Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر منطقه ویژه ربع رشیدی تبریز از معرفی بیش از ۱۳۶ نیاز فناورانه در نمایشگاه رینوتکس تبریز خبر داد.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، علی جهانگیری در آیین افتتاحیه ششمین نمایشگاه نوآوری و فناوری تبریز (RINOTEX) گفت: از اوایل شروع به کار دولت تدبیر و امید در استان به دنبال ایجاد اکوسیستم نوآوری و فناوری بودیم، پنج استان برای ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری مجوز گرفتند و هدف از ایجاد این منطقه این است که از داخل این اکوسیستم، ارزش افزوده دانش بنیان ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این رویکرد به توجه و حمایت از نوآوری فناورانه و اشاره داشته و به تخریب خلاق شهرت دارد و منجر به معرفی محصولات جدید می‌شود. پیش نیازهای این رویکرد، در تئوری منطقه ویژه این است که تمامی اجزایی که برای ایجاد فضای کسب و کار نوآورانه مورد نیاز است، در شهرها فراهم باشد که در تبریز فراهم است.
 وی تاکید کرد: جمهورری اسلامی ایران، سرمایه گذارای زیادی در حوزه آموزش عالی و پژوهش داشته است و اکنون در دهه سوم جمهوری اسلامی باید به دانش بنیان شدن توجه شود، اگر امکانات موجود را در کنار هم قرار داده و با تعریف اهداف مشترک و هم‌افزایی حرکت کنیم، اقتصاد ما نیز دانش بنیان می‌شود.
جهانگیری ادامه داد: تحقق اقتصاد دانش بنیان و همکاری‌های بخش‌های مختلف بدون ورود و حمایت دولت ممکن نیست، دولت کارآفرین نه متمرکز عمل می‌کند و نه همه چیز را به دست بازار می‌سپارد، برندهای معروف به پشتوانه دولت است که به اینجا رسیده‌اند.
وی گفت: معرفی فناوری‌های تولید شده در دانشگاه‌ها و نیازهای بنگاه‌های اقتصادی از اهداف برگزاری ششمین نمایشگاه رینوتکس است و امسال همزمان با نمایشگاه، ۲۷ رویداد جنبی در کنار نمایشگاه برگزار می‌شود، ۲۷ استان‌، طرح‌های خود را به این نمایشگاه آورده‌‌ و بیش از ۱۰۰ داور برای ارزیابی طرح‌ها در آن مشارکت دارند.
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی آذربایجان شرقی اسلامی ایران سرمایه علم و فناوری کسب و کار راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۳۹۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری، رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد