Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور امنیت ملی کاخ سفید و سیاستمداران دیگری که خواستار اعمال فشار حداکثری علیه ایران بودند از عقب‌نشینی‌های دولت آمریکا در اجرای تحریم‌ها دلسرد شده‌اند.

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، اقدام اخیر «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران از اختلافات میان مشاوران ارشد او درباره اجرای سیاست ادعایی «کارزار فشار حداکثری» علیه ایران پرده برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت آمریکا بعد از خروج از توافق هسته‌ای برجام در اردیبهشت‌ماه سال جاری ادعا کرده قصد دارد بیشترین فشار ممکن را علیه ایران اعمال کند. 

اما یک رسانه آمریکایی روز جمعه گزارش داده گروهی از سیاستمداران ایران‌ستیز چه در داخل و چه بیرون از دولت ترامپ، بعد از فهمیدن اینکه راهبرد تحریمی آمریکا با فشارهای وعده‌داده‌شده فاصله زیادی دارد ناامید شده‌اند.

«ان‌بی‌سی‌نیوز» این خبر را بامداد شنبه به نقل از پنج منبع آگاه گزارش داد و نوشت «جان بولتون»، مشاور امنیت کلی کاخ سفید و عده‌ای دیگر از سیاستمداران همسو با او خواستار آن بودند که کمترین معافیت‌ها برای اعمال تحریم‌های بخش نفت ایران در نظر گرفته شود.

دولت ترامپ از چند ماه پیش گفته بود لازم است تمامی کشورها کل واردات نفت از ایران را متوقف کنند، در غیر این صورت با تحریم‌های آمریکا مواجه خواهند شد.

علی‌رغم این، «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس خبری روز جمعه اعلام کرد ۸ کشور از معافیت‌های تحریمی در اجرای تحریم‌ها برخوردار خواهند شد.

به علاوه، دولت آمریکا روز جمعه از موضع قبلی خود مبنی بر قطع ارتباط ایران با سوئیفت عقب نشست. «استیون منوشین»، وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت دولت این کشور در حال تهیه فهرستی از بانک‌های ایرانی است که ارتباطشان با سوئیفت قطع خواهد شد. او علی‌رغم این اذعان کرد اجازه داده خواهد شد برخی از مبادلات مالی ایران از طریق این سامانه انجام شود.

 واشنگتن‌اگزماینر روز پنجشنبه گزارش داده بود «جان بولتون» برنامه اولیه خود برای قرائت بیانیه ترامپ درباره تحریم‌های ایران را لغو کرده و در مراسم روز جمعه حاضر نخواهد شد.

واشنگتن‌اگزماینر دلیل این موضوع را به سرخورده شدن او از نرم شدن مواضع دولت ترامپ برای اجرای تحریم‌ها علیه ایران نسبت داده بود. بولتون در جلسه رونمایی از تحریم‌های ایران حاضر نبود.

یک سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا درباره دیدگاه‌های جان بولتون در خصوص تحریم‌ها اظهارنظر نکرد و به ان‌بی‌سی‌نیوز گفت: «ما درباره رایزنی‌های داخلی اظهارنظر نمی‌کنیم.»

این برداشت که دولت ترامپ از راهبرد فشار حداکثری علیه ایران عقب نشسته، متحدان ترامپ در کنگره را هم خشمگین کرده است. 

«لیندسی گراهام»، نماینده جمهوری‌خواه آمریکا از نحوه اجرای تحریم‌ها علیه ایران انتقاد کرد و گفت: «آمریکا بایستی در برابر حکومت ایران محکم بایستد.»

وی در بیانیه‌ای گفت: «من نیز همانند همکارانم از مدارا در خصوص تحریم‌های ایران ابراز نگرانی می‌کنم.»

تد کروز، دیگر نماینده جمهوری‌خواه آمریکایی هم در بیانیه‌ای از اعطای معافیت‌های تحریمی به ۸ کشور و عدم قطع ارتباط ایران با سوئیفت ابراز نگرانی کرد. 

او نوشت: «من چشم به راه این هستم که با همکارانم در کنگره، به صورت فراحزبی همکاری کرده و قانونی را برای تضمین فشار حداکثری علیه ایران تصویب کنیم.»

 «مایک پامپئو»، وزیر خارجه و «استیون منوشین»، وزیر خزانه‌داری آمریکا روز جمعه در جمع خبرنگاران اعلام کردند تمامی تحریم‌های رفع‌شده ذیل برجام علیه ایران از روز دوشنبه احیا خواهند شد.

