Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران – ایرنا – صاحبنظران و کارشناسان سیاسی آلمانی معتقدند که نتیجه انتخابات میاندوره ای آمریکا هر چه که باشد اروپا باید روی پای خود بایستد و از این فرصت برای استقلال بیشتر استفاده کند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، تارنمای دویچه وله به تازگی در گزارشی پیرامون انتظارات برلین و بروکسل از انتخابات میاندوره ای آمریکا و تاثیر آن بر روابط دو سوی اقیانوس اطلس نوشت: آلمانی ها مانند خیلی ازکشورهای اتحادیه اروپامی خواهند بدانند که درصورت پیروزی دمکرات ها در انتخابات آتی، رئیس جمهوری آمریکا سیاست خارجی خود را تغییر می دهد یا خیر؟.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انتخابات میاندوره ای در طول تاریخ معمولا موجب افزایش قدرت حزب مخالف رئیس جمهوری آمریکا شده است.
المار بروک (Elmar Brok) رئیس پیشین کمیته امور خارجه پارلمان اروپا و عضو حزب دمکرات مسیحی آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان به دویچه وله گفت که پیروزی دمکرات ها در انتخابات کنگره - که احتمال آن در مجلس نمایندگان بیشتر است - به سود تفکیک بیشتر قوای مقننه و مجریه آمریکا است.با این حال چنین نتیجه ای یک پیامد منفی دارد: در این صورت ترامپ تمام تمرکز خود را بر سیاست خارجی خواهد گذاشت و دیگر به دنبال اصلاحات داخلی نخواهد بود. این وضعیت ما را عصبی تر خواهد کرد.
جوزف برامل(Josef Braml)صاحب نظر امور آمریکا درشورای روابط خارجی آلمان هشدار داد که پیروزی دمکرات ها الزاما منجر به کاهش تنش ها در جنگ تجاری اروپا و آمریکا نمی شود. وی گفت:دمکرات ها چند صباحی است که موضع سرسختانه ای در قبال تجارت آزاد در پیش گرفته اند و سابقه طولانی تری درحمایت ازتولیدات داخلی دارند. اتفاق جدید آن است که دونالد ترامپ فرصت عرض اندام جمهوریخواهان حامی تولیدات داخلی را فراهم ساخته است.
به نظر برامل، اکثریت دمکرات فرصتی برای ترامپ خواهد بود تا به وسیله این حزب پروژه های زیرساختی را به تصویب کنگره رساند. به عبارت دیگر پیروزی میاندوره ای دمکرات ها سنگ بنای انتخاب دوباره ترامپ در رقابت های ریاست جمهوری سال 2020 خواهد بود.
دویچه وله در ادامه این گزارش نوشت: برخی از مخالفان ترامپ امیدوارند که دمکرات ها در صورت پیروزی در انتخابات میاندوره ای به جای پیشبرد اهداف ترامپ زمینه استیضاح او را فراهم کرده و او را از کاخ سفید اخراج نمایند. برلین و بروکسل در قبال این احتمال محتاط هستند.
ناظران آلمانی امورسیاسی آمریکا بیمناکند که در اینصورت ترامپ با صدور دستور حمله به ایران یا کره شمالی در صدد تغییر موضوع و توجه اذهان عمومی برآید.
به زعم بروک، نتیجه انتخابات هفته آینده هر چه باشد بعید است که اوضاع بهبود یابد. ترامپ در روابط خود با ناتو آنچنان غیرقابل پیش بینی است که تمامی سناریوهای محتمل پس از انتخابات کنگره، شدنی است.
برامل نیز معتقد است: اروپایی ها باید به فکر خودشان بوده و یاد بگیرند که اعتماد به نفس بیشتری داشته باشند.
به گزارش ایرنا، انتخابات کنگره و فرمانداران آمریکا روز6 نوامبر 2018 برابر با 15 آبان 1397 برگزار می شود، در این انتخابات، تمام 435 عضو مجلس نمایندگان آمریکا و 35 عضو مجلس سنا و 36 فرماندار انتخاب می شوند.
از این تعداد تاکنون 26 فرمانداری در اختیار جمهوریخواهان، 9 فرمانداری در دست دمکراتها بوده و یک فرمانداری هم توسط مستقلین اداره می شده است.
درحال حاضر از 435 کرسی مجلس نمایندگان آمریکا، جمهوریخواهان با در اختیار داشتن 235 کرسی در برابر 193 کرسی حزب دمکرات، از اکثریت برخوردار هستند. هفت کرسی هم به دلیل استعفا یا اشتغال در دولت بدون تصدی بوده است.
درصورتی که حزب دمکرات بتواند دراین انتخابات 25 کرسی دیگر را از حزب جمهوریخواه پس بگیرد، آنگاه با کسب 218 کرسی در قبال 217 کرسی و تنها با اختلاف یک کرسی این حزب قادر خواهد بود اکثریت مجلس نمایندگان را از آن خود کند.
در سنا نیز دمکرات ها اگر به سه کرسی دیگر در صورت حفظ کرسی های فعلی دست یابند اکثریت 51 کرسی را از آن خود کرده اند.
اروپام**3092**1590

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي اروپا انتخابات مياندوره اي 2018 آمريكا دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۲۱۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟

 

تابناک _ با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی، رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

 بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات، موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روز‌های پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده، اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبر‌ها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

به نوشته ایسنا و برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

دیگر خبرها

  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در پنج حوزه انتخابیه تهران
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس آغاز شد
  • آغاز ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام