Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@02:38:35 GMT

نگاهی به سوابق ضدامنیتی عناصر غائله گلستان هفتم

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۷۴۵۶۸

نگاهی به سوابق ضدامنیتی عناصر غائله گلستان هفتم

اوایل دهه ۸۰ بود که عناصر فرقه‌ای مشهور به نام جعلی گنابادی با سرکردگی یک فرد معلوم‌الحال، شروع به تبلیغ و ترویج گزاره‌های باطل و افراط گرایانه خود در برخی از نقاط کشور کردند.

به گزارش مشرق، فراخوان شورش و آشوب مسلحانه، تهدید جانی و امنیت مردم، صدمه رساندن به اموال عمومی، تشویش اذهان، توهین به مقدسات، اهانت به علماء و مسئولین نظام، سیاه نمایی علیه کشور، ارتباط گیری با رسانه‌های معاند در آنسوی مرزها، همراهی با جریان فتنه و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. این‌ها تنها بخشی از سرفصل‌های اقدامات یک گروهک تبهکار طی ۱۲ سال اخیر است؛ گروهکی موسوم به «مجذوبان نور» که از دل فرقه‌ای با عنوان دراویش گنابادی متولد شده و اقدامات آشوب‌طلبانه و مخربانه را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید:

مشروح محاکمه یکی از لیدرهای اصلی اغتشاشات خیابان پاسداران شیوه نخ‌نمای یکی از ضاربان شهید حدادیان

با شرحی که قید می‌شود، چند نکته پیرامون گروهک مجذوبان آشکار می‌شود:

فرقه‌ای با ماهیت قبیله‌گرایانه

نخست ماهیت قبیله‌ای این گروهک آشوب‌طلب و ضدامنیتی است؛ در واقع در این گروهک عضو گیری بر اساس روابط خانوادگی و فامیلی است؛ البته نه از این حیث که ورود به این گروهک محدودیت دارد، بلکه از این جهت که اساسا تفکر افراط گرایانه و رادیکالیسم حاکم بر این گروهک، عامل دافعه‌ای است؛ بنابراین روابط نسبی و سببی عناصر عضو گروهک آشوب‌طلب و ضدامنیتی مجذوبان و نقش آفرینی آن‌ها در اغتشاشات متعدد گواهی بر ماهیت فرقه گرایانه و قبیله گرایانه این گروهک است.

ازدواج‌های تشکیلاتی در گروهک مجذوبان

نکته دیگر در مورد گروهک آشوب‌طلب و ضدامنیتی مجذوبان، ازدواج‌های تشکیلاتی در این گروهک به سَبک گروهک‌های تروریستی دهه ۶۰ است؛ این امر نیز ناشی از نوع تفکر بسته و متصلب حاکم بر آن است.

نکته دیگر در مورد عناصر گروهک آشوب‌طلب و ضدامنیتی مجذوبان، اصرار عناصر این گروهک به انجام اقدامات ضدامنیتی است؛ به طوری که بسیاری از عناصر گروهک مجذوبان که در غائله‌های ضدامنیتی این گروهک در سال‌های دهه ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ حضور داشتند، در آشوب‌های ضدامنیتی زمستان ۹۶ گروهک نیز نقش آفرینی کردند و مسئولیت ویژه‌ای را در هدایت اغتشاشات و تهدید امنیت مردم داشتند.

عضوگیری گروهک مجذوبان از میان عناصر مستعد اقدامات ضدامنیتی

اوایل دهه ۸۰ بود که عناصر فرقه مدعی صوفی‌گری  با سرکردگی یک فرد معلوم‌الحال، شروع به تبلیغ و ترویج گزاره‌های باطل و به شدت افراطی خود در برخی از نقاط کشور کردند. آن‌ها در این راستا برای گسترش سازمانی فرقه انحرافی خود، مبادرت به عضوگیری از میان عناصر مستعد اقدامات ضدامنیتی کردند. عناصری که چندی بعد، گروهک مجذوبان را از دل فرقه گنابادی تشکیل دادند و انواع و اقسام اقدامات شرارت آمیز و ضدامنیتی را علیه مردم ترتیب دادند.

