار واحد مسکن مهر باقیمانده تکمیل به دولت به ارث رسید که متقاضیان برخی از این واحدها از سال‌های ۸۹ و ۹۰ منتظر تحویل بودند که با تلاش‌های دولت سیزدهم ۱۲۸ هزار و ۵۰۰ واحد تکمیل و تحویل متقاضیان شده است و باقیمانده نیز در تعهد دولت است تا تکمیل و تحویل متقاضیان شود.

بذرپاش افزود: آماده‌سازی هر واحد مسکونی ۲۰۰ میلیون تومان هزینه برمی‌دارد که در خصوص باقیمانده‌های مسکن مهر، دولت این هزینه را متقبل شده است.

وی همکاری گروه‌های جهادی در اجرای طرح نهضت ملی مسکن را حائز اهمیت برشمرد و گفت عزم داریم تا واحدهای مسکونی در تعهد دولت را در زمان‌بندی اعلام شده به متقاضیان بدهیم.

گفتنی است در این مراسم از گواهی صلاحیت حرفه‌ای برای گروه‌های مردمی و جهادی رونمایی شد.

کد خبر 6098808 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد
  • عملکرد بانک مسکن در طرح «نهضت ملی مسکن » قابل تحسین است
  • حسینی: امروزه فریاد حمایت از غزه در غرب طنین‌انداز شده است
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • آخوندی: توانستیم یک مجموعه ورزشی مخروبه را دوباره فعال کنیم
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • استقبال مردم مهریز از کشتی‌گیرقهرمان ایران
  • امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • امیرعبداللهیان از مواضع بنگلادش در حمایت از مردم فلسطین قدردانی کرد
  • قدردانی از مواضع دولت و مردم بنگلادش در حمایت از مردم فلسطین