Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ کوکو شیرین یکی از غذاهای سنتی استان قزوین است که حاوی ویتامین A ،گروه ویتامینB ،B1 ،B2 ،B3، B6، امگا3 ،ویتامین E ،C ،کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، آهن، اسیدفولیک، نشاسته، کلسیم، منیزیم، فیبر، فسفر، روی، منگنز و ... است.
 
برای بررسی خواص غذای کوکو شیرین قزوین و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهم‌ترین خواص کوکو شیرین قزوین
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص غذای کوکو شیرین اظهار کرد: این غذا به علت داشتن پروتئین موجب تقویت عمومی بدن ، افزایش سطح انرژی و تقویت عضلات می‌شود.
 
این محقق و پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: کوکو شیرین به دلیل داشتن آهن و اسید فولیک موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و بهبود کم خونی می‌شود؛ همچنین برای زنان باردار و جنین مناسب است.
 
وی افزود: این غذا به دلیل داشن کلسیم، فسفر و منیزیم موجب تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود، از پوکی استخوان و آرتروز جلوگیری می‌کند. این غذا موجب عملکرد بهتر رودها و رفع یبوست می شود.
 
عظمایی درباره سایر خواص این غذا گفت: کوکو شیرین قزوین موجب تقویت بینایی، افزایش باروری در آقایان و عملکرد بهتر حافظه می شود؛ این غذا به دلیل داشتن گروه ویتامین B ،ویتامینA ، E و سایر املاح معدنی تاثیر چشمگیری در تقویت و جوانسازی پوست و مو دارد.
مواد لازم برای تهیه کوکوشیرین قزوین(4 تا 5 نفر)
 
سیب زمینی 4 عدد
تخم مرغ 4 عدد
پودر هل یک قاشق چای خوری
زعفران دم کرده نصف لیوان
ماست 2 تا 3 قاشق غذا خوری
شیره انگور یک قاشق غذا خوری
خلال پسته برای تزئین به مقدار لازم
روغن کنجد یا دنبه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
 
غذایی محلی برای پیشگیری از بروز آرتروز/ با این کوکو عضلات خود را تقویت کنید
طرز تهیه غذای کوکو شیرین قزوین
 
_سیب زمینی‌ها را بعد از آبپز کردن پوسته گرفته و همانطور که گرم است چرخ یا له کنید.
_تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و با زعفران مخلوط کنید.
_شیره انگور، ماست، هل و نمک را به سیب زمینی اضافه کنید.
_سپس تخم مرغ‌ها را به سیب زمینی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
_مواد را داخل قالب بریزید.
_تابه را گرم کنید و داخل آن روغن کنجد یا دنبه بریزید تا گرم شود.
_پس از گرم شدن، مواد کوکو را داخل تابه بریزید تا دو طرف آن پخته و سرخ شود.
_این غذا را با خلال پسته تزئین و با نان سنگگ و سبزی میل کنید.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آرتروز کوکو عضلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۵۳۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین در نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه‌های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.

وی با اشاره به طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) تصریح کرد: اجرای این طرح در قزوین اتفاق خوبی است، اما باید از ظرفیت مردمی بیشتری برای این طرح استفاده کرد.

اعلایی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

در ادامه استاندار قزوین با اشاره به نزدیک شدن به ایام گرامیداشت معلم اظهار کرد: همه مدیران استان باید با حضور در مدارس و جمع معلمان از زحمات آنان قدردانی کنند.

طرح نماد از آسیب‌های بزرگتر در جامعه پیشگیری می‌کند

نقی سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می‌شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.

سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می‌دهند.

وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.

سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارائه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاورد‌های اجرای این طرح نامید.

این نظام با هدف هم افزایی ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری و شناسایی، ارجاع، توانمندسازی، درمان و مددکاری اجتماعی برای دانش آموزان در معرض خطر، پرخطر، و دارای فوریت روانی و اجتماعی اجرایی می‌شود.

استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • آیا خوردن جوش شیرین خطرناک است؟
  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • لزوم توجه به موضوع پیشگیری از جرم در سطح استان
  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • زائران حج شناخت و معرفت خود را تقویت کنند
  • اعزام شبانه اکیپ عملیاتی توزیع برق خوی برای تعمیر تیر شکسته و پیشگیری از بروز خاموشی 
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • شاید باور نکنید اما نوشیدن جوش شیرین این خواص را دارد!
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید