Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با خبرنگار الف، در مورد اثر تحریم‌های امریکا علیه ایران که در روز ۱۳ آبان اجرایی می‌شود، اظهارداشت: تصورم این است که در این روز اتفاق خاصی رخ نخواهد داد و افرادی که از این موضوع ابراز نگرانی می‌کنند، چه بسا این ابراز نگرانی به‌جا نیست و احیانا ممکن است دلالان به این مسئله دامن بزنند، زیرا نان آنها در منفعت برد این این فضا سازی‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اکنون بازار ارز و طلا نسبتا از یک ثبات نسبی برخوردار شده است، گرچه هنوز معتقد هستم که قیمت ارز و سکه باید بیشتر از این‌ها کاهش پیدا کند و یک رفت و برگشت داشته است، در واقع یک اوج داشت و سپس یک فرود رخ داد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظامادامه داد: تصور می‌کنم آمریکایی‌ها در مورد تحریم نفتی ایران و کاهش صادرات نفت ایران به صفر، شکست خورده‌اند؛ زیرا اطلاعاتی که منتشر می‌شود مبنی بر این است که چین، هند و کشورهای اروپایی خرید نفت از ایران را ادامه خواهند داد و اتفاق جدیدی نخواهد افتاد.

مصباحی مقدم در مورد عملکرد اقتصادی دولت گفت: عملکرد اقتصادی دولت نشان از مسلط نبودن بر اوضاع دارد؛ یعنی ‌مهار این وضعیت در اختیار دولت نیست. این اتفاقی هم که افتاده و شاهد کاهش نرخ ارز بودیم شاید به دلیل اندکی مدیریت است و نشان می‌دهد که اگر دولت و بانک مرکزی مدیریت ‌قوی‌تر و همه جانبه را در دستور کار داشته و انجام می‌دادند، امروز دچار این مشکلات نمی‌شدیم و این مشکلات (تلاطم در بازار ارز و سکه) را شاهد نبودیم.

وی در مورد تغییرات کابینه دولت و برخی جابه‌جایی‌ها گفت: معتقدم این جا‌به‌جایی‌ها به این شکل (معرفی محمد شریعتمداری برای وزارت کار) موثر نباشد و فضای روانی مثبت و اعتماد جامعه را به وجود نخواهد آورد، البته جایی که وزیری استیضاح می‌شود و وزیری که جای آن می‌آید متفاوت است و این تغییرات باید به راهکار خوبی منتهی شود. باید وزرایی بر سرکار بیایند که برای مردم کار کنند. اینکه وزیری از وزارتخانه‌ای به جای دیگر منتقل شود، درست نبوده و اساسا کار صحیحی نیست و مجلس باید در این زمینه دقت کند.

ٰعضو مجمع تشخیص مصلحت نظام برای ایجاد ثبات در بازار‌ها بیان کرد: راهکار در کوتاه مدت استفاده از ابزارهای مالی است که نقدینگی را جمع کند و بلند مدت و یک بازده زمانی ده ساله قطع کامل وابستگی بودجه عمومی ما به نفت است که امکان پذیر است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۵۰۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است

به گزارش قدس آنلاین، ان بی سی نوشت که کاخ سفید ماه‌هاست که به دنبال توافق آتش‌بس برای آزادی اسیران دربند حماس است، اما دور کنونی مذاکرات در یک برهه حساس جنگی و انتخاباتی انجام می‌شود.

مقام های آمریکایی پیش نویس توافق فعلی را آخرین و بهترین نسخه می ‌دانند، چرا که به عقیده آنها اسرائیلی‌ها در این دور از مذاکرات با شروط کلیدی موافقت کرده‌ و در مورد آنها سازش کرده‌اند.

یکی از مقام های آمریکایی در این خصوص گفت: "رئیس جمهوری بدان روی بسیار نگران میزان حساسیت برهه کنونی است که دیگر برگی برای بازی برایش باقی نمانده است.

به نوشته ان بی سی، در ماه‌های اخیر مذاکرات بر سر توافقی که شامل آتش‌ بس موقت و آزادی برخی از اسیران می‌شود به مرحله حساسی رسیده و سپس فروپاشیده است. اما به گفته مقام ها، اکنون که اسرائیل مصر است به‌رغم مخالفت‌ های آمریکا، حمله نظامی به شهر رفح را انجام دهد، شکست مذاکرات آتش‌ بس فرصتی برای احیای آن‌ باقی نمی گذارد. به گفته این مقام ها، این بار شکست در حصول توافق می تواند به تشدید جنگ و تهدید بیشتر جان اسیران منجر شود.

این بزنگاه تاریخی با اعتراض های فزاینده دانشگاهی و تهدید به تظاهرات در برنامه های انتخاباتی بایدن و سایر مقام های ارشد دولت در تابستان پیش رو همزمان شده است. برخی از مقام های دولتی به طور خصوصی گفته اند که یکی از مزیت های مهم در گشایش دیپلماتیک جنگ غزه می تواند تأثیر آن بر این اعتراضاتی باشد که در برخی از موارد به خشونت کشیده شده است.

برخی از مقام های آمریکایی نسبت به دستیابی به توافق آتش بس ابراز خوش بینی کرده و گفته اند که هدف آمریکا آن است که آتش بس موقت طولانی تر شده و راه را برای پایان جنگ هموار کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه گفتگو کردند
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است | توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است/ توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • خیزش دانشگاهیان آمریکا یکی از دستاورد‌های طوفان‌الاقصی است
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • گزارش جالب دویچه‌وله؛ روش های دور زدن تحریم ها ازسوی ایران و روسیه | چین در ظاهر هیچ نفتی از ایران وارد نمی‌کند؛ در عوض...
  • مصباحی مقدم : کنترل بانک‌ها از خرداد در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس