Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@22:34:17 GMT

تعداد خودروهای تهران ۶ برابر ظرفیت معابر

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۴۲۷۴۵

مسعود رضایی در گفت و گو با خانه ملت، با انتقاد از اینکه ترافیک تهران به معضلی حل نشدنی تبدیل شده است، گفت: ترافیک تهران معضلی دامنه‌دار است و طی سال‌های متمادی به وجود آمده بنابراین به راحتی نمی توان آن را حل کرد.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اینکه مسئولان از کنترل و مدیریت ترافیک تهران عاجز هستند، افزود: هیچ اراده ای برای حل معضل ترافیک وجود ندارد در واقع تهران از لحاظ ساختاری فضای مناسب را برای تردد خودروها ندارد و از سویی فضای پارک کافی در آن به میزان کافی تعبیه نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد خودروهای تهران 6 برابر ظرفیت معابر و خیابان ها است

وی با تاکید بر اینکه کمبود پارکینگ عمومی در پایتخت به شدت احساس می شود، ادامه داد: متاسفانه تعداد خودروهای تهران 6 برابر ظرفیت معابر و خیابان ها است زیرا در گذشته از لحاظ علمی دید قوی نسبت به این امر وجود نداشته بنابراین بسیاری از معابر پایتخت برای ماشین و خودرو طراحی نشده است.

توسعه پایتخت با بی توجهی به زیرساخت ها انجام شد

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه توسعه پایتخت با بی توجهی به زیرساخت ها انجام شد، تصریح کرد: تهران در حالی که پایتخت سیاسی است پایتخت اقتصادی نیز است این در حالی بوده که مرکز سیاسی و اقتصادی بسیاری از کشورهای موفق از هم تفکیک شده است.

انتقال پایتخت سیاسی یا اقتصادی راهکاری موثر برای حل معضل کمبود محل پارک خودرو و ترافیک پایتخت

رضایی با تاکید بر اینکه انتقال پایتخت سیاسی یا اقتصادی راهکاری موثر برای حل معضل کمبود محل پارک خودرو و ترافیک پایتخت است، گفت: راهکار بسیاری از معضلات تهران انتقال پایتخت است؛ متاسفانه رفت و آمدهای سیاسی به پایتخت که سکنی ندارند منجر به تشدید معضل ترافیک شده است.

عضو فراکسیون امید مجلس دهم با یادآوری اینکه نفت در جنوب کشور تولید می شود اما دفاتر، تشکیلات و مدیران ارشد آن در پایتخت دایر و ساکن هستند، تصریح کرد: با این رفت و آمدهای غیرضرور تهران در حال انفجار و معضلات زیست محیطی و اجتماعی زیادی آن را تهدید می کند.

سیاسیون کشور استفاده از وسایل حمل ونقل عمومی را کسر شان می دانند/ مسئولان اغلب کشورها از دوچرخه استفاده می کنند
سیاسیون استفاده از حمل‌ونقل عمومی را کسر شان می‌دانند؛ مسئولان سایر کشورها از دوچرخه استفاده می‌کنند

وی از کمبود حمل ونقل عمومی در پایخت انتقاد کرد و آن را عاملی برای افزایش ترافیک دانست و گفت: متاسفانه اغلب سیاسیون کشور استفاده از حمل ونقل عمومی را کسر شان می دانند این در حالی است که مسئولان اغلب کشورها از دوچرخه استفاده و بین مردم و مانند مردم زندگی می کنند و استفاده از دوچرخه و وسایل حمل ونقل عمومی را دون شان نمی دانند بلکه تنها به فکر ارتقای سلامت شهرشان هستند.

نایب رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تا زیرساخت های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی حل نشود ترافیک پایتخت حل نمی شود.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۴۲۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا ضمن تشریح عملکرد این پلیس در سال گذشته از رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حسین رحیمی در تشریح عملکرد یک ساله پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ شاهد رشد ۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در حوزه پلیس‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مبارزه با جرایم اقتصادی، پلیس گمرک، معاونت اطلاعات اقتصادی و مرکز اقتصاد دیجیتال هستیم.

وی در تشریح عملکرد پلیس امنیت اقتصادی در کشف پرونده‌های سازمان یافته و کلان افزود: در این حوزه در مجموعه شاهد رشد ۶۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه بیشتر تمرکز پلیس امنیت اقتصادی روی پرونده‌های کلان و سازمان یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۴ درصدی دستگیری متهمان جرایم اقتصادی در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

سردار رحیمی در تشریح عملکرد یک ساله پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ با اجرای طرح‌های سراسری، منطقه‌ای و استانی خود در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز، ۴۶۲ فقره پرونده کلان، ملی و مهم را با ارزش بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان تشکیل داد که در این زمینه شاهد افزایش ۱۱۸ درصدی عملکرد این پلیس در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

وی با اشاره به رشد ۹ درصدی تشکیل پرونده در راستای مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز افزود: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۲۲ درصدی توقیف خودروهای قاچاق بر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی اضافه کرد: طرح مقابله و مبارزه با خودروهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی به صورت مستمر در دستورکار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قرار دارد.

سردار رحیمی در تشریح عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهار کرد: بر اساس تدابیر راهبردی و خط مشی‌های ابلاغی و رصد و تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در برهه‌های مختلف با اقدامات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی تلاش کردیم که اجازه جولان و فعالیت مجرمان در این فضا را سلب کنیم.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ ارزش پرونده‌های کلان، ملی، مهم و سازمان یافته معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به مدت مشابه سال گذشته صددرصد افزایش داشته است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه تعداد پرونده‌های تشکیل شده از طریق رصد سامانه‌های در اختیار و فضای مجازی در این سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد صددرصدی برخوردار است، بیان داشت: ۵۶ هزار مورد محموله‌های تجاری در سال ۱۴۰۲ به صورت سامانه‌ای کنترل و مورد بررسی قرار گرفته است که این رقم رشد صددرصدی در مقایسه با سال قبل خود را نشان می‌دهد.

کد خبر 750860

دیگر خبرها

  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی با تصمیم کمیته شبکه معابر
  • اتصال خیابان جمالی تهران به بزرگراه شهید صیاد شیرازی
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • سد معبر عمومی و اشغال پیاده‌روها به هر دلیلی ممنوع است
  • چرایی برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از منظر مسئولان و صاحبنظران
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • کار خوب پلیس در حمایت از شهروند خبرنگاران
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت