Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@10:29:54 GMT

تغییر تقویم آموزشی در شرایط فعلی اشتباه است

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۳۳۴۶۲

سیدحمایت میرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به لزوم ساماندهی تعطیلات مدارس، گفت: اگرچه شوراهای آموزش و پرورش شهرستان‌ها اختیاراتی برای تغییر تقویم آموزشی دارند و قانونگذار دست مسئولان را برای این تغییرات باز گذاشته اما از آنجایی که تمامی امور در آموزش و پرورش به صورت متمرکز اداره می شود علیرغم وجود قانون هیچ گونه تفویض اختیاری به مسئولان استانی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمی‌توان قوانین غیرمتمرکز را با افکار سنتی و تمرکزگرا اجرا کرد

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نمی‌توان قوانین غیرمتمرکز را با افکار سنتی و تمرکزگرا اجرا کرد، افزود: مسلما افرادی که به دلیل تمرکزگرایی اختیارات بسیار دارند از اجرای قوانینی که با تفویض اختیار همراه است سرباز می‌زنند. این افراد اعتقادی به اجرای قوانین غیرمتمرکز ندارند بنابراین قوانین تنها بر روی کاغد باقی می‌ماند.

وی بیان کرد: مسئولانی که در وزارتخانه‌ها و تهران هستند نمی‌توانند برنامه‌ها‌ را متناسب با شرایط شهرستان‌ها تنظیم و اجرا کنند. درصورتی که اختیارات برخی تصمیم‌ها به شهرستان‌ها واگذار شود و مسئولان شهرستانی براساس مقتضیات منطقه خود تصمیم‌گیری کنند بسیاری از مشکلات مربوط به تعطیلی مدارس حل خواهد شد.

دولت با هماهنگی تمامی وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها تعطیلات را ساماندهی کند

میرزاده معتقد است دولت باید با هماهنگی تمامی وزارتخانه‌های زیربط مانند آموزش و پرورش و علوم، سازمان‌های محیط زیست، میراث فرهنگی و شهرداری تعطیلات را ساماندهی کند؛ تعطیلات در کشور ما بسیار است اگر تعداد آنها کاهش پیدا کند می توان علیرغم گرامیداشت مناسبت‌ها مدارس و دانشگاه‌ها را تعطیل نکرد.

تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها به معنای گرامیداشت مناسبت‌ها نیست

سخنگوی فراکسیون فرهنگیان مجلس با بیان اینکه تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها به معنای گرامیداشت مناسبت‌ها نیست، اظهار کرد: اگر مدارس، دانشگاه‌ها، ادارات و... تعطیل نشوند بسیاری از مناسبت‌ها را می‌توان بهتر گرامی داشت و مراسم مربوط به آن را انجام داد.

وی خاطرنشان کرد: اگرچه ساماندهی تقویم آموزشی و تعطیلات یکی از ضروریات است اما این ساماندهی باید مطابق با کتب درسی صورت گیرد زیرا محتوای آموزشی کتب درسی براساس فصل‌ها نوشته شده؛ براساس برنامه‌ریزی‌های آموزشی تدریس برخی دروس باید در آبان ماه و برخی دیگر در اردیبهشت انجام شود در صورتی که طرح سامادهی تقویم آموزشی اجرا شود اجرای کلیه برنامه‌ریزی‌ها با مشکل روبه رو می‌شود بنابراین باید سرفصل کتب نیز تغییر کرده یا حجم آنها کاهش پیدا کند.

دولت تغییر تقویم آموزشی را در برنامه توسعه هفتم لحاظ کند

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس پیشنهاد دارد: از آنجایی که بیش از 2 سال از تصویب برنامه ششم توسعه گذشته بهتر است دولت تغییر تقویم آموزشی را در برنامه توسعه هفتم لحاظ کند در این صورت از یک سو این تغییر با تصویب و موافقت مجلس همراه است و مشکل قانونی ندارد و از سوی دیگر دولت برای آماده سازی زیرساخت‌های تغییر تقویم آموزشی بیش از 3 سال زمان دارد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۳۳۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی گفت: احداث ۵ هزار کلاس درس از محل تحقق مولدسازی از مهمترین اقدامات انجام شده خراسان رضوی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، جاسم حسین‌پور در نشست خبری که در حاشیه مراسم روز معلم برگزار شد، اظهار داشت: تا پایان اسفند امسال 2 هزار و 500 کلاس درس را هدف‌گذاری کردیم و تا پایان سال آینده احداث 5 هزار کلاس درس از محل تحقق مولدسازی در استان انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه خراسان رضوی جزو استان‌های پرجمعیت دانش‌آموزی کشور است،گفت: هر چه جمعیت دانش‌آموزی بیشتر باشد، سرانه فضای آموزشی نیز کاهش پیدا می‌کند. بنابراین سرانه فضای آموزشی در کشور 5.2 دهم متر مربع می‌باشد، در حالی که این رقم در خراسان رضوی 4.3 دهم مترمربع است.

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان رضوی ادامه داد: سال گذشته بنیاد علوی 105 کلاس، بنیاد برکت 177کلاس، کمیساریای عالی 40کلاس، سازمان مسئولیت های اجتماعی 70 کلاس و خیرین 500 کلاس درس در استان خراسان رضوی ساختند.

حسین پور با بیان این مطلب که 5 استخر دانش آموزی تحویل آموزش و پرورش استان شده است گفت: امسال نیز 4 استخردیگر تحویل می‌شود و برای 4 استخر جدید نیز تامین اعتبار انجام شده است. سال گذشته این اداره کل 3 هزار میلیارد ریال جهت تجهیز هنرستان‌ها و نمازخانه‌های مدارس استان هزینه کرده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی گفت: در سال گذشته 301 پروژه آموزشی با تعداد هزار و 500 کلاس درس تحویل آموزش و پرورش شد که نسبت به سال 1401 معادل 50درصد افزایش داشته است.

گفتنی است؛ نشست خبری مدیران کل آموزش و پرورش، نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و مدیر امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی با اصحاب رسانه و خبرنگاران به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم به همراه تور مدرسه گردی از مجتمع آموزشی سردار سلیمانی که از مقطع پیش دبستانی تا متوسطه دوم و با معماری ایرانی اسلامی متناسب با سند تحول بنیادین ساخته و تأسیس شده امروز  برگزار شد و در پایان از پوستر روز معلم با شعار  #همه_مدیون_توایم رونمایی شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • قدم تازه خالص‌سازها؛ قالیباف و صندلی‌اش هدف فعلی است | پشت چه کسی را گرفته‌اند؟
  • زنگ معلم سپاس در مدارس هرمزگان نواخته شد
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • تعطیلی که به معضل مملکت بدل شد | پنجشنبه یا شنبه؛ بالاخره کدام؟
  • پنجشنبه یا شنبه؛ کدامیک آخر هفته تعطیل می‌شود؟
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • قیمت گذاری پرونده زمینهای تغییر کاربری یافته در آمل