این تحریم‌ها بخش‌های کشتی‌رانی، مالی و انرژی ایران را هدف قرار می‌دهند و دومین بسته تحریم‌هایی هستند که بعد از خروج آمریکا از برجام علیه  ایران احیا می‌شوند. 

منبع: فارس

انتهای پیام/ 

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آمریکا ایران تحریم جان بولتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۴۹۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را ناقض حقوق بشر اعلام کرد

وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد که واشنگتن به این نتیجه رسیده که پنج واحد ارتش رژیم صهیونیستی قبل از حمله حماس در ماه اکتبر، علیه فلسطینیان در کرانه باختری مرتکب نقض‌هایی شده بودند.

به گزارش مشرق، وزارت خارجه آمریکا مدعی شد که چهار واحد از پنج واحد با این تخلفات به شیوه‌ای که آن را «موثر» خواند، برخورد کردند. این وزارتخانه افزود که «اسرائیل اطلاعات بیشتری درباره (فعالیت‌های) واحد پنجم ارائه کرده است». وگو با دولت اسرائیل» در این زمینه، .

در سایه وجود گزارش‌هایی مبنی بر عقب‌نشینی کاخ سفید از اعمال تحریم‌ها علیه تیپ «نتسح یهودا» ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: رایزنی‌ها با دولت اسرائیل در مورد واحد پنجم مورد بحث در ارتش اسرائیل ادامه دارد.

گزارش‌های مطبوعاتی از اتهاماتی به طور خاص علیه تیپ «نتسح یهودا» که عمدتاً متشکل از سربازان افراطی است، صحبت می‌کنند.

این تیپ شامل ۱۰۰۰ سرباز تا سال ۲۰۲۲ در کرانه باختری مستقر بوده؛ منطقه‌ای که رژیم صهیونیستی از سال ۱۹۶۷ این منطقه را اشغال کرده است.

پاتل گفت: «پس از یک عملیات دقیق، پنج واحد اسرائیلی را مسؤول حوادث فردی که نقض جدی حقوق بشر است، یافتیم.»

وی افزود: همه این حوادث خیلی قبل از هفت اکتبر رخ داده و هیچ یک از آنها در غزه رخ نداده است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با ادعای اینکه «چهار واحد از این واحدها به طور موثر با این تخلفات برخورد کردند که این همان چیزی است که ما از شرکای خود انتظار داریم»، خاطرنشان کرد: در مورد واحد پنجم، دولت اسرائیل اطلاعات تکمیلی را در اختیار وزارت خارجه آمریکا قرار داده است.

پاتل در اظهاراتی که بیشتر سعی داشت وجهه صهیونیست‌ها را بهبود ببخشد، افزود: ما به رایزنی‌ها و تعهدات خود با دولت اسرائیل ادامه می‌دهیم. اسرائیل اطلاعات تکمیلی در مورد این واحد ارائه کرده است و ما همچنان به این گفت‌وگوها ادامه می‌دهیم.

این مقام از شناسایی این واحدها یا مشخص کردن تحریم‌های اسرائیل علیه آنها خودداری کرد.

قوانین ایالات متحده، دولت را از اعطای کمک مالی یا ارسال سلاح به واحدهای نیروهای امنیتی خارجی در صورت وجود اطلاعات معتبر مبنی بر دخالت آنها در نقض حقوق بشر، منع می‌کند.

بیش از ۶ ماه است که ارتش اشغالگر علیه جنبش حماس در نوار غزه که از درگیری ویران شده و در مرز لبنان که تقریباً روزانه شاهد تنش با حزب‌الله است درگیر نبردی سخت است.

چند روز پیش، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به گزارش‌هایی مبنی بر اینکه واشنگتن ممکن است یک واحد ارتش این رژیم را تحریم کند، گفت که در شرایط کنونی نباید بر ارتش تحریم اعمال شود.

به گفته پاتل، وزارت خارجه آمریکا به ارزیابی خود در مورد این واحد از ارتش اسرائیل ادامه می‌دهد و هنوز تصمیمی در مورد توقف یا ادامه ارسال کمک‌های آمریکا به آن اتخاذ نکرده است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • چاپلوسی فرانسه برای تل آویو: به دنبال تحریم‌های جدید علیه ایران هستیم
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را ناقض حقوق بشر اعلام کرد
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!
  • کریدور ریلی خواف - هرات، گرفتار تحریم‌های داخلی است
  • بیداری جهانی و باتلاقی که اسرائیل برای آمریکا ساخت
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»