فراخوان‌های آشوب‌طلبانه

عناصر گروهک مجذوبان که به تدریج زمام امور افراطیون مدعی درویشی را در دست گرفتند، برای پیشبرد اغراض شوم خود، اقدامات ضدامنیتی مشخصی را انجام می‌دادند؛ آن‌ها در نخستین گام ضمن انتشار اکاذیب برای تهییج فرقه‌ای، اقدام به صدور فراخوان برای آشوب و اغتشاش می‌کردند. این فراخوان‌ها عمدتا در مناطقی صادر می‌شد که از منظر گردانندگان گروهک مجذوبان، عناصر میدانی این گروهک به لحاظ تجهیزاتی و انگیزشی، آماده اقدامات ضدامنیتی علیه مردم هستند.

آشوب‌ها و اغتشاشات عناصر میدانی و اصطلاحا چماقداران گروهک مجذوبان که در نتیجه فراخوان‌های صادره از جانب سرکردگان این گروهک صورت می‌گرفت عمدتا به حمله به اماکن دولتی و مذهبی (مانند ساختمان فرمانداری و مسجد) و حمله به مردم و ضرب و جرح و حتی کشتار آن‌ها ختم می‌شد.

اغتشاشاتی که منجر به کشته شدن مردم عادی توسط عناصر گروهک مجذوبان می‌شد

شهرهای قم، کرج، بروجرد، اصفهان، شهرکرد، سروستان و کوار فارس، از جمله مناطقی بودند که طی سال‌های دهه ۸۰، محل اغتشاش‌آفرینی عناصر گروهک مجذوبان بودند. اغتشاشاتی که بعضا منجر به کشته شدن مردم عادی توسط عناصر تبهکار گروهک مجذوبان می‌شد.

طی گزارشات منتشره در روزهای بعدی، پیرامون آشوب آفرینی‌ها و اغتشاش‌گری‌های عناصر گروهک مجذوبان در سال‌های دهه ۸۰ در هر یک از شهرهای مورد اشاره، به تفصیل مطالبی را شرح می‌دهیم.

اما اقدامات ایذایی و تخریبی عناصر گروهک مجذوبان، تنها به تهدید امنیت مردم، خلاصه نمی‌شد. عناصر این گروهک در مقاطع مختلف، ضمن همکاری با دول خارجی و دشمن، با دروغ پردازی و تهیه خوراک تبلیغاتی نزد افکارعمومی جهان چهره کشورمان را مخدوش می‌کردند تا در نهادهای بین المللی که ابزاری در دست کشورهای استعمارگر می‌باشد علیه نظام اسلامی پرونده سازی کنند.

در گزارشات بعدی نیز به این وجه و سایر وجوه، اقدامات خرابکارانه و ضدامنیتی گروهک مجذوبان خواهیم پرداخت.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: حمایت از کالای ایرانی بازار سکه و ارز اربعین خیابان پاسداران دراویش گنابادی گلستان هفتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۷۴۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به صرف لبخند ؛ اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان شهرداری گرگان و گروه جهادی دانشگاه علوم پزشکی گلستان تحت عنوان طرح شهید مهدی باکری میزبان و همراه این گروه از پزشکان جهادی است.

سید النگی شهردار گرگان می گوید : قرار است چهل و شش طرح دیگر به نام به صرف لبخند در گرگان اجرا شود و در مرحله دیگر دندانپزشکان جهادی به مردم خدمات خواهند داد.

در قالب این طرح بصورت رایگان خدمات چشم پزشکی از معاینه تا تحویل عینک به مردم ارائه می شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

 

دیگر خبرها

  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • آبشناس: آمریکا به دنبال آشوب در کشورهای حوزه نفوذ روسیه است
  • تا پای جان برای دختر ایران
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • به صرف لبخند ؛ اردوی جهادی چشم پزشکان تهرانی در گرگان
  • شهادت «جلال اعتماد» نشانه کینه‌توزی عناصر وابسته به صهیونیستی است