Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@02:39:36 GMT

شاخصه اصلی شیعه اطاعت پذیری از اهل بیت(ع) است

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۰۵۴۱۸

شاخصه اصلی شیعه اطاعت پذیری از اهل بیت(ع) است

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام میثم آقایی روز سه شنبه در جمع عزاداران اربعین حسینی کوی امام سجاد(ع) سمیرم افزود: اطاعت و ولایت 2 عنصر کلیدی در شبکه مفاهیم توحیدی قرآن است بنابراین ظهور توحید را باید در ولایت و اطاعت پذیری جست و جو کرد.
وی اولین مرحله در پیروی از اهل بیت عصمت و طهارت را معرفت داشتن به آنها دانست و اظهارداشت: محبت دومین مرحله شیعه گری است که در این موضوع در همین آیین عزاداری شاهد این ابراز محبت ها و سوگواری ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی سومین و آخرین مرحله ای که باید به آن توجه کرد و برای رسیدن به آن کوشید اطاعت پذیری تام از راه و منش ائمه اطهار و امامان معصوم است.
آقایی با بیان اینکه امروز ما در مرحله اطاعت پذیری لنگ می زنیم، خاطرنشان کرد: در همین پیاده روی اربعین جاماندگان سمیرم که سال گذشته برگزار شد جمعیت پرشماری شرکت کردند اما به هنگام نماز جماعت ظهر تنها بخشی از این جمعیت به اقامه نماز ایستادند و اهتمام کردند.
رییس اداره تبلیغات اسلامی سمیرم با تاکید بر شناخت فلسفه قیام عاشورا بویژه امر به معروف و نهی از منکر ادامه داد : ما در موضوع معرفت و محبت اهل بیت(ع) قوی تر بوده ایم اما در مرحله اطاعت پذیری از این انوار مقدس همچنان ضعیف هستیم.
به گزارش ایرنا، آئین پیاده روی جا ماندگان اربعین حسینی از امامزاده ابراهیم(ع) تا امامزاده زید ابن علی(ع) سمیرم امسال به علت سرمای هوا و پیش بینی بارندگی لغو و آیین ها و مجالس عزاداری این روز در برخی اماکن مذهبی و مساجد برگزار شد.
شهرستان سمیرم در 160 کیلومتری جنوب اصفهان واقع شده است.
7147/6026/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امر به معروف و نهی از منکر اهل بیت شیعه عاشورا فلسفه راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۰۵۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین

تلویزیون دولتی چین گزارش داد امروز چهارشنبه آزمایش‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل‌بعدی این کشور را که سومین و پیشرفته‌ترین ناو هواپیمابر آن است، به اجرا گذاشته است.

به گزارش ایسنا، شبکه تلویزیونی «سی.سی.تی.وی» چین گزارش کرد شروع آزمایش دریایی این ناو مشهور به ناو هواپیمابر «فوجیان» توسط نیروی دریایی چین حدود دو سال بعد از نخستین رونمایی پکن از این ناو در ژوئن ۲۰۲۲ اتفاق می‌افتد.

به نوشته خبرگزاری رویترز، ناو هواپیمابر فوجیان که کاملا به صورت بومی و داخلی طراحی و ساخته شده، پیشرفته‌تر و بزرگتر از ناوهای هواپیمابر دیگر ارتش چین شامل ناو «شاندونگ» که در اواخر ۲۰۱۹ شروع به کار کرده و همچنین اولین ناو هواپیمابر این کشور یعنی ناو «لیائونینگ» که توسط پکن در سال ۱۹۹۸ به صورت دسته دوم از اوکراین خریداری شد، است.

توسعه ناو هواپیمابر «فوجیان» در راستای برنامه چین برای تقویت ارتش این کشور، یکی از محوری‌ترین برنامه‌های «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور چین برای تبدیل کردن پکن به یک قدرت نظامی برجسته در منطقه و تبدیل نیروی دریایی چین به یک به اصطلاح «نیروی دریایی آب‌های آبی» که قادر به قدرت‌نمایی در فواصل خیلی دورتر از سواحل چین باشد، است.

نام این ناو برگرفته از استانی در چین است که روبروی جزیره تایوان واقع است. این ناو به فن‌آوری‌های پیشرفته‌ای همچون پرتابگرهای الکترومغناطیس پیشرفته مجهز است.

ناو هواپیمابر مذکور قبل از اجرای آزمایشات دریایی در کارخانه ساخت کشتی «جیانگنان» شهر «شانگهای» مستقر بود و در آنجا تحت آزمایشاتی قرار گرفت. شبکه تلویزیونی «سی.سی.تی.وی» گزارش داد که ناو فوجیان روز چهارشنبه در ساعت هشت صبح به وقت محلی  به آب انداخته شد.

آزمایشات دریایی یک مرحله قبل از شروع رسمی خدمت در نیروی دریایی چین است و انتظار می‌رود این مرحله بالغ بر یک سال طول بکشد. ناو شاندونگ قبل از آنکه رسما وارد خدمت شود ۹ مرحله مورد آزمایش‌های دریایی قرار گرفت.

این آزمایش همزمان با بروز تنشی دیگر میان کشتی‌های فیلیپین و چین در دریای چین جنوبی اتفاق افتاد. فیلیپین امروز چهارشنبه اعلام کرد گارد ساحلی چین با دو کشتی فیلیپینی در مسیر عزیمت به ناحیه کم عمق «اسکاربورو شول» با سلاح آب‌پاش برخورد کرده است.

روزنامه انگلیسی «چاینا دیلی» به نقل از نیروی دریایی چین نوشت، آزمایش دریایی ناو هواپیمابر فوجیان با هدف ارزیابی ثبات و قابل اتکا بودن عملکرد سامانه‌های پیشران و برق الکتریک این ناو انجام شد.

این روزنامه در گزارش خود تصریح کرد این ناو در زمره «یکی از مهم‌ترین تجهیزات نظامی» که چین در دست توسعه قرار داده، محسوب می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شهادت‌طلبی از شاخصه‌های نیروهای نظامی ایران است
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • روز عشق ۱۴۰۳ + تاریخچه و پوستر Global Love Day
  • سرآغاز کوچ عشایر قشقایی از قشلاق به ییلاق
  • علم وایمان دو شاخصه وجودی شهید مطهری است
  • جلوه گری دریاچه سد حنا در شهر هزار چشمه + فیلم
  • حمله مسلحانه به نمازگزاران شیعه در هرات
  • تعهد اشتغال برای هزار و ۵۵۸ نفر در سمیرم