Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@14:47:48 GMT

استان کرمان تشکل قوی صادراتی ندارد

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۷۱۸۳۳

استان کرمان تشکل قوی صادراتی ندارد

مدیرکل جهاد کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه هر ساله تولید سه محصول سیب‌زمینی، گوجه و پیاز بازار را دچار چالش و دغدغه می‌کند گفت: در حوزه صادرات در استان تشکل قوی نداریم. ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۶ استانها کرمان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، عباس سعیدی صبح امروز در صد و شانزدهمین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان کرمان که با موضوع بررسی برنامه اصلاح الگوی کشت در جنوب استان کرمان در محل سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری کرمان برگزار شد با اشاره به اینکه بر بازار محصولات کشاورزی مسائل زیادی اثرگذار است اظهار داشت: در استان کرمان در حوزه کشاورزی مشکلات و البته استعدادهای به ویژه در جنوب استان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به شرایط آب و هوایی خاص در جنوب استان اشاره کرد و افزود: این شرایط آب و هوایی در کشور برای تولید چند محصول بی‌نظیر است.

مدیرکل جهاد کشاورزی شمال استان کرمان با بیان اینکه صرفا تولید چند محصول در استان بازار را دچار مشکل می‌کند گفت: در شمال استان کرمان محصولات کشاورزی باغی را داریم که عرضه این محصولات مبتنی بر بازار است.

وی با اشاره به  اینکه در شما استان محصولات باغی ما عموما گردو، پسته، مرکبات و ... است بیان کرد: محصولات باغی ما در شمال توسعه پیدا نکرده و میزان محصولات تولید شده بازار خود را دارد.

سعیدی با بیان اینکه تولید گلابی صادراتی در کرمان در حال اجرا و برنامه‌ریزی است عنوان کرد: هر ساله تولید سه محصول سیب‌زمینی، گوجه و پیاز بازار را در سطح استان دچار چالش و دغدغه می‌کند.

وی با اشاره به اینکه کرمان دومین استان گلخانه‌ای در کشور است و تلاش زیادی برای توسعه گلخانه‌ها در استان شده است افزود: متاسفانه در جنوب استان کرمان برای صادرات محصولات نه سیستم ریلی داریم و نه سیستم هوایی.

مدیرکل جهاد کشاورزی شمال استان کرمان با بیان اینکه ما کشور روسیه را در همسایگی خود داریم که چندین ماه از سال یخ زده است گفت: روسیه نیازمند محصولات کشاورزی ما است اما در حوزه صادرات در استان تشکل قوی نداریم.

وی با اشاره به اینکه منابع آبی ما در اختیار فرد است و در بحث آب، زمانی بهره‌وری بالا می‌رود و کاشت ما مبتنی بر بازار می‌شود که در این حوزه ابزاری در اختیار داشته باشیم افزود: تا زمانی که چاه‌ها غیرمجاز کشاورزی کنترل و کنتور حجمی نصب نشود نمی‌توان عملا کاری انجام داد.

سعیدی با بیان اینکه کرمان یک چهارم باغات کشور در استان کرمان است عنوان کرد: کشاورزی باغات اقتصادی بوده و مصرف آب کمتری دارند.

وی با اشاره به کاشت محصولات زراعی در شمال استان کرمان گفت: محصولات زراعی اصلی ما در شمال استان گندم، جو، ذرت و یونجه است که به شدت مورد نیاز بازار است.

مدیرکل جهاد کشاورزی شمال استان کرمان با بیان اینکه سطح زیر کشت گندم در شمال کرمان از 55 هزار هکتار به 35 هزار هکتار رسیده است و در برنامه داریم که این سطح را به 20 هزار هکتار برسانیم افزود: این در حالی است که میزان تولید محصول گندم در استان تغییری نداشتیم چرا که دانش را وارد کار تولید گندم کردیم.

وی با اشاره به توسعه کاشت گل‌محمدی، زعفران، زرشک و گیاهان دارویی در استان کرمان عنوان کرد: کاشت زعفران در استان اقتصاد را متحول کرده چرا که 90 درصد محصول زعفران صادراتی، بسیار کم حجم و اقتصادی است.

انتهای پیام/ش

R7860/P1377/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۷۱۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌های صادراتی محصولات صنایع غذایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، طبق اعلام وزارت جهاد کشاورزی، حضور در نمایشگاه‌ها و اعزام و پذیرش هیئت های تجاری در زمینه محصولات صنایع غذایی در کشورهای روسیه، چین، هندوستان، پاکستان، اندونزی و قزاقستان در دستور کار است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه
  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • فرصت‌های صادراتی محصولات صنایع غذایی
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد